Секцио, или нормално раждане да изберем?

• 18 777
  • 348
  •   1
Отговори
# 210
Vili_R,писала си, че ни се чудиш как сме предпочели секциото и ние ти отговаряме- ние пък се чудим как си избрала нормалното, няма нищо странно.

# 211
Аз пък друго се чудя, пишеш за смислена болка, че си имала нисък праг на болка и си искала да се докажеш, а пък после с упойка. Е как разбра смисъла на болката с упойка? Нищо лично, не се заяждам, просто явно аз нещо не разбрах  newsm78

# 212

Само дето не разбрах от къде пък излезе това коя е повече майка от другата  newsm78? До момента нали обсъждали ЗА или ПРОТИВ секциото по желание? Как изведнъж излезе пък това коя е по-майка от другата  newsm78? май нещо пропуснах
МИ то имало емоция, незнам какво си. Не всеки се лишава умишлено от тази емоция.

Нищо не разбрах  newsm78!

Goldengirl преди да ти сложат упойката усещаш болките. Тя не се слага веднага щом започнат. Както и да е.

Vili_R,писала си, че ни се чудиш как сме предпочели секциото и ние ти отговаряме- ние пък се чудим как си избрала нормалното, няма нищо странно.

Да, абсолютно съм съгласна с теб  Peace. Нормално е да имаме различни мнения.

# 213
Хахаха, много яко е някой, родил с упойка, да обяснява за смисъла на болката при раждане.  Joy

# 214
Хахаха, много яко е някой, родил с упойка, да обяснява за смисъла на болката при раждане.  Joy
Абсолютно  Peace Peace И на мен това ми беше на ума.

# 215
Е тва се опитвам да обясня...
Аз съм леко не раждала, ама идеята е че ако имаше вариант безболезнено, не бих се замислила и за част от секундата, предполагам повечето от вас също, другото ми иде леко недоизмислено и мазохистично...  Peace

# 216

Lеxie, както писах по-горе, упойката не се слага веднага и болките си се усещат доста дълго време. По-голямата част от раждането си минава без упойка.
Ама много обичате да преиначавате думите на някой.

# 217
Айде, айде. Като е толкова смислена и яка болката, за какво ти беше епидуралната? Трудничко ли ти се видя по някое време?
Ама  много е лицемерно така.

# 218
Lеxie, както писах по-горе, упойката не се слага веднага и болките си се усещат доста дълго време. По-голямата част от раждането си минава без упойка.
Ама много обичате да преиначавате думите на някой.
E да де ама не е като да си ги изживееш до край. Ако си търсила смисъл и си искала да се докажеш и да надскочиш прага си на болка, нямаше да искаш упойка. Тогава,може би щеше да имаш друг поглед върху "смисъла на болката."  Peace

# 219
Добре, де, Vili_R, ти защо избра да раждаш нормално? Просто ми е интересно, защото не ми стана ясно. Ако искаш ми отговаряй.

# 220
Дамата е раждала цееели три часа, като на 4-5 см. ѝ сложили упойка.
Предлагам да пробваш примерно 12 часа без обезболяване и после пак да си приказваме.

# 221
Аз пък друго се чудя, пишеш за смислена болка, че си имала нисък праг на болка и си искала да се докажеш, а пък после с упойка. Е как разбра смисъла на болката с упойка? Нищо лично, не се заяждам, просто явно аз нещо не разбрах  newsm78
Разбрала емоцията. А без упойка дали нямаше да е малко по-друга емоцията?

# 222
Е вие не сте добре, честно  ooooh!! Каква е тази злоба и отношение?!
Аз нападнах ли някоя защо е решила да ражда секцио? Казах, че всеки си взима решението за себе си.
И за какво лицемерие говориш Лекси  ooooh!? Кое му е лицемерното? Вече злобеете.

# 223
Лицемерно е да родиш с упойка и в същото време да обясняваш на останалите с присмех:

"В един момент си казах, че сега е момента, в който ще докажа, че вече не съм дете и тази болка трябва да я изпитам. Вярвайте ми, това е най-смислената болка - болката с която разбираш, че даваш живот."

# 224
И кое му е лицемерното? Не съм легнала и да не изпитам никакви болки нали? Не знаеш как е протекло моето раждане. Не съм се присмивала на никого. Както казах не съм искала да обидя абсолютно никой. Просто аз така съм се чувствала и не карам никой да ме разбира или да се поставя на мое място. Това си е моят момент! При всяка жена емоцията е различна. Аз съм се чувствала така.
Само не разбрах с какво толкова се засегна от написаното? Аз го написах с добро и изобщо не съм очаквала, че ще обидя някой. И чак пък да скачате като обезумели .... някак си не ви отива  ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт