Вайбър

• 357 151
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 410
  • I want it all and I want it now.
Когато си блокирал абонат не може да ти изпраща сьобщение и не те вижда😊 дали си на линия.
Евентуално, ако сте в група само тогава ще вижда, ако пишеш в групата.

# 1 411
Ако блокирате абонат във Viber, той няма да разбере, че сте го направили.
По същия начин и вие не може да разберете, ако някой ви е блокирал.“
Това е официална позиция на Viber.
==============
Как може да познаете, че сте блокирани?
1.по статуса на абонат
Ако сте блокирани  от  Иван, вие със сигурност не виждате статуса на Иван.
Но обратното не  е вярно, че ако не виждате на Иван статуса, той следователно ви е блокирал.
Не, има и друга причина, той може да си е скрил статуса.

2.По статуса на изпратените съобщения
на изпратените от вас съобщения към блокиралия ви,  не се вижда  никакъв статус, обикновено е "изпратено, получено, прочетено"
3. Не можете да добавяте абоната, който ви е блокирал, в групов чат

# 1 412
  • Далечният изток
"Изчистване на съдържанието на чата" само при мен ли ще го изтрие? Другият дали продължава да го вижда?

# 1 413
Само при теб ще го изтрие. При другия едно по едно триеш.

# 1 414
и на сървърите на вайбър също не се изтрива

# 1 415
Да няма някакъв бъг? Сутринта ми изписа, че имам ново съобщение, все едно скрито без име, отварям-нищо?

# 1 416
  • София
Да няма някакъв бъг? Сутринта ми изписа, че имам ново съобщение, все едно скрито без име, отварям-нищо?

И при мен се получава. Явно е бъг.

# 1 417
Може да сте получили реакция на съобщение.

# 1 418
Може да сте получили реакция на съобщение.
Не, реакцията по друг начин известява.

# 1 419
Тогава бизнес чата, някое рекламно съобщение, което е най-долу в чатовете и не го виждате?

# 1 420
  • Варна
Точно с такива рекламни най-долу и на мен ми се е случвало ✌️
Ако излиза като скрит чат,просто вкарайде кода на скритите чатове,така ще излязат и ще се види там ли е.

# 1 421
Здравейте,има ли някакъв начин, да сложа снимката на човек(тази която той си е сложил на профилна).Знам,че като съхранявам контакт през вайбър той се съхранява с нея,но ако контактът вече е съхранен в телефона, в смисъл ръчно съм си го запазила,снимката не излиза

# 1 422
Към всеки контакт, записан в телефона ти, можеш да добавиш снимка. Същата ще ти излезе и във вайбър, освен ако самият човек не си е сложил своя снимка във вайбър. Тогава ще се показва тя.

# 1 423
Когато съм си запаметила аз ръчно контакта няма снимка.Снимката,която човекът си е сложил излиза ако го запаметя през вайбър.Не искам да слагам снимка от моята галерия,а да ползвам тази,която той си е сложил за профилна.Но Когато вече съм го съхранила,не мога.

# 1 424
Галерията не си я пълниш, слагаш снимката на контакта и я изтриваш от галерия. На контакта тя си остава.
Не разбирам как изчезва снимката като вече си съхранила номера. Може би за всеки вид телефон е различно, при мен и на двата е така.

Общи условия

Активация на акаунт