КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 547
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 590
... Тя ще преспи с когото трябва(очевидно й е стил в живота, чух и хора които са я познавали отпреди) за да си уреди ново участие във филмче или като водеща на тв предаване както е модерно напоследък...

Бориса има много лоша дикция , не вярвам , че може да се уреди в предаване . ПОмня , че Ивайла беше споменала в предване , че ходи на логопед , но както се вижда резултати трудно се постигат след определена възраст.
Аз така и не разбрах , освен че Бориса работи "кифла" , друго с какво се занимава?

# 1 591
Гледам сега резултатите от анкетата и Бориса има 6 гласа. Как можахте фенове такива!  Laughing

# 1 592
Момичета , едно въпросче . Знаете ли, колко време след излъчването качват епизодите на сайта .  newsm78

# 1 593
Различно. Някой път го качват почти веднага, а друг - след няколко часа. Wink

# 1 594
Различно. Някой път го качват почти веднага, а друг - след няколко часа. Wink
Благодаря!  Hug

# 1 595
  • SF
За мен Бориса не е точно повърхностна, но е лудо-младо още и е адекватна на възрастта си. Незрели мисли и изказвания, желание за едни протяжни разсъждения върху "нещата от живота", което ще го израстне с времето, евентуално.
Скучна е. Когато започне да разказва нещо от житието-битието си, една скука обвива ТиВи-то - нищо не виждам и не чувам. Добре, че са рекламите с веселите музички, та да ме върнат обратно в шоуто.

# 1 596
  • SF
... Тя ще преспи с когото трябва(очевидно й е стил в живота, чух и хора които са я познавали отпреди) за да си уреди ново участие във филмче или като водеща на тв предаване както е модерно напоследък...

Бориса има много лоша дикция , не вярвам , че може да се уреди в предаване . ПОмня , че Ивайла беше споменала в предване , че ходи на логопед , но както се вижда резултати трудно се постигат след определена възраст.
Аз така и не разбрах , освен че Бориса работи "кифла" , друго с какво се занимава?

С мода.  Laughing

# 1 597
  • София
Ами да, за мен остави рохкото яйце - не играеш честно, ама хайде! щом не е ЗАБРАНЕНО, значи е разрешено...обаааче...и аз мога да си отмъщавам

Не се прави на голяма моралистка.  Smile

Тихо не ме издавай, че тук МОРАЛИСТИТЕ, не са долюбвани - видя какво се изсипа върху Евгени.

А хитрия Бобчо - големият играч, стратег и хитрец, сега ще си върти палачинките в къщи..

Цитат
Публикувана от: Лейди Мармалад
Вмъкни Цитат
Момичета , едно въпросче . Знаете ли, колко време след излъчването качват епизодите на сайта

Ами обикновено до час. Но тази вечер, админа на сайта празнува!  ura може би Rolling Eyes

И аз чакам епизода, защото накрая ми се стори, че Бориса като гушна Русев, му прошепна ''Емо Каменов''

# 1 598
Мари, аз не чух добре, ама наистина ли прошепна Каменов?

# 1 599
Освен в сайта на Къртицата, качват още на 100 места, ама нали не съм момиче, не се обаждам, като не ме питат.  Mr. Green

А понякога и като ме питат.  Joy

# 1 600
  • София
Има качени отделни сцени,аз лично очаквам  последната,защото Андрей наистина каза,че победата е категорична,имат голяма разлика,а някой ме обвини,че не е така.
Сега решавам теста. Simple Smile

Честит празник и от мен с емблематичното за Къртицата зайче Simple Smile

# 1 601
Тъй или иначе лягам късно ще дебна в сайта  Mr. Green , дано само не го качат в понеделник .  Grinning

# 1 602
Андрей наистина каза,че победата е категорична,имат голяма разлика,а някой ме обвини,че не е така.
Сега решавам теста. Simple Smile

Така е, права си и аз го чух!  newsm10

С всички ли разиграваш теста, после ще го споделиш ли?  Grinning

# 1 603
  • София

Колкото и да не ми се искаше да го казвам ooooh!, ама и аз като Марина не мога да си затварям устата и е на, казах го...не съм сигурна, но така ми стори.

# 1 604

Колкото и да не ми се искаше да го казвам ooooh!, ама и аз като Марина не мога да си затварям устата и е на, казах го...не съм сигурна, но така ми стори.
Знаеш, че и аз като теб харесвам Каменов, така че и на мен не ми се иска да е така.
Освен, че и забелязх много неща, които ми направиха впечатление. Обаче няма да споделям защото ще ме нападнат, че говоря против Бочко  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт