Вайбър

• 360 081
  • 1 823
  •   2
Отговори
# 300
Искам да изключа статуса си "Онлайн", но не мога да открия опцията....може ли малко помощ?

# 301
Настройки-поверителност.

# 302
Настройки-поверителност.
През компютъра не виждам изобщо тази опция, но през телефона я открих...Това няма да позволи и на мен да виждам кога другите са били онлайн, нали?

# 303
# 304
Благодаря ви!  bouquet

# 305
  • софия
Извинявайте за тъпия въпрос, но инсталирах Вайбър заради детето и съм супер боса. Та, ако някой ми е казал да му пиша на вайбър, но до номера няма икона за Вайбър, как му пращам съобщение? Ако няма икона, това означава ли, че няма Вайбър?

# 306
  • софия
До колкото разбирам , не би трябвало да има вайбър.

# 307
  • софия
И аз така си мисля, дори въведох номера с код за държавата да не би да е от това, защото ми каза да пусна съобщение по Вайбър Thinking

# 308
  • София
Може ли да се спре потока във вайбър без да си спирам мобилния интернет? Искам да се откъсна от чатове и ФБ за няколко дни, но да не деинсталирам (губя хронолофията). Същото е и за месинжъра.

# 309
  • Пловдив
Влез в настройките и отбележи да не ти праща нотификации като получиш ново съобщение, а вече като решиш връщаш нотификациите и почваш да четеш  Grinning

# 310
  • София
Влез в настройките и отбележи да не ти праща нотификации като получиш ново съобщение, а вече като решиш връщаш нотификациите и почваш да четеш  Grinning
Видях само за incoming calls

# 311
  • Пловдив
В настройките на телефона, не на приложението

# 312
  • София
Дами и Господа,
Има ли начин да запазя профилна снимка във Вайбър на мой/я приятелк/а ? В моя тел-н?
Снимката е мн интересна. Simple Smile Със Самсунг  S 5  съм.

# 313
Дами и Господа,
Има ли начин да запазя профилна снимка във Вайбър на мой/я приятелк/а ? В моя тел-н?

Ако искаш да изтеглиш и запазиш на твоят тел. снимката може, но да стои само тя във Вайбър НЕ., когато приятелката  ти си смени профилната си снимка във вайбър ще се промени и при теб.

# 314
  • София
Дами и Господа,

Ако искаш да изтеглиш и запазиш на твоят тел. снимката може, но да стои само тя във Вайбър НЕ., когато приятелката  ти си смени профилната си снимка във вайбър ще се промени и при теб.

Mного благодаря.Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт