"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 65

• 30 943
  • 729
  •   1
Отговори
# 30

Анкета
Какво ще стане със Селим?
Ще го освободят бързо 1 (33%)
Ще остане дълго време в ареста 0 (0%)
Ще бъде осъден и ще лежи в затвора 0 (0%)
Кенан ще помогне да го освободят 2 (66%)

Аз, Мими и Ани сме се разписали в анкетата.  Whistling
Познах ли?  Joy Joy Joy Joy Joy

Аз се разписах с първи отговор  Peace Но вече имаше един преди мен  Mr. Green Mr. Green и трябва да си ти  Laughing

Оптимистките ми те!!!  Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 31

Анкета

Аз, Мими и Ани сме се разписали в анкетата.  Whistling
Познах ли?  Joy Joy Joy Joy Joy

Не позна  Naughty Naughty аз още не съм гласувала, защото обикновено единия отговор го пиша с ясната идея, че ще гласувам с него, а сега направо не знам  newsm78 newsm78

И ми мина през ума, че щом в оригинала няма такава ситуация, може Баръш да е приел нова роля и да липсва във втори сеозн и ни подготвят.  Peace
Аааааааа не може без Селим  Naughty Naughty Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 32

Анкета

Аз се разписах с първи отговор  Peace Но вече имаше един преди мен  Mr. Green Mr. Green и трябва да си ти  Laughing

Даааа...  Peace Peace Joy Joy Joy Joy Joy  дори вече сме 3  Peace

# 33
# 34
И нещо от Улуда  Heart Eyes Heart Eyes Мира беше толкова щастлива.  Heart Eyes След НЕневинната нощ какво ли ще изпее?  Mr. Green Mr. Green

# 35

Анкета

Не позна  Naughty Naughty аз още не съм гласувала, защото обикновено единия отговор го пиша с ясната идея, че ще гласувам с него, а сега направо не знам  newsm78 newsm78

И ми мина през ума, че щом в оригинала няма такава ситуация, може Баръш да е приел нова роля и да липсва във втори сеозн и ни подготвят.  Peace

Пууу, не познах.  Mr. Green Mr. Green
Коя е другата фенка на абито?  Grinning Thinking

2-и сезон без Селим Серез??!!  Shocked Shocked  Неееееее
Naughty Naughty

Това как да не го сложа пак....  Crazy Crazy Crazy
Страхотен Ча!
 smile3544 smile3544 smile3544

Crazy smile3506 smile3503
Май трябва да съм аз. #Silly  Joy JoyПросто така ми се струва че ще стане. PeaceКенан иска да се внедри на всяка цена в този баровски кръг,затова ще направи всичко,което му е по силите,вкл.и хубави неща когато може. Mr. Green Той е много интересен образ. Peace Peace

# 36

Анкета

Аз се разписах с първи отговор  Peace Но вече имаше един преди мен  Mr. Green Mr. Green и трябва да си ти  Laughing

Оптимистките ми те!!!  Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy smile3506 smile3503
Май трябва да съм аз. #Silly  Joy JoyПросто така ми се струва че ще стане. PeaceКенан иска да се внедри на всяка цена в този баровски кръг,затова ще направи всичко,което му е по силите,вкл.и хубави неща когато може. Mr. Green Той е много интересен образ. Peace Peace

Grinning Grinning Hug Hug Hug

# 37
  • близо до брега на морето

Анкета

Не позна  Naughty Naughty аз още не съм гласувала, защото обикновено единия отговор го пиша с ясната идея, че ще гласувам с него, а сега направо не знам  newsm78 newsm78

И ми мина през ума, че щом в оригинала няма такава ситуация, може Баръш да е приел нова роля и да липсва във втори сеозн и ни подготвят.  Peace

Пууу, не познах.  Mr. Green Mr. Green
Коя е другата фенка на абито?  Grinning Thinking

2-и сезон без Селим Серез??!!  Shocked Shocked  Неееееее
Naughty Naughty

Това как да не го сложа пак....  Crazy Crazy Crazy
Страхотен Ча!
  smile3544 smile3544 smile3544

и аз още не съм гласувала-гледам си филмче и мислим-нали знаеш че много мисля бре Ивче Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy

# 38

newsm47 newsm47 newsm47
Към това гифче има текст, че в петък вечер всички сме така  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 39
  • близо до брега на морето

newsm47 newsm47 newsm47
Към това гифче има текст, че в петък вечер всички сме така  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
тук бяха върха - наскоро си пуснах тази песен

# 40
Момичетаааа  Hug Hug Hug,много хубава тема си имаме,толкова е любовна и романтичнааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,много благодаря на всички които се трудите   bouquet Hug,вълшебни сте  Flutter
Ивее,то мани,че шарено,ами като почнах да ги отлепвам-реввв ,ужас,ще ги оставя да си поседят така,нали казвате че е АРТ  Mr. Green

# 41
Здравейте на всички.Аз съм едната,която е гласувала за голямото аби,че ще помогне.Дано не греша в тази преценка.Аз ви следя от много отдавна,но до този момент не бях се включвала да драсна някой ред,защото или нямам време или нещо друго,но ви чета редовно и без пропуск.Много благодаря на всички,които полагат труда,за да можем и думичка да разберем от този невероятен филм и интервютата и др.подобни.Огромни благодарности. txtloves txtloves txtloves

# 42

newsm47 newsm47 newsm47

hahaha hahaha hahaha hahaha Kрачола тук се справи много добре!  Peace Дори и аз му го признавам.  Mr. Green

# 43
Момичетаааа  Hug Hug Hug,много хубава тема си имаме,толкова е любовна и романтичнааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,много благодаря на всички които се трудите   bouquet Hug,вълшебни сте  Flutter
Ивее,то мани,че шарено,ами като почнах да ги отлепвам-реввв ,ужас,ще ги оставя да си поседят така,нали казвате че е АРТ  Mr. Green

Даниии  Hug Hug Hug ами така де - нека ви е шарено и АРТ  Mr. Green Mr. Green

# 44
Здравейте на всички.Аз съм едната,която е гласувала за голямото аби,че ще помогне.Дано не греша в тази преценка.Аз ви следя от много отдавна,но до този момент не бях се включвала да драсна някой ред,защото или нямам време или нещо друго,но ви чета редовно и без пропуск.Много благодаря на всички,които полагат труда,за да можем и думичка да разберем от този невероятен филм и интервютата и др.подобни.Огромни благодарности. txtloves txtloves txtloves

Hug Hug Hug Hug Здравеееей  Hug Hug Hug Ами пиши по-често де!  Hug Hug

Значи феновете на Кенан аби се увеличават!!!  Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт