"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 65

• 30 888
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
ми Ани-ша ги чакат я,щот са важни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy най-важните са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 151
  • близо до брега на морето
ми Ани-ша ги чакат я,щот са важни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy най-важните са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesи най убавите на абла са те Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 152
Аниии Hug Hug Hug Hug

Този https://twitter.com/uzunoktay61 е на сета  Peace Вени, благодаря  Hug Hug Hug

Серенай е дошла преди около час. (Значи инфото на рускините може да се окаже вярно. ) Хазар е там. Снимал ги е, но снимките ще ги сложи като се прибере. (Сетих се, че този ходи редовно на сета и не лъже - винаги слага снимки. Води и сина си. Има снимки с всички.  Peace)

Целия сет чакал някого, но не се знае кого. Според този чакат или Чачо или Али.  Peace

Мими, кардешимите ти закъсняват  hahaha hahaha hahaha

Обаче понеже батко Али пак се разписа из туитъра, та там предполагат, че почива и всички чакат Ча  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пак са го нападнали на някой сфетофар  hahaha hahaha hahaha

Габи и аз това си помислих  hahaha hahaha hahaha заради папараците не може да иде на работа  hahaha hahaha

Вени, който и да са чакали явно няма да го чакат, защото снимките започвали, а този Октай си тръгва.  newsm78

# 153
  • близо до брега на морето
Явно ша имаме повече нощни снимки-ма и тяхната ич не е лесна де Hug

# 154
Аниии Hug Hug Hug Hug

Този https://twitter.com/uzunoktay61 е на сета  Peace Вени, благодаря  Hug Hug Hug

Серенай е дошла преди около час. (Значи инфото на рускините може да се окаже вярно. ) Хазар е там. Снимал ги е, но снимките ще ги сложи като се прибере. (Сетих се, че този ходи редовно на сета и не лъже - винаги слага снимки. Води и сина си. Има снимки с всички.  Peace)

Целия сет чакал някого, но не се знае кого. Според този чакат или Чачо или Али.  Peace

Обаче понеже батко Али пак се разписа из туитъра, та там предполагат, че почива и всички чакат Ча  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Габи и аз това си помислих  hahaha hahaha hahaha заради папараците не може да иде на работа  hahaha hahaha

Вени, който и да са чакали явно няма да го чакат, защото снимките започвали, а този Октай си тръгва.  newsm78
Хайде поне да качи снимките, които е направил.  Peace

# 155
Аниии Hug Hug Hug Hug

Хайде поне да качи снимките, които е направил.  Peace

Ще чакаме  Hug Hug Hug Дотогава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 156
# 157

Аниии, много, много хубави снимки  си сложила Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама как само гледа Яманко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 158

Това са обещаните снимки  Peace

# 159
Вени, човека сериозен - сложи снимките  Peace

Тази беше обърната  Joy

# 160
Еххооо, къде е Ча?   Mr. Green Mr. Green  Whistling

При миналото заседание по делото, пуснаха вагончето в неделя вечер и реших, че Хакан се е разработил, но не.  Sad Мързел.  Mr. Green

# 161
# 162
Обаче тази пък пише, че вчера са били в някаква болница Чачо и Серенай https://twitter.com/__Asklepios

Серенай и Чачо снощи около полунощ са били в някаква болница в която тази работи. Чакали са пред скенера  Shocked Само двамата са били, нямало е камери и не е било сет.

Доколко може да и се вярва не знам.  Peace

ПП - било спешно отделение  Shocked

# 163
# 164
Шапките  Mr. Green Mr. Green

Някои предполагат (и аз си го помислих) някой близък на един от двамата е бил болен сигурно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт