Вайбър

• 357 193
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Здравейте, момичета Blush
Има ли начин във Вайбър да блокирам профил с който имаме вече чат?
А ако го блокирам, ще изтрия ли всичко, което сме си писали?
Искам да го блокирам, но да не изтрия нищо дотук.

И ако има опция за блокиране, има ли и такава за разблокиране, ако някога реша да възстановя сегашното положение?
Благодаря, предварително! Blush

Аз когато съм блокирала някого, никога не са ми изчезвали чатовете. Всичко си седи, само, че човекът си е блокиран.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 14:11 от Аглея

# 1 381
Как да мина офлайн?
Менюто ми е на бг аз да виждам кой е на линия но мен да не виждат?

# 1 382
Не може ти да виждаш, а теб да не те виждат. Щом теб няма да виждат и ти не виждаш кой е на линия.

# 1 383
  • Somewhere far away
Как да мина офлайн?
Менюто ми е на бг аз да виждам кой е на линия но мен да не виждат?
няма тякава опция. или си офлайн или онлайн.

# 1 384
И после като отблокирате абонатът не се вижда какво е писал, нали, потъва? Може би това имат предвид, че изчезвал чатът

# 1 385
Има ли вариант да си през минути постоянно на линия, а всъщност да не си пишеш с никого? Blush

# 1 386
  • USA
Има ли вариант да си през минути постоянно на линия, а всъщност да не си пишеш с никого? Blush

да ако ползваш вайбър на компютър и ти е отворено приложението те показва онлайн а ти всъщност правиш нещо друго на компа. Поне при мен е така.

# 1 387
Здравейте, видях , че по горе е писано , но и аз имам същия проблем.Не влизам във вайбър,нямам инсталиран на друго място, а ме дава , че  съм на линия през няколко минути и то с точно определен човек.Все едно двамата си пишем.Това се случва и през нощта.Знае ли някой ,защо става така?

# 1 388
  • here and now
Здравейте, видях , че по горе е писано , но и аз имам същия проблем.Не влизам във вайбър,нямам инсталиран на друго място, а ме дава , че  съм на линия през няколко минути и то с точно определен човек.Все едно двамата си пишем.Това се случва и през нощта.Знае ли някой ,защо става така?
По-старите версии на приложението показваха, че си онлайн, ако имаш интернет, дори и да не си  го отворила. За мен причината е, че  този, който ви вижда така е със старо устройство, стара версия на Viber.
Дано ме разбрахте..

# 1 389

От около седмица забелязвам същото. През около 20 мин. ми показва, че е човека е онлайн даже и през нощта.

# 1 390
  • София
А какъв е проблемът да е онлайн през 20 минути? Даже и през нощта. Явно човека си има работа във Вайбър.

# 1 391
  • Somewhere far away
Дори не е нужно да си има работа точно във вайбър. Аз например имам вайбър за десктоп, а лап топа ми е включен почти постоянно. Дори да не ползвам вайбър, не си пиша с никой с дни, но то приложението си е  там и ако не го затворя, следователно излиза че съм почти винаги на линия. Това че някой се появява като онлайн не значи, че буквално си пише нон стоп с някого и че е непрекъснато на лап топа/ телефона/ компа.

# 1 392
Свързано е с работата във фонов режим според мен. Ако човек си слага в самолетен режим телефона, преди да си легне, нищо няма да се вижда в статуса му.

# 1 393
Представям си мен някой да ме дебне така и да следи постоянно кога съм, и кога не съм на линия... Ужасно!

# 1 394
  • Бургас
През последните дни се случва нещо с вайбър. И аз виждам хора, които често са на линия. И ми казаха, че и аз често съм на линия и то в часове, в които съм спяла или със сигурност знам, че не съм си отваряла телефона. На лаптоп нямам вайбър. Само на телефона ми е и не съм променяла настройки.

Общи условия

Активация на акаунт