КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 700
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
на мен лично, без Борислав ще ми е случно.
не мога да пон асям бориса и превземките и, направо гласът и не ми понася. Ивайла и тя все много мъдрости ръси, марина с истериите и. Емката К. едни и същи глупости и простотии ръси, Сано ме разочарова, както и Евгени, но последния много повече.......просто няма да ми е интересно.
Борислав заслужаваше победата, той играеше играта.
Пожелавам  на останалите участници да нямат повече спечелена мисия, да ги видя без Борислав, какво ще правят....

Добре де, ама нали това НЕ БЕШЕ Биг Брадър...Не било важно кой какъв характер има, какви номера прави и изобщо как се държи, а ИГРИТЕ ви бяха интересни и кой Къртицата.

Сега излиза, че сте гледали само, за да се наслаждавате на физиката на Бобчо   smile3506

A ето ги моите присмехулници

# 1 576
Ахахахахахахаха какъв хумор , каква сатира и забава настава тук .  Laughing Laughing Laughing
Какво съчувствие бе хора  Crazy
То тука някакъв траур ,някакви раздели - прощални писма .  Grinning
Ще колабирам от смях , не се обиждайте , но това е мега глупаво , до такава степен да се вглъбявате в един персонаж , който не ви е фактор в живота .

# 1 577
Добре защо не вникнете малко в нещата? Уж гледате,а нищо не виждате бе хора. До сега бях само наблюдателка на темите, обаче вече няма как да си стоя пасивна. Борислав ми е супер антипатичен и противен, както и Бориса. Не остзнавате обаче,че предния път Борислав каза,че е играл с Ивайла, обаче накрая е писал мъжко име. И отговорите му бяха верни,защото се припокриват защото са били от един отбор. Затова и игра сега с Емил Русев и затова загуби. Бориса още от предния си тест подозира,че Георги е къртицата. И затова и спечели. Защото Георги е Къртицата. Наистина ли някой мисли с главата си,че продукцията ще ни НАВИРА в очите къртицата? Къртицата работи с главния редактор. Главния редактор му казва всичко, какви ще бъдат жокерите, какяо да подмята на другите,как да се държи в дадени моменти,какво да казва и така нататък. Какво направи Георги за шишарките? Обвини веднага Емил Русев. Наистина ли си мислите,че ММА боец,който е расист и хомофоб,който се държа със зайците по този начин и който живее на морето, ще знае че шишарките са символ на ЕКОЛОГИЯТА и веднага хвърли топката към Емил Русев. Това беше толкова абсурдно,че почнах да се смея. :lol На тестовете си Емил Русев играе а Киряков първите два пъти и печели защого отговорите се припокриват с Георги. А третия път вечв си играе с Георги. Проверявала съм въпросите и отговорите и така съм стигнала до това решение. Просто се замислете, миналата година Киро не беше от хората които са нон-стоп в интрига, не дразнеше никой и такс нататък. Тази година е същото, и няма да е само тази. Самата същност на играта е такава,че няма как да ни набиват в очите къртицата.

# 1 578
....!Абее,алоуу,на който не са му интересни нечии постове,може просто да не ги чете!....
Кой е алоуу? Който няма да гледа повече е достатъчно само веднъж да го каже, а не по сто пъти да врещи, как се отказвала, че червени и подчертани букви, че по сто емотикона ревливи. Много ме интересува мене през пост да я чета, че нямало да гледа. Ми да не гледа, що ни занимава и нас с това. Ще накриви нечия шапка, сякаш.

Ееех,Лилянче...,тъкмо щях да ти кажа,че днес не съм пропуснала нито един твой пост и не само това,ами бях и на 98% съгласна с теб.Харесаха ми разсъжденията ти.Щях и да те похваля,че днес си изключително хрисима и не си се заяла с никого....ноооо...ти не издържа. Mr. Green Захапа мен.Кажи сега с какво наруши форумните правила Красавицата като няколко пъти заяви,че си тръгва и повече няма да гледа и пише тук!Няма ли право да пише каквото и колкото пъти иска?Или не е морално? Mr. Green

# 1 579

Кой ще се чука с мен пръв?

# 1 580
  • на 13-я етаж
на мен лично, без Борислав ще ми е случно.
не мога да пон асям бориса и превземките и, направо гласът и не ми понася. Ивайла и тя все много мъдрости ръси, марина с истериите и. Емката К. едни и същи глупости и простотии ръси, Сано ме разочарова, както и Евгени, но последния много повече.......просто няма да ми е интересно.
Борислав заслужаваше победата, той играеше играта.
Пожелавам  на останалите участници да нямат повече спечелена мисия, да ги видя без Борислав, какво ще правят....

+1

# 1 581
  • София

Кой ще се чука с мен пръв?

Аз...аз

избирай си яйце easter

А сега давай ЧУК - ЧУК easter

# 1 582
  • in Wonderland
Христос Воскресе !!!!

Костя днес каза нещо , което ми хареса изключително много , ще цитирам по памет :

"Вярата е най=важната ! Даже и да я загубите , ви пожелавам тя да възкресне в неделя ! "

Бъдете щастливи и здрави , това ви пожелавам аз !

easter

# 1 583
Христос Воскресе!

Къртицата е жена, според мен. Русев щом казва все, че играе с мъже, значи е точно обратното, аз още в началото писах, че може би профила на Къртицата е противоположност на профилите на Георги и Киряков (заподозрените на Емил). И днес ми се потвърди, Андрей нали каза, че имат голяма разлика Бориса и Боби. То всъщност въпросите бяха свързани най - вече с игрите (доста скучни ми бяха), но ако и двамата бяха играли с Русев може би нямаше да е такъв развоя. Тъпо ми е за Боби, не съм му голяма фенка, но беше от най - забележителните участници, предаването ще стане по - скучно оттук нататък. Всички се обърнаха срещу него и той просто нямаше шанс. Не им прави чест на тези, които лавираха от една група в друга. Искам Сано да победи, да разкрият Къртицата и да не вземе пукнат лев и това е. Не мога да разбера голямата моралистка Бориса как може да е първа приятелка с човек като Русев ... това приятелство само доказва що за стока е. Жалко, че с подмолни игрички и НАГОВАРЯНЕ ПРЕДИ ПРЕДАВАНЕТО тези хора стигнаха до финал ... е, честито да им е, щом те са доволни от това. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И от къде на къде изкараха Емил еколог?  ooooh! Аз един път не съм го чула да говори за природата ..

# 1 584

Ти печелиш, охххх ти печелиш...

# 1 585
Хаха. Убивате ме. Ако плаче Бориса е изкуствена, ако не плаче пак е изкуствена. Абе кажете си направо, че каквото и да направи, все ще я мразите. Бях готов да се басирам още преди четенето на писмата, че някой ще заподозре Бориса в поза. Не мирясвате със злобата си.

Альооо , продукцията , спазвайте добрия тон  Mr. Green

# 1 586
  • София

Ти печелиш, охххх ти печелиш...

Скрит текст:

Ами да, за мен остави рохкото яйце - не играеш честно, ама хайде! щом не е ЗАБРАНЕНО, значи е разрешено...обаааче...и аз мога да си отмъщавам

# 1 587
  • in Wonderland
Само да кажа ,че аз , като болен фен на почти всички реалита , излъчвани в Бг , до сега не ми се е случвало да спра да гледам някое , щото изгонили моя фаворит !
Не ви обвинявам момичета , може би аз не се вживявам чак толкова, ама според мен е тъпо Wink
Не се обиждайте и все пак се надявам ,че през останалия месец от формата  все пак ще се включите ! Heart Eyes

# 1 588
Еххх защо не спреш, знаеш ли откога потривам ръце в очакване аз да правя седмичните теми!

Mr. Green

# 1 589
Ами да, за мен остави рохкото яйце - не играеш честно, ама хайде! щом не е ЗАБРАНЕНО, значи е разрешено...обаааче...и аз мога да си отмъщавам

Не се прави на голяма моралистка.  Smile

Общи условия

Активация на акаунт