Вайбър

• 357 127
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 425
Не ме разбирате явно.Аз нямам снимка на човека. Съхранявам ръчно въвеждам номер и име и си го запазвам съответно без снимка. Ако въведа номера във вайбър и го съхраня от там се запазва със снимката,която човекът си е сложил.При вече запазен от мен ръчно контакт,който няма снимка, не мога да му сложа тази,която той си е сложил. Мога да сложа от моята галерия само.

# 1 426
При вече запазен от мен ръчно контакт, който няма снимка, не мога да му сложа тази, която той си е сложил. Мога да сложа от моята галерия само.
Да, така е. Направете скрийншот на снимката, която си е сложил той и си я сложете после на контакта,. Ако някой ви е контакт и във Фейсбук или Инстаграм и от там можете да вземете снимка, за да сложите на контакта. Не е нужно после да я пазите в галерия.

# 1 427
Да, просто исках да знам дали няма някакъв начин. Явно не. Благодаря!

# 1 428
Здравейте!
Как мога да видя кой е прочел съобщението ми във вайбър група и кой е реагирал с емотикон в страни?
Предварително благодаря!

# 1 429
Здравейте!
Как мога да видя кой е прочел съобщението ми във вайбър група и кой е реагирал с емотикон в страни?
Предварително благодаря!

Натискаш и задържаш върху съобщението, изкача меню - инфо - и там се вижда, кой го е видял и кой го е харесал

# 1 430
Здравейте, може и да има такъв въпрос вече, но не намерих отговор. Извинявам се ако се повтаря но имам проблем  с един конктакт във вайбър. Беше ме блокирал, сега ме е отблокирал, но нито виждам кога е на линия нито мога да пиша. А той на мен може. Как да се оправи това нещо.

# 1 431
да не те отчайвам, но той трябва да си преинсталира вайбъра
или поне не открих друг начин

# 1 432
да не те отчайвам, но той трябва да си преинсталира вайбъра
или поне не открих друг начин

Направихме го и двамата , но не се получава Sad

# 1 433
Мога ли да се върна изтрити съобщения, които даже не са архивирани.

# 1 434
Точно, защото даже не са архивирани, не можеш да си ги върнеш.

# 1 435
Здравейте! Вече няколко пъти ми се случи да ми пише на дисплея проверете за нови съобщения, а като отворя вайбър съобщение няма 🤔

# 1 436
Здравейте! Вече няколко пъти ми се случи да ми пише на дисплея проверете за нови съобщения, а като отворя вайбър съобщение няма 🤔

Рестартирайте вайбъра, при мен така се оправи.

# 1 437
Здравейте. Аз също идвам с въпрос, като този по-горе. Бях си изтрила съобщенията, но имах резервно копие, след това го изтеглих и се появиха съобщенията, но ми се наложи да си сменя телефона, и когато изтеглих наново Вайбър на другия телефон отново ми изчезнаха, но като влезнах да изтегля резервното копие, пишеше, че последно е от един месец, дефакто само от това време мога да ги изтегля. Има ли начин отново да си върна определена кореспонденция. И имали такава програма , която може да помогне в случая.

# 1 438
Здравейте. Няколко пъти от даден номер, който вече не ми е в контакти, получавам съобщение, не във самият вайбър, а като съобщение на самият телефон въпросното съобщение “Здравей, да превключим на вайбър” и има линк към самия вайбър.
Натискам го и ме прехвърля в вайбър, но като влезна няма никакво съобщение. На някой случвало ли му се е.

# 1 439
  • Somewhere far away
има ли начин да си скриеш онлайн статуса на Вайбър десктоп?
 знам че има такава опция за телефон, от настройки, Privacy и махаш отметката na Share Online Status, но никъде не виждам такава опция във вайбъра ми на лап топа.

Общи условия

Активация на акаунт