"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 65

• 30 864
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Аз ако стигна до сет ли е,кво е ще викат линейка-нимой го приживеем-пък охраната ще ги кръщавам на бг-много важни :mrgreen Да видат те полудела комшиика в действие-могат и жандармата да извикат Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Обаче, се притеснявам за Серенай  ooooh! ooooh! ooooh!

Нали има нови сниммки от днес от сета?  Hug Hug Жива и здрава изглежда  Hug ама спомни си поне името на някой вестник деее, да потърсим повече инфо.  newsm78 Аз според писаниците на таиз в ми се стори, че са придружавали някого.  newsm78

Ето пуснала е туит даже  Peace https://twitter.com/SrnySrkyResmi преди малко. И в Инстаграм също http://t.co/zEt567xA5D

Ани, престави си да не е нещо сериозно примерно да кажем, туко виж лъсне едно коремче от Серенай и туко виж Чачи баща  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 226
Аз ако стигна до сет ли е,кво е ще викат линейка-нимой го приживеем-пък охраната ще ги кръщавам на бг-много важни :mrgreen Да видат те полудела комшиика в действие-могат и жандармата да извикат Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Нали има нови сниммки от днес от сета?  Hug Hug Жива и здрава изглежда  Hug ама спомни си поне името на някой вестник деее, да потърсим повече инфо.  newsm78 Аз според писаниците на таиз в ми се стори, че са придружавали някого.  newsm78

Ето пуснала е туит даже  Peace https://twitter.com/SrnySrkyResmi преди малко. И в Инстаграм също http://t.co/zEt567xA5D

Ани, престави си да не е нещо сериозно примерно да кажем, туко виж лъсне едно коремче от Серенай и туко виж Чачи баща  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Наде, то за такова нещо няма нужда от скенер  Joy Joy Joy Joy Joy

# 227

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Наде, то за такова нещо няма нужда от скенер  Joy Joy Joy Joy Joy

Еми не разбирам много, не се смейте  Stop Stop Stop

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Обаче, Ани отиди в Турция няма да сгрешиш много е хубав града, прекрасен е  Peace Peace Peace

# 228
Има ли разпределение за 26 епизод ? Честит празник и честит имен ден на празнуващите   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 229
ох,не мой да заспим бе Наде-сега саде кардото е пред очите ми-хубав е нали-мен пък само той ме интерисува,сори Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy

Мене Серенайчето си ми е моят идол, ангелче, принцеса повече думи не мога да се сетя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Те казаха ли нещо?

Аз говорих по отделно с тях но после и с двамата ми казаха благодаря за милите думи, много се радват, че ги харесваме и в бг, казаха, че съм много мило момиче, аз като казах на Серенай, че ми е идол и много я харесвам тя ме гушна и аз се разтопих  Joy Joy Joy
и Чаатайчи така много аз се разтопих, ако мога да си отида пак там  #Cussing out Stop Stop
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Как изглеждат? Като на снимките ли?

# 230
  • близо до брега на морето
Наде,почини мило-и утре подробно-по минути и часове  Hug Hug HugТузла далеко ли е от Стамбула-е то зависи и в кой край на града си де Laughing Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug

# 231
Има ли разпределение за 26 епизод ? Честит празник и честит имен ден на празнуващите   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Няма още  Peace

# 232

няма разпределение, защото доколкото знам днес по обяд още не беше преведен на английски.  Peace Тинчето си е тук, но е много заета и ще гледа днес-утре да редактира 25 епизод и ако са превели 26-ти да го разпредели.  Peace

# 233
Наде,почини мило-и утре подробно-по минути и часове  Hug Hug HugТузла далеко ли е от Стамбула-е то зависи и в кой край на града си де Laughing Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug

Мими, Тузла е предпоследния квартал на Истанбул и то на Азиатската част демек като влезнеш в Истанбул от Европейската част поне 150 - 200 км е за да стигнеш до Азиатската част и до този квартал  ooooh! ooooh! ooooh! Whistling Whistling Whistling

# 234
ох,не мой да заспим бе Наде-сега саде кардото е пред очите ми-хубав е нали-мен пък само той ме интерисува,сори Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy

Мене Серенайчето си ми е моят идол, ангелче, принцеса повече думи не мога да се сетя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Те казаха ли нещо?

Аз говорих по отделно с тях но после и с двамата ми казаха благодаря за милите думи, много се радват, че ги харесваме и в бг, казаха, че съм много мило момиче, аз като казах на Серенай, че ми е идол и много я харесвам тя ме гушна и аз се разтопих  Joy Joy Joy
и Чаатайчи така много аз се разтопих, ако мога да си отида пак там  #Cussing out Stop Stop
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Как изглеждат? Като на снимките ли?

Вени, мисля, че е достатачно думичката ПРЕКРАСНИИИ СААА  newsm44 newsm44 newsm44

# 235
  • близо до брега на морето
Молете се,абла да отиде-ще опиша подробно-цели страници ша са ми постовете- Hug Hug Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.С кой съм се скарала,де съм минала,кво съм видела и т.н Joy Joy Joy Joy

# 236
Молете се,абла да отиде-ще опиша подробно-цели страници ша са ми постовете- Hug Hug Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.С кой съм се скарала,де съм минала,кво съм видела и т.н Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha

# 237
Няма още  Peace

Вени, ти влизаш често във вики. Превели ли са 26-та серия цялата на английски?  newsm78

# 238

hahaha hahaha hahaha

абла направо ще прибере кардешимите насам и никкава охрана няма да я спре.  Joy Joy Joy Joy

# 239
Момичета, аз отивам да си лягам утре като се прибера от дскл ще разказвам подробно всичко, просто не съм спала много тия дни и така...

Лека нощ от мене, прегръдни, целувки и следки сънища  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes    bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт