Вайбър

• 356 272
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 005
  • here and now
Ако изтриеш снимката за всички, се изтрива и от viber images при отсрещната страна, ако я е копирал или преместил в друга папка обаче, няма да се изтрие от там.
Когато е блокиран, не вижда че си онлайн или кога си била последно. Като го отблокраш ще вижда, ако ти е включена опцията.
За профилните снимки не знам. Някой по-компетентен може да се включи.

# 1 006
  • Варна
Като/ако му е влязла вече в галерията (на телефона), тя и да я трие, все тая. Това в случай, че е отворил/видял снимката де.

# 1 007
Като/ако му е влязла вече в галерията (на телефона), тя и да я трие, все тая. Това в случай, че е отворил/видял снимката де.
Отворена е със сигурност и видяна. Убедена ли си, че остава в галерия, aко съм натиснала " изтрий за всички"?

# 1 008
  • here and now
На мен са ми пращали и трили след като съм я видяла. Цялата галерия изрових - няма я. Аз също съм пращала и трила, не я откриват.

# 1 009
  • Варна
При мен, отворените снимки от вайбър, директно влизат в галерия на тел. Не съм настройвала специално.
Дори и в разни училищни групи покрай децата. Всякакви материали и т. н.
Когато чатът е скрит, тогава не влизат Hands Plus1
Редактирам се. Пробвах с тел на детето, че ми стана интересно.
Изтрива се снимката. Когато аз я махна, изчезва и при него.Има опция препращане обаче. Ако човекът я е препратил на някой, вече се запазва.
"Твоят човек" обаче едва ли е правил чак такива гимнастики Grinning

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 00:04 от gali-presi

# 1 010
  • here and now
Ми и аз това писах в първия пост по казуса, ако си я премести в друга папка в галерията, пак се запазва.

# 1 011
Аз да си побутна въпроса...Означава ли, че ако виждаш статус, но не виждаш снимка, са те изтрили от контакти?....Може ли това да е индикация и има ли начин да се провери някак? Laughing

# 1 012
  • София-Младост
Не се разбира, това е все едно някой да ти изтрие тел. номер от контактите в телефона си и ти да разбереш.

# 1 013
Ала-Бала, благодаря! Логично е наистина, но все се надявах да има начин да се разбере... Smile

# 1 014
Еее,едно време какво блокиране имаше- оставиш слушалката отворена и готово. Другият си мисли, че дава заето Grinning. Сега имаме хиляди въпроси.

# 1 015
Напълниха ми вайбър с реклами от различни фирми. Търсих от настройки и не намирам начин как да ги премахна. Моля, за съвети.

# 1 016
каква може да е причината един и същи човек да ми излиза с ралични снимки на таблета и телефона?

# 1 017
каква може да е причината един и същи човек да ми излиза с ралични снимки на таблета и телефона?
Не знам, но и при мен е така, но не за всички, а само за някои контакти.

# 1 018
Участвам в групов работен чат. Имам опция - трите точки, да пусна анкета. Ще видя ли кой как е гласувал?
А администратора на чата - ще види ли кой как е гласувал? Може ли да изтрие анкетата?

# 1 019
Здравеите отскоро имам Viber.Когато го отворя срещу даден контакт ми излиза покани,камерка или телефон.Като някой контакти примерно имат само камерка или тефекон и тн.Какво значат тези "икони".Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт