Вайбър

• 353 355
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 440
въпрос:
 като ме потърси някой друг (не от контактите ми), остава ли ми в листата с контакти или може да ми изчезне, трябва ли да го прибавям в листата?

# 1 441
  • here and now
въпрос:
 като ме потърси някой друг (не от контактите ми), остава ли ми в листата с контакти или може да ми изчезне, трябва ли да го прибавям в листата?
Остава ти в историята на чата и можеш от там да го намериш. Ако изтриеш самия чат, то вече няма как да го намериш, ако не си го добавила в контактите.
Дано ме разбра, че май не успях да се изразя много добре.

# 1 442
въпрос:
Остава ти в историята на чата и можеш от там да го намериш. Ако изтриеш самия чат, то вече няма как да го намериш, ако не си го добавила в контактите.
Дано ме разбра, че май не успях да се изразя много добре.
случи ми се така, че един ми се лепна, пописахме, и след това ми изчезна и от историята.

# 1 443
  • Ловеч
Здравейте, синът ми има проблем с Viber, оказа се, че акаунтът му е блокиран. След опит да се свържа със support ми върнаха следния e-mail:
Hello,
Your number was blocked on Viber because it was reported as a source of spam or as a result of unusual activity. The account has been automatically added to a block list and can not be unblocked.
No further information is available at this time. Please do not reply to this e-mail.

Случвало ли се е на някого и как да го разреша? Вайбър му трябва, защото там му изпращат домашните по различни предмети в училище (колкото и абсурдно да звучи), а и предимно така комуникира с приятели и учители.

# 1 444
Здравейте, синът ми има проблем с Viber, оказа се, че акаунтът му е блокиран. След опит да се свържа със support ми върнаха следния e-mail:
Hello,
Your number was blocked on Viber because it was reported as a source of spam or as a result of unusual activity. The account has been automatically added to a block list and can not be unblocked.
No further information is available at this time. Please do not reply to this e-mail.

Случвало ли се е на някого и как да го разреша? Вайбър му трябва, защото там му изпращат домашните по различни предмети в училище (колкото и абсурдно да звучи), а и предимно така комуникира с приятели и учители.

Ами то ясно си е написано, няма какво да направите, мисля че и по-нагоре пак така ви казаха или беше в друга тема, може да бъркам.. имаше такъв въпрос скоро.

Или му правите вайбър на друг номер или му пращат домашните по месинджър.

# 1 445
  • Бургас
Възможно ли е някак някой да ми ползва вайбъра? Тел. ми номер е от много години, телефонът ми се заключва с парола, ползвам вайбър само от него.
Обаче днес влязох в Галерия на телефона и в папка Viber намерих две клипчета и една снимка, които не бях виждала. Получени или пратени са преди няколко дни, но в "подробности" не пише повече. Снимката е гледка от прозорец към някакъв паркинг, а клипчетата са от някаква кръчма, но не се виждат лица.

# 1 446
  • Козлодуй
Имам 2 въпроса относно Вайбър Simple Smile
1-во Нямам поле за писане в частен номер на моя близка възрастна - блокирала ли ме е? или има друга причина?
2-ро Мога ли във вайбър групите да бъда с аватар, а за частните номера да бъда със своята си снимка и откъде да променя това - пробвах да сменям снимката си от компютър но се вижда от всички, а аз не искам?

# 1 447
Излиза ли ви зелена точка за онлайн статуса на контактите ви? В настолната версия, така лесно разбирам дали някой е на линия в момента, но в мобилната, трябва да вляза на дадения контакт, за да видя дали е онлайн в момента.

# 1 448
  • Козлодуй
Да имам зелена точка на тези които са на линия. Но по точка 1 се оправих сега въпроса ми е само по точка 2 - Мога ли да ползвам различен аватар за групите и за личните контакти?

# 1 449
  • I want it all and I want it now.
Не. Можеш  за хората, който не са ти в контактите, но си с тях в група да направиш от настройките да  не ти виждат аватара. Ще те виждат само с име без снимка.

# 1 450
Възможно ли е някак някой да ми ползва вайбъра? Тел. ми номер е от много години, телефонът ми се заключва с парола, ползвам вайбър само от него.
Обаче днес влязох в Галерия на телефона и в папка Viber намерих две клипчета и една снимка, които не бях виждала. Получени или пратени са преди няколко дни, но в "подробности" не пише повече. Снимката е гледка от прозорец към някакъв паркинг, а клипчетата са от някаква кръчма, но не се виждат лица.
Да нямате някакви отложени чатове или скрити автоматично да сваля получените файлове

# 1 451
  • Бургас
Нямам скрити чатове, а отложени не знам какво представлява. Абе странна работа 🤔

# 1 452
А как да я изкарам тази зелена точко, за онлайн статуса, да излезе при мен в мобилното приложение, че я няма? Че е тъпо все да влизам на даден разговор, за да разбера дали човека е на линия.

# 1 453
  • Козлодуй
Не. Можеш  за хората, който не са ти в контактите, но си с тях в група да направиш от настройките да  не ти виждат аватара. Ще те виждат само с име без снимка.
От кои настройки е това - на телефона или на вайбъра да вляза?

# 1 454
От кои настройки е това - на телефона или на вайбъра да вляза?
В настройките на Вайбъра.Където е Поверителност.

Общи условия

Активация на акаунт