Вайбър

• 357 162
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 395
  • USA
при смартфоните ако са ти пуснати мобилните данни или WiFi, дори и да си затворил вайбър е вероятно да те показва онлайн защото приложението си седи във фоновите процеси и на практика не го ползваш, но не е и спряно.
Освен това програмата, когато няма активност в нея, се синхронизира на определени интервали. Часът на последното синхронизиране на програмата се води за последна активност.

# 1 396
  • Бургас
Ами не знам, но до преди 4-5 дни аз и хората, които споменах бяхме със статус "онлайн" когато наистина сме онлайн. И часът на затваряне на Вайбър (а не на телефона или изключване) беше часът, който е изписан като "последно онлайн в хх:хх часа".
В група съм и тези неща сме ги проверявали и обсъждали, и е ясно че от няколко дни има някакъв проблем с вайбър.

# 1 397
При вас как се показват датите на съобщенията (мобилна версия). На мен само часа се вижда. Има ли начин да се вижда и дата, и час, че не ми се прелиства да търся датата в началото на чатовете...

# 1 398
Може ли да се възстанови изтрит чат от самото начало на коренспонденцията

# 1 399
  • USA
Може ли да се възстанови изтрит чат от самото начало на коренспонденцията

https://mobiletrans.wondershare.com/viber/how-to-restore-deleted … ber-messages.html

деинсталираш, инсталираш ,възстановяваш-горе е описано как

# 1 400
Здравейте! Да попитам, когато изпратя съобщение по Вайбър и стои едно тикче, това може ли да се дължи, че отсрещния човек си е изключил интернета, и когато го включи ще го види и съобщението ми ще се достави.

# 1 401
# 1 402
Здравейте! Когато си блокиран в Вайбър от някого, вижда ли се статуса отново, кога човека отсреща е бил последно на линия или просто не го виждам, защото той го е скрил.

# 1 403
Вижда се, ако не е скрит.

# 1 404
А при блокиране вижда ли се отново.

# 1 405
А при блокиране вижда ли се отново.
Не.

# 1 406
Значи не знам дали се разбрахме правилно. Виждам статуса на активност на човек, който съм блокирала във вайбър. Не знам блокирания дали вижда моя статус, но вероятно го вижда също. Не съм го скрила. Ако го скрия, е скрит а всички, но и аз не виждам този на другите.

# 1 407
  • София
А блокиран абонат може ли да ми пише? Съобщението с какъв статус е при него?

# 1 408
Азалия, аз преди шест месеца блокирах един льольо, за да спре да ми изпраща малоумни клипчета, не искам да го трия, щот ми трябва за услуги и ми изписва че е бил онлайн отдавна...
Иначе се чуваме, казах му, че съм си изтрила вайбъра.
Може и той да не е махнал, де...

# 1 409
Аз преди година блокирах този човек, ето в момента
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт