Отговори
# 105
Еее Гаги и ти ли Бруте  Rolling Eyes Мен системата страшно ме дразни,супер топло ми е  Sick Днес ще мине моята доки,дано всичко е ок

# 106
Еее Гаги и ти ли Бруте  Rolling Eyes Мен системата страшно ме дразни,супер топло ми е  Sick Днес ще мине моята доки,дано всичко е ок
Да не е пусната по-бързо да капе-тогава се чувства това загряване?Как е при теб положението?Хайде и теб да те гонят вече Hug

# 107
Пусната е дразнещо бавно 500 мл/24часа.Аз съм добре,имам малко стягания.Надявам се тази банка да е последна,нали трябва да имам чист ден.

# 108
Мики дано да отшумят и малкото стягания.Ама те наистина много бавно са ти я пуснали.Но поне така се усвоява максимално.Дано те изписват и да се прибираш,че това висене в болница празнично и предпразнично хич не е приятно.

# 109
Стягането не ме притеснява,само шийката да се е запазила  Praynig

# 110
Мики наистина е бавничко...на мен 500мг ми текат от 22ч. снощи и като гледам има още около час и нещо.
Ротока - не знам дали имаше конкретна причина, освен че си имам регулярни наболявания, а от няколко дни бебко много лошо ме риташе и така до снощи, когато болките се усилиха извънредно... мисля че извода е ако има болки - само лежане  Confused
Мики ти къде си?

# 111
Права си Gaggi-лежане и спокойствие Peace
Мики колкото и скъсена да е,затворена да е!Макар че мен майка ми ме е износила с 4см разкритие от началото на 7-ми месец.Знам и за други случаи,така че и с разкритие е възможно износване до 9-ия мес.

# 112
Мики, Gaggi, Bellisima дано ви изпишат по-скоро и всичко да е наред  Praynig Дано е наред и с малкия Петър, чакаме новини Hug Дано не се налага да ходи никой повече в болница до юни месец  Peace Praynig

# 113
Добро утро от мен момичета стискайте ми палци да успея да изтърпя още 3 дни на работа зад бюрото  Confused пф направо не ме свърта

# 114
Добро утро и от мен мами,
Мики, Gaggi, Bellisima дано да ви изпишат възможно най-скоро Praynig Стискам палци и за малкия Петър да наваксва много бързо...  Hug
Хубав и усмихнат ден на всички тумбалачета и да се пазите много...  smile3525

# 115
  • в Кошера
Белисима, честито!  Hug
Ето, че се появи на бял свят и талисманчето на темата! Да е жив и здрав малкия Петър, да е борбено и упорито момченце!   bouquet
А на теб - бързо и леко възстановяване!  Peace

Гаги, Мики, търпение, момичета! Целта оправдава всички неудобства.  Peace

# 116
Аа, не така. Гаги, с теб сме близки по термин, мислех юни да се засичаме в МД... Стискам палци всичко да размине!
И другите момичета с проблеми, моля ви пазете се, лежете, всеки ден е важен за бебчо! Няма да се притеснявате от това, че мъжете малко ще се попогрижат за нас извънредно, и ние, и детето им го заслужаваме. И килата нямат значение, че ще се понатрупат, ще ги свалим. Важно е мишоците да са на топличко при мама.
Аз последните 1-2 седмици не се чувствам добре на работа, в сряда съм на ЖК, мисля да повдигна въпроса за болничен.Ще ходя чат-пат да предавам работата и да си свърша отчетите, но за по малко. Пък и ми остават само две седмици до майчинството.

Белисима, много го мисля аз този метод кенгуру, но сигурно е абсурд да се повдига въпроса, докато бебо е на командно дишане. Може би по-натам като мине малко време и бебчо мине на самостоятелно дишане, може да се попита, знам ли. Аз направо бих си говорила със завеждащата отделението. Не е да не им знам практиките, но надеждата умира последна, а и който хлопа, току-виж му отворили Simple Smile Говоря си просто, размишлявам си на глас.
Знам просто, че е много полезно за бебчо, а и там със сигурност знаят за метода, не знам дали биха се занимавали да го прилагат.

# 117
Белисима, честита радост! Да расте здрав, силен и борбен малкия Петър! Стискам ви силно палци бързо да трупате грамчета и да няма други проблеми, скоро да се гушкате вкъщи!
Ние сме с един термин и много се развълнувах като прочетох. Добре си усещам, че трябва да се впрегна да подготвя някои неща.
Гаги, Мики, бързо да минават всички болки и да се прибирате вкъщи. После само почивка.
Честито и на всички които са имали повод за празнуване! Да сте живи и здрави, прекрасни бебчета на финала!
И не на последно място да благодаря за чудесната тема   bouquet

# 118
Момичета, да не правим сбирка на темата в МД?  Hug Хайде да ви оправят и да ви пускат вкъщи, че празници идват, бебетата да си чакат, накъде са се разбързали така?

# 119
Добро утро момичета!Сега и аз видях страхотната новина Белисима честито бебче,да ти е живо и здраво,дано скоро да ви изпишат и да се гушкате!!

Моят преглед при частното АГ мина.Все още вървим малко назад,за 20 дни сме качили 440гр и сега сме 1446гр (доки каза,че явно ще сме по-дребни)продължавам яко с тъпченето на белтъчени и лекарства  Crazy сега освен,че пия 3х1 магнерот,1 път вечер аспирин протект док ми изписа и дузофарм 3х1 на ден( и той бил за разширяване на кръвоносните съдове,за да може бебчо да поема по-добре хранителните вещества).Иначе каза,че всичко му е наред.Някой може ли да ми каже какво означават тези параметри:
 параметър          размер          гест.възраст
   BD                       76                 30W+3D
   HC                      279                 30W+3D    
   AD                       80                  29W+1D
   FAC                     252                29W+1D
   FL                       64                   32W+3D

Интересуват ме какво означават,защото тогава бях в 31гс+5дни по П.Р.М,а по ехограф излиза 30гс+5дни(като цяло една седмица назад), но тези AD и  FAC които незнам какво значат излизат две седмици назад.Та някой ако разбира да каже,ще съм много благодарна. Hug

Общи условия

Активация на акаунт