Вайбър

• 357 212
  • 1 823
  •   3
Отговори
# 1 350
С какъвто и телефон да са, може да се повреди сензорът за близост!

# 1 351
Бутонът ADD на вайбър е в горната част в средата, и явно сме го натиснали (аз лично не изключвам дисплея). Погледнах като говоря ппо телефона - add ми се пада долу вляво, но досега не ми се е случвало да го задействам, докато с hold ми се е случвало.
Прибавените хора са чули разговора. А на мен, в ролята на позвъняващ, само ми пише, че съм имала разговор с още примерно двама, но не виждам имената им. Приемащият разговора поне чете имената на натрапниците.

# 1 352
Здравейте, като сложите да изчезват съобщенията това известява ли отсрещната страна? Пише, че известява при снимки на екрана, това пак за всяка страна ли се отнася?

# 1 353
да, и другата страна получава съобщение като скрийншотваш

# 1 354
Здравейте ,днес получих покана за група (школата на дъщеря ми) и без да исках вместо да я приема съм натиснала или отклони или блокирай. Как да поправя стореното Disappointed

# 1 355
  • USA
Здравейте ,днес получих покана за група (школата на дъщеря ми) и без да исках вместо да я приема съм натиснала или отклони или блокирай. Как да поправя стореното Disappointed

влизате в настройки блокирани потребители/групи и разблокирвате.

# 1 356
  • София
Когато изписва, че някой няма Вайбър, означава ли, че си е деинсталирал приложението само, или въобще си е деактивирал профила? Или не може да се разбере.

# 1 357
  • USA
деактивирал профил е, не го е изтрил, ако е изтрито дава статус че има, аз така съм пращала съобщения, но не са ми отговаряли, при позвъняване на нормален телефон да попитам и казаха, че е са си го деактивирали

# 1 358
да, и другата страна получава съобщение като скрийншотваш
Ами не, изобщо не позволява да правиш снимка на екрана, все едно е скрит разговора.
Реално не откривам начин да се разбере отсреща дали правят скрийншот.

# 1 359
аз бях натиснала бвз да искам да изчезват след 15 мин
и скрийншотвах за да питам как да го оправя
и при човека от разговора излезе съобщение, че скрийншотвам
не знам дали говорим за едно и също

# 1 360
Да, на мен ми излиза надпис Не можете да правите снимка

# 1 361
  • Бургас
Мога ли да направя така, че никой от контактите в телефона ми да не може да ме добавя в групи?

# 1 362
Не, опциите са само две
Скрит текст:

# 1 363
Здравейте, има ли начин да се изключи звука, при лайкване на съобщение със сърчице? Търсих в настройките, но не успях да намеря такава опция.

# 1 364
  • София
Здравейте, момичета Blush
Има ли начин във Вайбър да блокирам профил с който имаме вече чат?
А ако го блокирам, ще изтрия ли всичко, което сме си писали?
Искам да го блокирам, но да не изтрия нищо дотук.

И ако има опция за блокиране, има ли и такава за разблокиране, ако някога реша да възстановя сегашното положение?
Благодаря, предварително! Blush

Общи условия

Активация на акаунт