"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 65

• 31 165
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Oще ....  Joy Joy Joy

cagatay ulusoyun oyunculugunu nasil buluyorsunuz?
Как намирате играта (качествата му на актьор) на Чаатай Улусой?
Mr. Green Mr. Green

Daha once ask inandigim birsey degil demisti...Peki simdi ask inandigi birsey mi?
Преди си казвала, че любовта не е нещо в което вярваш. Добре, сега любовта нещо в което вярваш ли е?
hahaha hahaha hahaha

çağatay ulusoy ile partner olmak nasıl bir duygu
Какво е чувството да си партнираш с Чаатай Улусой?
Laughing Laughing

Crazy Ами те май повечето са неудобни. Mr. Green Party

# 661
Има и още много интересни въпроси  Joy Joy Joy https://twitter.com/search?q=%23SerenayaSor&src=typd

Tьrkiyede en зok beğendiği erkek oyuncu hangisidir ?
Кой от турските актьори (мъже) харесваш най-много?
  Mr. Green Mr. Green

turkiyede en yakisikli buldugu erkek hangisidir??Wink)
Кой е най-красивият мъж на Турция?
  Joy Joy Joy Joy

hangi erkek oyuncuyla oynamak en bьyьk hayali
С кой актьор мечатеш да играеш?
  Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Кога ще отговаря Серенай?
Я вземи я питай и ти нещо  Mr. Green Mr. Green

Май утре на промото на рекламата!  Peace Обаче май ще теглят въпроси и който се падне  hahaha hahaha hahahaестествено неудобните ще ги отстранят предварително.  hahaha hahaha

Ами не мога да съставям изречения на турски, при мен процеса е в едната посока - разбирам това-нова, но не мога да говоря.  Joy Joy Joy И аз щях да поставя въпроса точно така, както е оградено на картинката.  Joy Да си казват вече, че ми писна.  Joy Joy Joy
Ама ти още ли се чудиш  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy и аз не знам вече  Joy Joy Joy Joy баси луди ни направиха  hahaha hahaha hahaha

Oще ....  Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green

Daha once ask inandigim birsey degil demisti...Peki simdi ask inandigi birsey mi?
Преди си казвала, че любовта не е нещо в което вярваш. Добре, сега любовта нещо в което вярваш ли е?
hahaha hahaha hahaha

Laughing Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Като махнат неудобните въпроси, ще има ли на какво да отговаря  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Почти нищо  Joy Joy и за Чико има само  5-6 въпроса. Всичко се върти около красиви мъже, актьори и Чаатай Улусой.  Joy Joy Joy Joy
Има и такива за какви проекти планира занапред, филми, реклами и т.н. На кого е фен?  hahaha hahaha Започнаха да се повтарят тези занай-красивите мъже, актьори и т.н.  hahaha hahaha hahaha

# 662
А отговорите в Т ли ще излизат,писмено или на пресконференция за рекламата устно ще ги даде?

# 663
# 664
Здравейте на всички.Успях пак да се включа,че нещо все времето не ми стига ,за да ви пиша,но ви чета без пропуски както винаги.Искам да ви попитам има ли проблеми пак с Вики,защото на мен ми излиза това като реша да дам да си пусна 25 серия

Something is technically wrong!

Our server is a little busy right now! Give us a moment to try to solve it.

Please try refreshing this page a few times. If this problem persists, contact our Help Center.
 Cry Cry Cry

# 665
Oще ....  Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

Laughing Laughing

Crazy Ами те май повечето са неудобни. Mr. Green Party

Peace Точно така е  hahaha hahaha  Mr. Green няма да отговори на тези въпроси  Mr. Green Mr. Green

# 666
А отговорите в Т ли ще излизат,писмено или на пресконференция за рекламата устно ще ги даде?

това не разбрах.  newsm78 Щом ще ги теглят сигурно ще и ги зададт устно!  Joy Joy Joy

# 667
Здравейте на всички.Успях пак да се включа,че нещо все времето не ми стига ,за да ви пиша,но ви чета без пропуски както винаги.Искам да ви попитам има ли проблеми пак с Вики,защото на мен ми излиза това като реша да дам да си пусна 25 серия

Something is technically wrong!

Our server is a little busy right now! Give us a moment to try to solve it.

Please try refreshing this page a few times. If this problem persists, contact our Help Center.
 Cry Cry Cry
Привет  wavey wavey
Просто рестартирай страницата и тръгва  Peace

# 668

hahaha hahaha hahaha hahaha Мноого станаха въпросите и не мога да ги изчета всичките  Mr. Green Mr. Green

# 669

това не разбрах.  newsm78 Щом ще ги теглят сигурно ще и ги зададт устно!  Joy Joy Joy
Дали ще приема въпроси на английски  newsm78 Дайте да я питаме нещо  Mr. Green

# 670
Ей че хубава Серенай. Ама този Чико много висок бе  newsm78 newsm78 newsm78

# 671

И аз това се чудех.  Mr. Green Да уточним, че сме от България и не знаем турски и затова питаме на английски.  newsm78

Обаче не се сещам какво да питаме.  Mr. Green Все се сещам за въпроси, свързани с Чачо.  hahaha hahaha

# 672
Обаче има някакъв фен на Крачо дето само пита за него  hahaha hahaha Даже я пита, ако Метин играел Яман дали щяла да се влюби с него?  hahaha hahaha hahaha

# 673

И аз това се чудех.  Mr. Green Да уточним, че сме от България и не знаем турски и затова питаме на английски.  newsm78

Обаче не се сещам какво да питаме.  Mr. Green Все се сещам за въпроси, свързани с Чачо.  hahaha hahaha
Дали харесва Яман  Mr. Green Mr. Green

# 674
Обаче има някакъв фен на Крачо дето само пита за него  hahaha hahaha Даже я пита, ако Метин играел Яман дали щяла да се влюби с него?  hahaha hahaha hahaha
Е това е Оркун  hahaha hahaha hahaha Те всички екранни герои си имат профил в Т. Даже и Сафари  hahaha hahaha hahaha И водят едни диалози  Joy Joy Joy Joy Но не знам кой се занимава с това. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт