КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 545
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 605
ще ме нападнат, че говоря против Бочко  Mr. Green

Вече така ли стана тука? Погребахме мутрите на Боби, сега тия на Бочко се появиха.  Joy

# 1 606
Освен в сайта на Къртицата, качват още на 100 места, ама нали не съм момиче, не се обаждам, като не ме питат.  Mr. Green

А понякога и като ме питат.  Joy

Момичета и Момче ,
Къде ли може да е качен вече епизода , искам нещо да видя отново ...
Момче , бъди по-услужлив , please  Confused

# 1 607
На всички тези, на които съм неприятна за четене - спокойно това е последният ми пост в темата Wink
Желая ви всичко хубаво и на едните и на другите   Peace

Никой не вярва че няма повече да пишеш.. Ти си пристрастена към предаването, както и ние всички... сринаха ти се на пух и прах игричките с тестовете, но не се отчайвай....

ЕМО КАМЕНОВ Е КЪРТИЦАТА, а накрая ще чуете всички "Язе бех една добра кРътица" .. или "Я бех кРътицата, ама съм ви не лъгАл за нищо друго" .. помнете ми думите...

# 1 608
 Ако Бориса се окаже къртицата, аз съм супер куха лейка. Аз си държа на Русев за къртицата, нито Сано, нито Евгени са.  Бориса не ми  е до сега, но пък спечели на тест,  които реално и е първия сериозен. Русев печели на три. Боби е слаб играч под натиск. Интересно е Бориса с кой ще е е играла, тя няма да го каже, вероятно.   И пак си държа русев е къртицата.

# 1 609
  • София

С всички ли разиграваш теста, после ще го споделиш ли?  Grinning
Друг го решава,аз тичам в сайта да ровя за кой на кое въже е ,кой се е клел... Simple Smile
Не знаем кой има домашен любимец,спряхме се,че имат Георги,Бориса
Общо взето проверяваме трима и няма голяма разлика в отговорите обаче...

# 1 610
  • София

Знаеш, че и аз като теб харесвам Каменов, така че и на мен не ми се иска да е така.
Освен, че и забелязх много неща, които ми направиха впечатление. Обаче няма да споделям защото ще ме нападнат, че говоря против Бочко  Mr. Green

Оглеждам хубаво   - Дидо го няма!

давай, казвай какво ти направи впечатление за Бочко  newsm78

# 1 611
  • Никога на земята...
Тъй или иначе лягам късно ще дебна в сайта  Mr. Green , дано само не го качат в понеделник .  Grinning

Има го качен във вбокс,с малко кофти качество  Peace

Скрит текст:

# 1 612
Супер, благодаря ти.  Hug Залавям се с разследване .  Mr. Green

# 1 613
  • София
Нещо не мога да го превъртя,искам да видя края  Sad

# 1 614
Мари, първо че при въпроса на мисията за миналата седмица си погледна ръката и погледна в ляво, все едно искаше да си спомни тя от коя страна беше и Ивайла от коя страна беше. После че се смееше супер ехидно и беше явно, че знае че ще остане и още, и още.

# 1 615
Още не го е обработил сайта видеото, скоро. А и скоро с пИрфектно качество.  newsm68

# 1 616
Значи Емил Русев не е Къртицата.
Евгени не е Къртицата.
Остава Георги Simple Smile
Обаче стана много интересно, не очаквах такъв развой. Щом има и голяма разлика, значи направо е доста интересно.  Но като се замисля, че Георги винаги, е в отбора на хората, които бият копия на някой, нищо чудно да е той.
Но пък Бориса в изолатора, каза че къртицата е Георги, което няма логика да го издава. Значи може и да не е той. Но кой тогава е къртицата?!!?!
Остава да е Бориса, което ще е доста сик.
Марина никъв шанс да е къртица, Виктория също, Каменов също. Въпреки,че ако е Каменов го признавам за голям гений.
Остава Ивайла, Костя, Косъма, Бориса и Георги.
Тази година е доста поинтересно от миналата, щом още не можем да разберем кой е къртицата. Участниците играят доста добре.
Бориса помна на 3-4 пъти казваше, че тя е къртицата. Уж се майтапеше, но може точно на това да разчита. Един път каза, че тя е била първата къртицата и наскоро пак каза Аз съм къртицата.
Много ми се искаше да разкрият къртицата , но явно няма да стане. Няма да рискуват да я разкрият, защото хем парите, ще намалеят и после има шанс някой да го изберат и ще има малка сума. Другата седмица е логично Бориса пак да бъде номинирана. Ако стане това  ще почнат да чистят хора и да раздават билети за финала. Засега билетите са раздадени : Бориса, Емил Русев, Ивайла, Георги, Сано, Евгени. Това са финалистите.
Ще си тръгнат другите 4 седмици един след друг: Марина, Вики, Костя, Каменов.
Жалко, че ще прецакат Каменов, някак ми се иска да има шанс да спечели.
Той ми се струва най-зле финансово от всички и наградата би му дошла добре.
От тези четиримата само Костя има шанс да бие Бориса. Тук става интересно, че който излезе срещу бориса ще има 2 варианта да играе с нея или да избере друг.  И става руска рулетка. И на финала вече просто от всичките си мисля, че ще публиката ще избере косъма и къртицата ще бъде разкрита от публиката, но да видим.
Става много интересно. Засега няма да има с интриги да ни занимават, освен ако Марина не се скара с някой. Каменов няма да има на кой да се ежи. Само ми е интересно, как ще почуства, като разбере, че за него няма билет....Той трябваше да си седи в отбора на Боби и трябваше да номинират Ивайла, както беше плана.
Сега до петък ще е пълнеж с глупости. Не очаквам да стане скандал. Въпреки, че в Къртицата 1, точно когато стане най-тъпо , ставаше нещо, нечувано и невиждано и извънредно.  Ще стане и тук нещо такова, но не се знае какво. Тендецията е да пускат материали за 1 човек, интересното е петъка и съботата за кой ще пуснат. Публиката не вярвам да пусне Бориса и тя ще е номинирана докрай от зрителите.

# 1 617
  • SF
Аз пък симпатизирам на Костя и не искам той да си тръгва.
Но подозирам, че след Боби, ще се опитат да го разкарат него. Хем му беше съратник и ще имат и личен мотив да му забият по едно копие, хем е умен и находчив, с което им пречи и ги притеснява.

Някой от вас "играл" ли е на теста с Костя?

# 1 618
Аз се радвам, че Бориса остана.  Heart Eyes В някои моменти ме дразни, но.. пак я харесвам.  Laughing
И все пак ми стана мъчно за Боби.  Rolling Eyes Толкова се раздаваше в игрите, толкова искаше да стигне на финал и да спечели, но другите направо го съсипаха. Загубиха много силен играч. Но от друга страна за него е хубаво, че си тръгна. Напоследък не беше особено добре след всичките тези нападки и обиди. Не заслужаваше да се отнасят с него по такъв начин.
Е.. сега ми е интересно коя ли ще бъде новата жертва на Групата?!  newsm78 Вероятно е да е Костя, но се надявам да не е той.

# 1 619
 Към момента продукцията не е дала нито един жокер, през които да се стъпи на категорично предположение, както по метода на изключването, така и на потвърждението. Отделно на това, (изпуснах днешните въпроси от теста) тектовите въпроси са толкова общи, че е абсурдно да се търси къртицата на тази база. Този сезон къртицата е по защитена, но нас какво ни грее това...

Общи условия

Активация на акаунт