"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 65

• 30 910
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
.................

но пак е нещо, ми аз се запознах със тях казах им, че много ги харесвам и много фенове имат в бг те казаха, че много се радват, но гарантирам, че Серенай и Чаатай са гаджета  bouquet  bouquet  bouquet

smile3508 smile3508 smile3508

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

и кво потриваш ръце - пак няма снимки  smile3534

Ани, не можех да снимам, заради тия гадняри ама то най - мнг им давам 3 месеца и ще си излезне публично  Hug Hug Hug

Аз тоя вестник го видях от някъв турчин на съседната маса и отидах на бутка да го видя и до колкото знам моя тъп турски това разбрах  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Много са им.  Joy Joy Joy Joy

fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu

Момичета по старах се да направя всичко възможно, но толкова можах аз се очудих като ме заведаха в Тузла защото не ми бяха гарантирали, но все пак се постарах, знам че очаквахте повече, но ...  smile3518 Hug Hug

ти пък  Hug Hug Hug важното е, че си ги видяла на живо, че казваш, че са мили  Heart Eyes Heart Eyes то си личи де - и двамата се хилят като зелки  hahaha hahaha

Но ти разкажи като имаш време подробно.  Hug Hug И кажи как е положението там в Турция, че и аз може да ходя през май, но не е сигурно.  Hug Hug Hug

Аз на сета обаче няма да ходя  Joy Joy Joy иначе ако ида и не ме пуснат ще трябва да ме търсите в някой турски арест  hahaha hahaha hahaha

Ани, миличка не е най - важното да отидеш на сета, че както мене не ме пуснаха да се снимам с тях то може и изобщо да не ги видиш  Peace Peace Peace

По важното е да се разходиш да осетиш живота там, да минеш през улици който те са минавали и така  Hug Hug Hug

Но ти препоръчвам отивай в Mavi Jeans аз в тоя магазин изръсих 1000 лева  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Joy Joy Joy Надееее, аз и преди ПО се каня да ходя в Истанбул - искам да разгледам града, на шопинг няма да ходя  Naughty Naughty Имах предивд, че сега е спокойно, няма протести. Човек може да си разглежда без проблеми забележителности и т.н..  Hug Hug

И какво купи от Mavi за 1000 лв?  Joy Joy Joy

1 - дънки

3 - ризи

4- фанелки (тениски хубавки са много)

2 - къси панталони за лятото

Hug Hug Hug

И едно яке по точно дънково яке като на Мира е същото, и дънките са като найните, и едната риза, и късите панталонки единия чифт  newsm44 newsm44 newsm44

# 211

Наде и ти на живо си видяла това чудо  Crazy Crazy Crazy
Вътре в къщата ли ви пуснаха или те излязоха навън?

# 212
  • близо до брега на морето
Щом ша са пазари,мъжо требе да развърже кесиятя-аз също искам да ходя и да обикалям като прияла Joy Joy Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug

# 213
Аз ако стигна до сет ли е,кво е ще викат линейка-нимой го приживеем-пък охраната ще ги кръщавам на бг-много важни :mrgreen Да видат те полудела комшиика в действие-могат и жандармата да извикат Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 214

Наде и ти на живо си видяла това чудо  Crazy Crazy Crazy
Вътре в къщата ли ви пуснаха или те излязоха навън?

Вени, аз си се радвам повече на Серенайчето, но да  Peace Peace Peace

Не отпред пред вратата...  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 215
Аз ако стигна до сет ли е,кво е ще викат линейка-нимой го приживеем-пък охраната ще ги кръщавам на бг-много важни :mrgreen Да видат те полудела комшиика в действие-могат и жандармата да извикат Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Обаче, се притеснявам за Серенай  ooooh! ooooh! ooooh!

# 216

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 217
  • близо до брега на морето
ох,не мой да заспим бе Наде-сега саде кардото е пред очите ми-хубав е нали-мен пък само той ме интерисува,сори Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy

# 218
ох,не мой да заспим бе Наде-сега саде кардото е пред очите ми-хубав е нали-мен пък само той ме интерисува,сори Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy

Мене Серенайчето си ми е моят идол, ангелче, принцеса повече думи не мога да се сетя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 219
# 220

И аз се притесних.
Ама щом е на сета, да се надяваме, че всичко е наред.  Praynig Praynig Praynig

# 221

Мене Серенайчето си ми е моят идол, ангелче, принцеса повече думи не мога да се сетя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Те казаха ли нещо?

# 222

И аз се притесних.
Ама щом е на сета, да се надяваме, че всичко е наред.  Praynig Praynig Praynig

AAA, Ани аз я видях преди това, това е било след като аз съм я видяла  newsm45 newsm45 newsm45

# 223

Обаче, се притеснявам за Серенай  ooooh! ooooh! ooooh!

Нали има нови сниммки от днес от сета?  Hug Hug Жива и здрава изглежда  Hug ама спомни си поне името на някой вестник деее, да потърсим повече инфо.  newsm78 Аз според писаниците на таиз в ми се стори, че са придружавали някого.  newsm78

Ето пуснала е туит даже  Peace https://twitter.com/SrnySrkyResmi преди малко. И в Инстаграм също http://t.co/zEt567xA5D

# 224

Те казаха ли нещо?

Аз говорих по отделно с тях но после и с двамата ми казаха благодаря за милите думи, много се радват, че ги харесваме и в бг, казаха, че съм много мило момиче, аз като казах на Серенай, че ми е идол и много я харесвам тя ме гушна и аз се разтопих  Joy Joy Joy
и Чаатайчи така много аз се разтопих, ако мога да си отида пак там  #Cussing out Stop Stop

Общи условия

Активация на акаунт