Вайбър

• 357 237
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 335
Да, ясно, че си е въвел името така. Но досега ми излизаше, както съм го вкарала аз. Както е и с другите ми контакти.

# 1 336
И аз имам контакти, които ми излизат така, изписани от тях самите с името и фамилията (даже на латиница някои), отгоре на всичко, заедно със снимката им от Вайбър са прехвърлени и в телефонния указател на телефона ми. Кога съм ги сляла, нямам спомен.

# 1 337
И аз имам контакти, които ми излизат така, изписани от тях самите с името и фамилията (даже на латиница някои), отгоре на всичко, заедно със снимката им от Вайбър са прехвърлени и в телефонния указател на телефона ми. Кога съм ги сляла, нямам спомен.
аз предполагам, че някои от контактите във вайбъра са дошли като синхронизирани с телефона ви и те са както вие сте ги записали, а други сте добавили само във вайбър, тогава са с оргиналното име на контакта, което сам си е сложил при неговата регистрация във вайбър

# 1 338
Как се възстановяват изтрит чат във вайбъра.
Ядосха се на майка ми. И изтрих чата.

# 1 339
Как се възстановяват изтрит чат във вайбъра.
Ядосха се на майка ми. И изтрих чата.

От трите точки долу в дясно >настройки > акаунт >  вайбър бекъп
Но ще ти възстанови последната архивирана версия, т.е. Чата от днес е малко вероятно да се появи, зависи от настройките ти

# 1 340
Ох, а на компютъра има ли тази опция?

Влязох на телефона, последно резервно копие 22,31.
Доста време след като изтрих чата. Поне 20 минути.
Много тъпо.

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 22:38 от Елора

# 1 341
Аз уж все давам, че не искам бекъпи, как да разбера дали съм ги изключила напълно

# 1 342
Не намирам темата за Whatsaap.Ще питам тук,пък дано някой знае.
Ако искам да заглуша абонат,направя го"Завинаги", дам отметка да не  ми показва нотификации и изтрия номера му.
Ще получавам ли съобщенията му след всичко това? Не искам да блокирам.

# 1 343
  • София-Младост
Ти само с изтриване на номера би трябвало да не получаваш нотификации.
Едното трябва да е достатъчно.

# 1 344
Не,за съобщения питам.
Ама почетох в гугъл,май каквото и да се прави,ако не е блокиран абонат,можеш да получаваш съобщения.

# 1 345
Здравейте, някой има ли идея защо на отсрещната страна се повтарят съобщенията, всяко по 2 пъти

# 1 346
  • София
Здравейте! Имам въпрос относно това : как е възможно да не получавам съобщения и обаждане от един телефон / в случая дъщеря ми , която живее в Щатите , а с всички други телефони нормално контактувам. Не съм я блокирала. Какво да проверя в моя телефон?

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 01:00 от krater

# 1 347
Позвънявам на една приятелка и сигурно съм натиснала без да искам бутона за добавяне, накрая - гледаме на нея и пише, че още 2 от мойте абонати са били в разговора. Интересно на мен, не ми пишеше кои са точно. били са от последните, с които съм чатила, но не последните два.
Има ли как да забраня добавянето?
Имам ли някъде информация/Хистори в колко часа кой се е включили, кога е затворил?
Може ли да ми показва по някакъв начин, че съм добавила човек...с бипване? А пък дали човекът е вдигнал също?

# 1 348
  • Русе
И аз имах един период, през който постоянно като звъня на някого към разговора ни се добавят и други хора от тези, които са най-горе в списъка ми. Умишлено внимавах да не добавям други хора, но не знам как ставаше това добавяне. Понякога те се обаждаха, а понякога само виждах, че разговорът е между мен, човека на когото съм звъняла и другите хора.

# 1 349
  • Street of Dreams
С какви телефони сте, че не се заключва дисплея като е на ухото? Xiaomi?

Общи условия

Активация на акаунт