Вайбър

• 357 214
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 365
  • USA
Блокираш, след това винаги от настройките може да разблокираш. Аз когато блокирам ми изчезва и чата т.е все едно този човек никога не е писал. Ако са ти важни нещата си направи скриншот, когато го разблокираш чата се връща.

# 1 366
Здравейте, ако изпратя съобщение на човек, който няма моя номер, съобщението при мен с какъв статус ще е - изпратено ✔ или доставено ✔✔?

# 1 367
✔️- означава, че е изпратено. Ако на теб ти излиза така, вероятно човека си е спрял интернета.
✔️✔️-че е получено от дадения човек.
Съответно ✔️✔️- оцветени : прочетено.
Няма значение дали ти имаш номера, или той твоя.Едно и също е..

# 1 368
Ако обаче човекът използва настройката за заглушаване на непознати номера, въпреки че съобщението ще бъде получено, той може и да не пожелае да го види и прочете.

# 1 369
Има доста хора, които са сложили настройка, да не се разбере от отсрещната страна дали е прочетено съобщението. Тогава отметките остават без цвят. Но този, който я включи, също не може да вижда състоянието на собствените си съобщения. Познава се по това, че може да имаш отговор, но пак не са оцветени тикчетата.

# 1 370
Освен това,има хора,които си четат съобщенията от падащато меню и изобщо не се отбелязва,че са прочетени.
Варианти да искаш😊

# 1 371
  • Бургас
Преди малко ми казаха и друг начин.
Получаваш съобщение, минаваш на самолетен режим, прочиташ го, затваряш вайбъра и излизаш от самолетен режим. Така без да си "скрит" изглеждало, че не си прочел съобщението.

# 1 372
  • Варна
И след като си включиш нета излиза,че е прочетено.

# 1 373
  • USA
Аз като си чета съобщенията през апъл чаовника другия също не получава отметки или разбира дали съм ги прочела.

# 1 374
  • София-Младост
От известно време клипове пратени през вайбър не се отварят. НАстройки не са пипани, на какво може да се дължи това?

# 1 375
Здравейте,изтеглям си приложението въвеждам си номера,но ми изписва активирането неуспешно.Вчера се пробрах да инсталирам приложението на работния си компютър с другият ми нов служебен номер докато получа апарата си,но не го направих както трябва.И след това не мога да си активирам и личния номер и предполагам че и служебната ми нова карта няма да може.Как да го оправя?

# 1 376
Смених си телефона и картата е в новия.На новия нямам активиран Вайбър,ползвам го на стария тел.но само вкъщи на домашния нет,мисълта ми е ако активирам Вайбър на новия ще получа ли ако някой пише в групата на дъщеря ми от яслата или пак само на стария и трябва да ме добавят  наново?

# 1 377
Ако не е сменяна сим картата, а само апарата, в зависимост от марката на двата телефона, използвайте приложение за клониране и прехвърлете и приложенията, освен на галерия, история на повиквания, контакти и т.н.
Последно с Phone clone прехвърлих всичко от Huawei  на Самсунг. Тъй като не е самсунгово приложението, първо го инсталирах на новия телефон и така.

# 1 378
А това приложение само на новия/ актуален телефон ли се инсталира?
При мен са стария Нокиа,сега Самсунг....

Изтеглих две приложения нещо не се справих,разрових се ама то било мн лесно просто си пуснах резервното копие от настройки на Вайбър и вс кореспонденции ми се показаха на новия✅но ме изхвърли от старото устройство ✅без карта

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 10:07 от Mimi9999

# 1 379
Вчера си прехвърлих картата в новия телефон, но не бях архивирала чатовете и не се прехвърлиха и те. Върнах картата в стария, архивирах ги, преместих я пак в новия телефон и се появиха всичките, груповите чатове също.

Общи условия

Активация на акаунт