КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 818
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 215
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 18 нови отговора.

Бавно пишеш.  Mr. Green

# 1 216
  • София
Марина доста интриги прави, според мен.

Сано мисля, че не се е излагал на мисии или поне не впечатляващо като Каменов и Евгени. А иначе, ако Евгени бе железен играч, като Борислав, донякъде бих преглътнала назидателния му тон и прекаления морал.

Каменов е въздух под налягане.

Жените се представят в битките много добре, но им трябва малко умереност в държанието. Виктория ми прави добро впечатление в това отношение, изключая темата с Русев в началото.

Борислав като мъж и като държание в ежедневието изобщо не ми харесва, но като играч и целеустременост в играта смятам, че е фаворит за победител.

На Георги ми допадат някои разсъждения, но имам чувството, че е силно повлиян от Ивайла.

Другият целеустремен играч за мен е Костя. Остава в сянката на Борислав до сега, но е не по-малко надъхан от него за победата.

# 1 217
  • SF

А иначе Емил К е УЖАСНО прост.

А добро утро!

hahaha И язък му за мускулите. Нито в силовите, нито в гнусливите игри го бива. Да им дадат някакви за акъл, поне да се позабавляваме.

# 1 218
  • Варна
Аз пък не разбрах, какво толкова имаше в разговора на Марина и Боби за Гергана, че тя така започна пред Каменов, ама да не го пребиеш, да не реагираш. Все едно Боби и е казал, че ще .... Гери.
Марина просто обича да създава подобни ситуации. При спора й с Бориса отново го провокира да каже неща, за които после съжаляваше (не че не са верни сигурно  Rolling Eyes). Имам чувството, че Марина прави това умишлено - уж да не казва, уж е много лошо, ама чакай да ти кажа все пак  Rolling Eyes

bggirl22 появи ли се мила моя  Hug ей сега ще те прочета и ще ти драсна още 18 отговора  Mr. Green

# 1 219
Много злоба ,много злоба. Търсете Кърта, стига с тези симпатии и антипатии.
 Или Ники Николов много добре ви води за носа или наистина толкова си можем ние българите!?
ПП: Накрая поуката каква ще е!?
Ще излезе Ники Николов и ще каже: Е те това сме ние българите.
Не обичаме различните , все трябва да сме под едно русло.
ППП: И стига сте ми говорили за морал и други ценности. Бахтън!!! На 700 км. от нашата източна граница се води истиска борба, с жертви. Тея там какво са видели!? За какво се борят!?

# 1 220

А иначе Емил К е УЖАСНО прост.

А добро утро!

hahaha И язък му за мускулите. Нито в силовите, нито в гнусливите игри го бива. Да им дадат някакви за акъл, поне да се позабавляваме.

Aма аз не се бях включила още от първата тема хубаво да наблегна на това. А се смях с глас като разправяше колко положителни черти има и как може Гери да не ги вижда. То като си прост на куче и сърце от злато да имаш(а той човекът няма, ама айде) пак няма да има значение. Ще ми говорят те, че не го иска, щото иска богати и цяла тема чак се завъртя около това.
И 40 милиона да имаше, с толкова (смекченоще го кажа) първичен човек, едва ли някой ще излезне.

# 1 221
  • Мюнхен
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 18 нови отговора.

Бавно пишеш.  Mr. Green

Joy Joy Joy Така е като пиша толкова "къси" постове и все пак имахме лайф днес.

# 1 222
  • SF

ППП: И стига сте ми говорили за морал и други ценности. Бахтън!!! На 700 км. от нашата източна граница се води истиска борба, с жертви. Тея там какво са видели!? За какво се борят!?

Смяташ ли, че тук му е мястото да го обсъдим и да решим проблема с Крим?

# 1 223
Евгени ме дразни и той доста. Дано той е следващия.

Моля ви, предаването е Къртицата, трябва да се търси предателя, какво е това нещо!  Mr. Green

ТОВА е двойния стандарт, на който иначе всички тук се дразнят.
Уж трябвало само да търсим и гоним Къртицата, че това не е Биг Брадър, ама пак на бигбрадър принцип - искаме този или онзи дразнител да си ходи.

Каменов - дразни, Бориса - дразни, Евгени от незабележим участник, днес щом се изправи и си позволи да каже нещо лошо срещу Боби, изведнъж стана егати ГАДНЯРА  Joy

Това е риалити формат и е нормално, освен игрите и търсенето на К., да се акцентира и върху самите участници, тяхното поведение и чисто човешки качества.
Номинирането на някои от участниците, може да бъде на база представянето му до момента, но това не изключва търсенето на къртицата.

# 1 224

Борислав като мъж и като държание в ежедневието изобщо не ми харесва, но като играч и целеустременост в играта смятам, че е фаворит за победител.

Е за т'ва говорим! Peace

Esmee,харесваш ми!

# 1 225
  • SF

Aма аз не се бях включила още от първата тема хубаво да наблегна на това. А се смях с глас като разправяше колко положителни черти има и как може Гери да не ги вижда. То като си прост на куче и сърце от злато да имаш(а той човекът няма, ама айде) пак няма да има значение. Ще ми говорят те, че не го иска, щото иска богати и цяла тема чак се завъртя около това.
И 40 милиона да имаше, с толкова (смекченоще го кажа) първичен човек, едва ли някой ще излезне.

bowuu Да, да… Единственият му кусур на Емил Каменов е, че не е богаташ.

# 1 226
  • Мюнхен
Красавице толкова си ядосана на продукцията, както и аз без да съм гледала епизода, че не можеш да се нарадваш, че Бориса е номинирана. От кога го чакаме? Аз го написах вече. Най-сетне и показа изцепките, но само в началото на седмицата. Преди лайфа пак почнаха Борислав. Дори си бяха запазили това с дневниците за десерт, ама не им се получи. Поне днес не, но за утре стига. Все пак се надявам да се страхуват да пратят Бо на Бо  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 1 227
Кой ще се обзаложи с мен !?
Гарантирам , че Емил Каменов ще бъде изгонен за агресия.
Гарантирам , че Къртицата ще бъде разкрита преди финала.
Гарантирам,че иначе няма да е най-мащабната продукция.

# 1 228
  • София
подаръче,

Tова, че главният герой в това предаване трябва да е лицемер, означава ли, че и ТИ(ако си в това предаване) ще бъдеш и ще постъпваш неморално - погазвайки всички етични норми на поведение, за да спечелиш? И хубаво, да речем СПЕЧЕЛИШ по този начин, с какви очи после ще гледат на теб newsm78

И който и да е приел ролята на Къртицата, не означава че реално човека е лицемер, поне за Киро, това не важи - игра честно и затова беше и си остана уважаван и обичан от хората и след предаването.

Може да го съжалявате Боби, когато честно е направил нещо, но въпреки това са се обърнали всички срещу него, но НЕ и когато си го е изпросил. Но пък, всеки си има различно виждане за морал и позволени и непозволени ХВАТКИ, с цел победа.

# 1 229
  • SF
Mari_Mar, ако аз бях участник в предаването, нямаше да погледна в дневниците им. И знаеш ли защо - от лицемерие за пред камерите. Моят мотив по-морален ли ви се струва?

Общи условия

Активация на акаунт