Търся електронна книга - тема 11

• 159 560
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
  • софия
Благодаря!  bouquet

# 391
Благодаря много на всички, които ми изпратиха "Една година в Прованс" и "Винена афера"!   bouquet

А дали може да ми ги изпратиш? По никакъв начин не успявам да накарам мейлбукс да работи и вече нямам нерви да се мъча.

Скрит текст:

Искам да помоля да ми пуснете първата книжка и на мен! Благодаря  bouquet
Скрит текст:

# 392
Добър вечер.Аз търся книгата на Мария Дуеняс -"Нишките на съдбата".Засег никъде нея откривам.
la_rebelde@abv.bg

# 393
Здравейте,
Искам да попитам дали някой има книгата " Дванайсетте" на Джъстин Кронин, това е продължението на " Проходът"
Предварително благодаря!:)

# 394
  • Den Haag
И тук да попитам, знаете ли, от къде мога да тегля безплатни книги на холандски? Grinning

# 395
  • UK
И тук да попитам, знаете ли, от къде мога да тегля безплатни книги на холандски? Grinning
Заповядай:
http://thepiratebay.se/search/epub%20nl/0/99/0

# 396
Здравейте,
Търся книгата "Красив непознат". Дали някой случайно я има в електронен формат? Благодаря предварително.

# 397
Здравейте,
търся "Вселенските матрци 2" на Вселенски.

# 398
Здравейте, търся Пати Смит-"Просто деца".

# 399
Здравейте , търся Шепотът на мъртвите и Гробовни тайни на Саймън Бекет. Ако някой ги има ,може ли да ми ги прати на:  mds777@abv.bg    Много благодаря!

# 400
Търся 3 част на Аз, вещицата на български. Благодаря

# 401
  • София, България
Добър вечер.Аз търся книгата на Мария Дуеняс -"Нишките на съдбата".Засег никъде нея откривам.
la_rebelde@abv.bg

Аз съм я чела на хартиен носител. Ако те интересува испанската история преди и по време на Франко много ще ти допадне. Баща ми много я хареса. На мен в един момент малко в повече ми дойдоха историческите подробности.

А аз търся Хари Потър в моби формат, извинете ме, ако скоро сте го коментирали. Аз съм малко индианец, и за сега тегля само от Читанка - но там го няма.

# 402
А аз търся Хари Потър в моби формат, извинете ме, ако скоро сте го коментирали. Аз съм малко индианец, и за сега тегля само от Читанка - но там го няма.
Точно от Читанка ти вършат работа, просто трябва да конвертираш от epub в mobi, аз използвам Calibre за целта!

# 403
  • София
...

В MailBooks ги има в .doc, който ти върши работа за Киндъл. А .txt също става за Киндъл, ако теглиш от Читанка и не ти е нужно да конвертираш.

ПП Току-що проверих в Читанка. Ето я поредицата - http://chitanka.info/serie/hari-potyr За Киндъл - сваляш .txt формата и си готова, не ти трябва да го конвертираш.

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 19:21 от milenaka

# 404
  • София, България
Не ми харесва в .txt формат. Не мога да си подчертавам, и трудно се връщат страниците назад ... прескачат се и трябва да щрапам 5-6 пъти напред назад, докато се върна на предишната страница. Напоследък чета само моби, с него нямам никакви проблеми, много добре ми пасва. Но Сиси, ти къде ме прати   Shocked твърде сложно ми се струва това конвертиране  Tired А в epub не съм чела, дай линк да видя  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт