"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 65

• 30 925
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Добро утроооо  Hug Hug Hug Hug

Честит празник на всички!!!  Hug Hug Hug Именниците да почерпят!  Laughing Laughing Laughing

Мими, и то каква усмивка????  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 61
При мен днес вали и няма слънце, но по някаква причина и аз не знам каква съм добра и ще сложа Крачо,  ooooh! ooooh! ooooh! който ми изникна в Т без да съм го канила.  Mr. Green Mr. Green

# 62
# 63
# 64
  • близо до брега на морето
Hug Hug Hug Hug Hug #Crazy #Crazy #Crazy smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544-не може да му се устои на този генч бре  Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 65
Добро утрооо....  Hug Hug  umbrella
Честита Цветница! Hug Hug Hug
Ама с тоя гаден дъжд нещо Ич не ми е цветно  Mr. Green Mr. Green

Това е със задължително повторение  Naughty Crazy Crazy Crazy

И това  Grinning

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 66
При мен днес вали и няма слънце, но по някаква причина и аз не знам каква съм добра и ще сложа Крачо,  ooooh! ooooh! ooooh! който ми изникна в Т без да съм го канила.  Mr. Green Mr. Green

И това   Crazy Crazy Crazy Party  Дъждът имал и плюсове  Mr. Green Mr. Green

Крачо днес ли има РД?  newsm78 Благодарил е за хубавите пожелания на всички.  Mr. Green

https://twitter.com/MetinAkdulger

И кво се е разблагодарил, нали РД му е на 26-и????!!!  Shocked newsm78 newsm78
Луда ме направи да следя кога и къде...  #Cussing out #Cussing out Joy Joy Joy Joy

Metin Akdulger ‏@MetinAkdulger Jan 1

Doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim, lakin bu gün benim doğum günüm değil ne yazık ki. Nisan da 26 olacağım kısmetse.

# 67
Кеди в унито  Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy

# 68
Привет  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Честит празник на именниците   ura
При мен пък след нощният дъжд, сега грее слънце  Party Party Party
А това ме посрещна преди малко в туитъра, така че го споделям  Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 69

И това   Crazy Crazy Crazy Party  Дъждът имал и плюсове  Mr. Green Mr. Green

Крачо днес ли има РД?  newsm78 Благодарил е за хубавите пожелания на всички.  Mr. Green

И кво се е разблагодарил, нали РД му е на 26-и????!!!  Shocked newsm78 newsm78
Луда ме направи да следя кога и къде...  #Cussing out #Cussing out Joy Joy Joy Joy

Doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim, lakin bu gün benim doğum günüm değil ne yazık ki. Nisan da 26 olacağım kısmetse.

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Ами човекът приема поздравления няколко пъти в годината  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И аз го поздравих вчера   Mr. Green Mr. Green

# 70

И това  Crazy Crazy Crazy Party  Дъждът имал и плюсове  Mr. Green Mr. Green

Крачо днес ли има РД?  newsm78 Благодарил е за хубавите пожелания на всички.  Mr. Green

И кво се е разблагодарил, нали РД му е на 26-и????!!!  Shocked newsm78 newsm78
Луда ме направи да следя кога и къде...  #Cussing out #Cussing out Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Ами човекът приема поздравления няколко пъти в годината  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И аз го поздравих вчера  Mr. Green Mr. Green

А аз - не.  ooooh! ooooh! ooooh!  Вени,  Hug Hug Hug защо не си ми казала?? Кви са тия тайни?!  Crossing Arms Crossing Arms
Последният ми шанс е 26-и
 Mr. Green Mr. Green

# 71
# 72

А аз - не.  ooooh! ooooh! ooooh!  Вени,  Hug Hug Hug защо не си ми казала?? Кви са тия тайни?!  Crossing Arms Crossing Arms
 Mr. Green Mr. Green

ИвеHug Hug Hug то беше малко преди полунощ като видях, че благодари Peace  Ама сигурно не е бил вчера рождения му ден. Все щеше да се покаже някоя снимка.

# 73

Mr. Green Mr. Green

ИвеHug Hug Hug то беше малко преди полунощ като видях, че благодари Peace  Ама сигурно не е бил вчера рождения му ден. Все щеше да се покаже някоя снимка.

И той като батко Али, не можем да му уцелим датата.... hahaha hahaha hahaha Поне на Крачо му знаем годината  Laughing

# 74
  • Банкя
Добро утро и честит имен ден на ЦВЕТЯТА.
Току що изгледах наспокойствие последния епизод.
Пъво - много ми липсва бритончето на Чачко.Така ми напомня Емир и някак си не ми се ще да е така.Не че не ми харесва , ноооо .Слабичък и с бритончето си беше супер.
И Мси мисля за Селим- То че ще го освободят ще го освободят. Най-вероятно и Ке нан ще помогне.
Поръчала го е жената на убития.Аз така го разбирам- само по снимки .Тя май има връзка с брата на мъжа си.

Общи условия

Активация на акаунт