Вайбър

• 365 639
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 645
Ястребче, благодаря ти!
Така ще пробвам да направя Smile

# 646
  • here and now
Става въпрос за звука на входящо съобщение, докато съм във вайбър. Инак, когато съм извън приложението няма проблем, само мига, вибрира или каквото там съм му настроила...

# 647
  • София
Когато съм си скрила онлайн статуса, не виждам и на другите статуса, нали?

# 648
  • София
Когато съм си скрила онлайн статуса, не виждам и на другите статуса, нали?
да

При изтриване на приложението - пази ли се бекъпа? Мисля че е ежеседмичен при мен.

# 649
  • Sofia, Bulgaria
Ако си задал автоматичен бекъп, значи си свързал Вайбър акаунта с акаунта си в Гугъл драйв и ще ти се пазят съобщенията. Точно това е идеята на бекъпа, да ти пази старите чатове.

# 650
Ястребче, благодаря ти!
Така ще пробвам да направя Smile
и аз благодаря Yum

# 651
  • Стара Загора
Хора, как се търси мобилен номер във вайбър, който го няма в моите контакти? Има само добави контакт.. Sad

# 652
  • софия
Ако го нямаш номера трябва да го добавиш, иначе как  да се появи там, ако не сте си писали?

# 653
  • София
Хора, как се търси мобилен номер във вайбър, който го няма в моите контакти? Има само добави контакт.. Sad
С лупичката горе вдясно не става ли?

# 654
как мога да блокирам телефонен номер, който непрекъснато звъни и въпреки, че е в черния списък отново виждам, че е звънял.

# 655
  • Варна
Здравейте, получих смс на телефона за код за активация на вайбър. Аз си имам вайбър. Това значи ли, че някой иска да ми влезе във вайбъра? Доколкото четох вайбър вече изпраща код за сканиране ако е второ устройство а не активационен код.

# 656
  • here and now
Може да са объркали номера при въвеждане на друго устройство.

# 657
  • Варна
Наистина май при първоначална активация изпраща код на смс.

# 658
  • София
Как мога да си направя никнейм? Не искам д ми изписва името

# 659
  • София
Как мога да си направя никнейм? Не искам д ми изписва името
Отваряте приложението на телефона. Кликвате "трите чертички". Като кликнете снимката си може да смените името и самата снимка.

Общи условия

Активация на акаунт