Отговори
# 120
В Шейново съм аз.Бебата е страшна проклетия,съботира записите на тононве.Днес след час и полвина гонене докарахме 20 мин. приличен запис  Mr. Green Вече нямам система bowuu Чакам си моята доки, но утре трябва да ме изпишат.
Гати,Белисима вие как я карате

# 121
Добро утро мами и успешна седмица! Гледам темата напреднала и като се зачетох - какво да видя - имаме си бебче вече  Heart Eyes Честит ти син Bellisima82!!!Да пасте бързо - да навакса и да си се приберете скоро у дома  Praynig
Бях в петък на преглед - много сме пораснали този месец - наваксала е малката изоставането от 6 дни и дори изпреварва с 2 (знам че това са периоди - веднъж напредват , после уж изостават ...) Още не се е завъртяла Sad Има време - не съм се притеснила, но като споменах за гимнастика за завъртане и един дръг доктор ми се подиграваше и ритуални танци да играя... Аз все пак искам да направя всичко възможно, та ако имате линк към гимнастиката Simple Smile  Да взема утношение за кошарите - нашата е най - обикновена - без люлеене, скинове или дори чекмеджета , но ни вършеше перфектна работа и тъкмо и омаля на каката (60 х 120) и идва време за бебето да я заеме, така че ако планирате второ дете не ви трябва комбинирано легло, защото после пак ще трябва да купувате кошара... всеки си преценя все пак Simple Smile

# 122
svetla_ety, не съм търсила специална гимнастика за обръщане, но според мен може да говориш на бебето, че е по-добре да се завърти и да му обясниш ситуацията.  Peace
Поне аз вярвам, че те ни разбират.

# 123
И аз вярвам в това, че ни разбират мъниците. Simple Smile Моят момък за сефте реши да ми покаже, че притежава сила и сутрита в 5 часа го помолих да остави майка си малко на мира и че през деня има време бол за гимнастика. Сякаш ме послуша....успокои се и заспах.
На всички, коиото сте в болница пожелавам максимално бързо нещата да си дойдат на мястото, иска ми се по-нататък да се видим с бебчетата направо, много ще се радвам! Бъдете живи и здрави, обичайте всичко и всички, ние сме с вас!!!   bouquet

# 124
Здравейте и от мен! От около 2 седмици ви чета, а скоро се и регистрирах. Моят термин е на 18ти юни, първа бременност ми е и много се вълнувам, а до някъде ме е и страх. Въпреки че досега участвам пасивно в разговорите, като цяло ми действат успокояващо, разбирайки че и другите мами са с подобни тревоги, проблеми и неразположения, без които явно няма как да минем, не изключвам и споделената радост, разбира се!
Честито бебче на  Белисима, нека расте здраво и щастливо!!!  bouquet
Желая на всички ви спокойно бременеене и лек финал!

# 125
Благодаря ви за милите думи и подкрепата момичета.Нямате идея колко значи това за мен и колко ми помагате.Нямам идея какво става с малкия и понеже не съм му майка, а са ме хвснали от улицата информация евентуално довечера.Иде ми да ги избия.Остава само да се моля, че наистина са най-добрите и Онзи отгоре го пази.

Мики, много се радвам за теб.Хайде, че малчо си те чака вкъщи.

# 126
  • София
Светла, за обръщането не мога да ти дам линк, че го отчита като спам, но статията се казва "Как да си помогнем за по-леко раждане – оптимална позиция на бебето" в babysling-bg Peace
Белисима, сигурна съм, че всичко ще е наред. Ти ни дръж в течение!   bouquet
Мики, Гаги, стискам силно палци да се отчетете с добри новини!  Praynig

# 127
 Bellisima82 милата,представям си какво ти е ConfusedВсички ще се молим да бъде закриляно детенце и да е добре,да си го видиш колкото може по-скоро Hug Praynig

nelkata88 ето какво открих за размерите,незнам дали ще помогнеhttp://www.ladypill.com/advice.php?cat_id=87"Разликата не е толкова голяма,не мисля че има повод за притеснение.

DIZZE добре дошла и безпроблемна бременност до края Hug

# 128
  • Шумен
Привет мами!Да се отчета след прегледа всичко ни е ОК растем и хубавеем  Heart Eyes вече сме около 1300 гр и този път сме си в нормите нито изпреварваме нито изоставаме отговаряме си точно на 29 г.с.  Grinning  изследвания ще пускам пак и после вече като вляза в 9-тия пак изследвания и МБ това е за сега от нас много целувки на всички а на тези по болниците бързо да се прибират у дома и вече чааак юни месец  Naughty Bellisima82 радвам се че ни държиш в течение стискаме най-силните палчета скоро да наваксате и да се приберете у дома  Hug

# 129
Благодаря ви за милите думи и подкрепата момичета.Нямате идея колко значи това за мен и колко ми помагате.Нямам идея какво става с малкия и понеже не съм му майка, а са ме хвснали от улицата информация евентуално довечера.Иде ми да ги избия.Остава само да се моля, че наистина са най-добрите и Онзи отгоре го пази.

Мики, много се радвам за теб.Хайде, че малчо си те чака вкъщи.

Белисима не знам дали ще успея да те успокоя но така е в нашата държава!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Преди 4 години подавах документи за наследствена пенсия на сина си (баща му почина) та мисълта ми е какво ми казаха в пенсионното :
Госпожо ,Вие каква сте на детето ,че да му получавате парите  Laughing Laughing Laughing Laughing аз не знаех да се смея ли да плача ли показах си личната карта и и показах в Акта за раждане на сина ми в графа майка какво пише ,и тя ми каза е да де но вие нямате право да ги получавате големи 102 лв на месец .И аз я попитах ,Моля ви кажете ми кой ще ги получава след като аз майка му ''която ме нарече че съм никоя'' не мога да ги вземам?А тя каза о нямам идея .

ПС:Bellisima82 бъди силна ,борбена и много нахална не им се давай искай информация ТИ СИ МАЙКА НА ТОВА МАЛКО ЧОВЕЧЕ  Hug Hug Hug Hug Hug силно те прегръщам и вярвам че всичко ще е наред с вас Hug Praynig

# 130
Моля се в България практиката да не се дава инфо и да не се допуска майката до бебето по всяко време, да се промени. Моля се и самите лекари и акушерки да променят отношението си към нас, не само тези от МД, но особено там. Знам, че това е най-сигурното място за бебетата, но недоумявам до кога ще се третират пациентките по този начин. Иска ми се една друга реалност, искам да има уважение, което да е двупосочно - пациент-лекуващ, искам да не забравяме всички, че сме хора и че носим живот в себе си. Не може да обясняват акушерките във въпросното лечебно заведение, че за майките не е най-хубавото място, но за бебетата - определено е. Ами до кога ще разделяме нещата на майка - бебе, при положение, че влизат 2 в 1, излизат 1+1, но те винаги са двама!! Защо не искат да си признаят, че раждането (ако е естествено) е един силно хормонален процес и неща като кортизол, адреналин го спират или поне забавят. Нали като ми вдигнат нервите още с приемането, ще си вися с няколко санта разкритие стресната, уморена и накрая може даже и изнервена, което ще ги накара да ми шибнат системата и да се свършва по-бързо! Това е изначално грешно и не мога да възприема, че лошото заплащане на кадрите там предполага такова отношение. Има и изключения, разбира се, не казвам, че всички са зли....
Много се извинявам за словоизлиянието, но не се сдържах, когато прочетох, че Белисима няма инфо какво става с мъничето! За Майчин дом слушам много и все вярно се оказва. Но важното е накрая всичко да е наред, пожелавам ти го още веднъж!!!   bouquet

# 131
Не разбирам как така не дават информация?!? Те би трябвало да знаят какво се случва, но защо това не стига до родителите ще си остане загадка  #Cussing out

# 132
sky каквото и да си чула мила бледнее. Благодарна съм само на д-р Георгиев и д-р Гърчев, които освен че направиха секциото са и ХОРА и два дни не ме оставиха. Всичко друго е граничещо с кошмар.От обстановката до отношението с пациентите.

-Вие нали знаете, че е недоносен и сега, ако му дръпна системата ще умре ...

Ами, да.Знам.

В общи линии -малкия е на командно дишане и никой не се обвързва с никакви прогнози.

Момичета, лежете, почивайте, ако трябва търсете второ мнение, но не позволявайте да стигнете до тук като мен. Гледката не я пожелавам на никого.

# 133
Не разбирам как така не дават информация?!? Те би трябвало да знаят какво се случва, но защо това не стига до родителите ще си остане загадка  #Cussing out
[/quotе

Защото въпреки, че дъм тук трябваше аз да обикалям и да питам дали детето ми е живо и къде е.Защото извън часовете посочени от тях, никой не ти казва какво се случва и защото на финала е по-лесно да кажеш - Каквото стане ...

# 134
Скай, заставам зад всяка една твоя дума, за съжаление, същото ми е впечатлението и от държавните болници в Плд, за частните пък е ясно - секцио и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт