Търся електронна книга - тема 11

• 159 493
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Търся Кафка на плажа. Видях, че в старите теми е имало хора, които я изпращат по имейл. Благодаря предварително - ivanmv@abv.bg

Само на руски в MailBooks.

# 421
Здравейте, търся " Ребека- господарката на Мандърлей" на Дафни дьо Морие в електронен вариант, моля ако някой я има да ми я изпрати на ralicaivanova1@abv.bg, предварително благодаря! Лек ден на всички Simple Smile

# 422
  • UK
Има я в Мейлбукс, ако ползваш програмата...

# 423
Има я в Мейлбукс, ако ползваш програмата...
Аз чета на iPad и не ми се отваря мейл букса:( търся някой ако може да ми прати на мейла, четох много добри отзиви и наистина ме заинтересува:)

# 424
  • UK
Ако никой не ти я изпрати, пиши ЛС да я поискам и да ти я изпратя, когато я получа.

# 425
Търся Зимна приказка в Ню Йорк. Ако някой може да ми я прати на krasives@abv.bg . Благодаря предварително.

# 426
Търся Зимна приказка в Ню Йорк. Ако някой може да ми я прати на krasives@abv.bg . Благодаря предварително.

Изпратих я в mobi.

# 427
  • ... рееща се.
@Сиси ♥♥, би ли ми я метнала и на мен?
Скрит текст:

# 428
Здравейте търся книгата "Красив негодник" ,ако някой я има можели да ми я прати на greta@mail.bg

# 429
  • София
"Красив негодник" и "Красив непознат" ги има в MailBooks.

# 430
Здравейте,

Търся трите книги на Питър Мейл

Една година в Прованс,Прованс за винаги и Отново Прованс в електронен вариант на български. Ако някой ги има, моля да ми ги изпрати Simple Smile Благодаря   bouquet
Скрит текст:

# 431
  • Пловдив
Здравейте, търся "Приказки по телефона" и "Приключенията на Пинокио". Моля някой ако ги има да ми ги прати на poliass@abv.bg
Благодаря!

# 432
http://chitanka.info/text/2424
Пинокио е в работното ателие

# 433
Здравейте търся всички книги от автора на Кинли Макгрегор, само без "Ограбен копнеж" нея я имам. Много ще съм ви благодарна ако някой има случайно нещо да ми прати. Емайла ми е detito88@abv.bg

# 434
Здравейте търся книгата "Красив негодник" ,ако някой я има можели да ми я прати на greta@mail.bg
изпратих ти книгата на посочения адрес Simple Smile
А аз търся "Понеделник сутрин" Санджей Гупта, ако някой я има моля да ми я прати на iivelinss@gmail.com Simple Smile проверих в маилбоокс и някои други сайтове, но не я намерих.

Общи условия

Активация на акаунт