Секцио, или нормално раждане да изберем?

• 18 747
  • 348
  •   1
Отговори
# 270
  • гр.Пловдив
Много ми е интересно като се коментира усилено "всяка жена има право на избор как да роди" и а дже ба,ако няма грам предпоставки за секцио и всичко й е ок и по учебник,но иска секцио,понеже умира от шубе,но няма една стотинка в джоба за избори на екипи и т.н...какво правим с избора? Mr. Green
Не виждам нищо смешно в това да нямаш 1 стотинка...
Не виждам и причини човек без 1 стотинка да ражда въобще, щом нямаш 1 стотинка за раждане, какво остава за гледане на това дете, но това е отделна тема. (Освен ако разбира се причината е, че не иска да дава пари, тогава вече е трета тема)
Има разни начини гинеколожката ти все пак да каже, че ти е необходимо секцио. Тогава ще дадеш пари само на нея и ще родиш пак така.

Да бе да,точно така ще стане Joy

# 271
Много ми е интересно като се коментира усилено "всяка жена има право на избор как да роди" и а дже ба,ако няма грам предпоставки за секцио и всичко й е ок и по учебник,но иска секцио,понеже умира от шубе,но няма една стотинка в джоба за избори на екипи и т.н...какво правим с избора? Mr. Green
Не виждам нищо смешно в това да нямаш 1 стотинка...
Не виждам и причини човек без 1 стотинка да ражда въобще, щом нямаш 1 стотинка за раждане, какво остава за гледане на това дете, но това е отделна тема. (Освен ако разбира се причината е, че не иска да дава пари, тогава вече е трета тема)
Има разни начини гинеколожката ти все пак да каже, че ти е необходимо секцио. Тогава ще дадеш пари само на нея и ще родиш пак така.

Да бе да,точно така ще стане Joy

Ъъъ, да.  Rolling Eyes  Има реални примери за това...

# 272
  • гр.Пловдив
Ами аз реалния пример го видях нагледно в Пловдив в Окръжна болница в АГ-то:
една мацка дойде с направление и предписание уж да ражда секцио/някакви документи явно,незнам точно какви са били/ от тази гинеколожка,която й е водила ЖК и която няма нищо общо с тази болница...Да,ама не беше познала явно или не бяха ги издокарали добре работите,защото си  мина прегледи пак като пич от който и където трябва и са сметнали,че не е наложително секцио и какво правим тогава? Mr. Green Роди си като поп по живо по здраво Peace

# 273
една мацка дойде с направление и предписание уж да ражда секцио/някакви документи явно,незнам точно какви са били/ от тази гинеколожка,която й е водила ЖК и която няма нищо общо с тази болница...Да,ама не беше познала явно или не бяха ги издокарали добре работите,защото си  мина прегледи пак като пич от който и където трябва и са сметнали,че не е наложително секцио и какво правим тогава? Mr. Green Роди си като поп по живо по здраво Peace

Това е така. Уговорка се прави не с ЖК-то, а с екипа. На него се плаща. Затова не са й направили секциото. Всеки драпа за паричките.

# 274
Темата стана противна с тея спорове.  Най-вече с тъпите коментари за смислени и безсмислени болки.

# 275

И какво странно, или смешно има в това?

# 276
Ами като не е помислила за екип, ражда си нормално и така.  Tired
Между другото и аз по- нагоре попитах какво смешно има в дадените примери, че някой няма 1 стотинка или този, сегашния... Нещо не схванах идеята ли?...

# 277
Изборът на екип не ти гарантира баш, че ти ще дирижираш всичко.  Peace Кой се включва в този екип? Анестезиолог?

# 278
Всеизвестен факт е, че секциото по желание е платено.

# 279
Всеизвестен факт е, че секциото по желание е платено.
Това да. И пак никъде в документите няма да пише "по желание". Пак ще пише някакви показания сигурно.

# 280
  • гр.Пловдив
Ами аз затова питам,какво става с избора ти как да родиш,когато не разполгаш с 800-900лв да ги наброиш на шапка за избор на екип,не можете да "измислите" нищо с гинеколожката от ЖК,за да ти се направи секцио по мед.показатели,всичко си ти е ок и работата отива към нормално раждане,но ти се ужасяваш от мисълта и си бленуваш секциото...??!!!

Странното и смешното ми е в това,че след като се пропагандира за свобода на избора и начина по който всяка жена иска да роди-в този случай какво правим?

# 281
Ами аз затова питам,какво става с избора ти как да родиш,когато не разполгаш с 800-900лв да ги наброиш на шапка за избор на екип,не можете да "измислите" нищо с гинеколожката от ЖК,за да ти се направи секцио по мед.показатели,всичко си ти е ок и работата отива към нормално раждане,но ти се ужасяваш от мисълта и си бленуваш секциото...??!!!

Странното и смешното ми е в това,че след като се пропагандира за свобода на избора и начина по който всяка жена иска да роди-в този случай какво правим?
Ама чакай малко, то с всичко е така. Аз пак питам защо някой, който не може да си позволи раждане е седнал да ражда? Как после ще гледа бебето си е по- интересен въпрос от това как ще го роди... Щото то няма да остане неродено...
И пак не ми е смешно.  Peace

# 282

Иронията ти е проява на лош вкус.  Да, много жени не могат да си позволят секцио по желание,  защото нямат финансови средства
 Избор има, който плаща.

# 283

Ама чакай малко, то с всичко е така. Аз пак питам защо някой, който не може да си позволи раждане е седнал да ражда? Как после ще гледа бебето си е по- интересен въпрос от това как ще го роди... Щото то няма да остане неродено...
И пак не ми е смешно.  Peace
За съжаление си права. Много безхаберен народ има. Не може да скатае 300 лева за раждане в рамките на 8-9 месеца, как ще гледа дете?

# 284
Леле то това тук си стана като чист спор... Според мен авторката просто искаше да знае каква е подготовката и възстановителния процес при всяка от двете продцедури, - не да се спори кой и как има право на избор!

Общи условия

Активация на акаунт