КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 823
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Бургас
Само на мен ли Бориса ми се стори изкуствена  Rolling Eyes ?....

и на мен и не само това.... Whistling

# 1 426
  • Варна
Хаха. Убивате ме. Ако плаче Бориса е изкуствена, ако не плаче пак е изкуствена. Абе кажете си направо, че каквото и да направи, все ще я мразите. Бях готов да се басирам още преди четенето на писмата, че някой ще заподозре Бориса в поза. Не мирясвате със злобата си.
Пак започна да се заяждаш...и да обвиняваш в злоба - момичетата казаха, че им се струва изкуствена, къде видя злоба - спокойно ние не злобеем спрямо нея, само тя си позволява да го прави както и ти спрямо Борислав например !
ПС: Бях се опитала да ти го кажа веднъж и тогава успешно се направи на неразбрал, разбери ме правилно поне този път и спри с безпочвените си обвинения в сляпа защита на Бориса Wink

# 1 427
К'ва злоба ,бе момче?!?Айде спри да обсъждаш нас и се съсредоточи в/у играта и участниците в него!
Кога е плакала Бориса?Ако го правила си връщам думите.Значи не е толкова безчувствена.

# 1 428
  • Ямбол
Кога сме казали, че ако плаче Бориса е изкуствена?

Да позная ли кой ще иска да е в ковчега. Залагам на Емо Каменов.

# 1 429
хаха със сигурност Каменов ще е ев ковчега  Joy

# 1 430
  • Бургас

емил русев не иска да играе.... винаги съм го усещала като страхливец newsm78

ох христина като бориса трябва да мълчи

# 1 431
С риск пак да бъда обвинена в проява на злоба,ще питам.Русева....ммм как да бъда по-деликатна...Що такта бавно й тече мисълта?Русев не бил влязъл да се доказва.Иван:"А защо е влязъл?" -"Ми не знам"..  33uu

# 1 432
  • София
По принцип не харесвам Ивайла Бакалова,но в тази ситуация с Боби,само тя реагира като човек и му дава конструктивна обратна връзка относно постъпката му. Peace

Каква конструктивна обратна връзка - тя повтаря едно и също, дори не му даде шанс да каже нещо, а от всичко станя ясно, че ги е яд, че той имал сега предимство пред тях.

Христина е ужасно дразнеща във вечната си защита на мъжа си и Бориса.
Бориса е постигнала страшно много за 23 г. - снимала се е гола и е участвала във филм в секс-сцена. Мда, и това е примерът, който Евгени иска за дъщерите си.

Стана ми тъпо за Виктория - явно младежът я е изпратил до предаването, това и Андрей го каза. Тя реагира доста добре, въпреки че явно й стана кофти.

# 1 433
  • Варна
С риск пак да бъда обвинена в проява на злоба,ще питам.Русева....ммм как да бъда по-деликатна...Що такта бавно й тече мисълта?Русев не бил влязъл да се доказва.Иван:"А защо е влязъл?" -"Ми не знам"..  33uu

Уникално семейство просто smile3532 smile3532 smile3532

# 1 434
  • in Wonderland
Да де , но при условие , че се провали на една мисия , където трябваше да минават по греди , явно това не му се отдава и го знае ( Русев имам предвид )
Тази мисия нещо ми е скучна . Нищо интересно не намирам в нея !

# 1 435

И на мен така.  smile3507

# 1 436
  • Варна
Да де , но при условие , че се провали на една мисия , където трябваше да минават по греди , явно това не му се отдава и го знае ( Русев имам предвид )

Отказа тъй като искаше да се подсигури, че няма да го номинират поради слабо представяне и да се изправи с/у любимата си Бориса Wink
Това е обяснението Wink

# 1 437
Жоро какъв шут би на яйцето! Joy Joy Joy Мисията е скучна,а трудна

# 1 438
  • София

Отказа тъй като искаше да се подсигури, че няма да го номинират поради слабо представяне и да се изправи с/у любимата си Бориса Wink
Това е обяснението Wink

И на мен така ми се струва.

Трудна е мисията, въпреки че не е толкова интересна.

# 1 439
  • Бургас

Това е обяснението Wink

ако е така много хитър русев ще излезе

Общи условия

Активация на акаунт