КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 069
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 210
Много се говори кой е манипулирал и колко е лошо това.. За мен по лошото е да нямаш собствено мнение и да се оставяш да те манипулират. После все някой друг е виновен.
На последните номинации, Бориса като стана да говори за Боби и натърти как той щял да зомбира Пинджи и как Марина била много лесна за манипулация. След това стана Марина и заби за всеобщо учудване копието си пред Костя. Ей това е манипулация, Марина даже не се усети какво направи. За да покаже, че има собствено мнение, предаде "брат си" Simple Smile))
Тук по дефолт се смята, че Емил Русев лъже за всичко. Аз пък му вярвам, че е играл с Киряков на първите два теста, а на третия е играл с Жоро. (защото каза, че е играл с другия си заподозрян) Но май вече и той не е сигурен, колкото и да го смятат за непобедим (защото е бил на 3 теста) , не е гаранция че знае. Това, че е казал на Гери да играе с Евгени, сигурно е за да си потвърди някакви съмнения относно него...
Коцанчето докога ще ми се измъква .... От 2-3 седмици му се точат и все нещо става - рожден ден или нещо друго Simple Smile)) Между другото, аз искам той да стигне до края и да си вземе паричките. И както гледам има голям шанс.
За Боби да не кажа някоя лоша дума, че ... само ще кажа, че ми е смешен... Особенно след теста, как щеше да се разреве... Все едно е взел олимпийски медал ... Не ме кефи тоя типаж, нито външно, нито вътрешно Simple Smile
За теста мога да поръсъждавам. Единственото, което знаем, е че са имали много малка разлика. Въпросите бяха много лични, т.е. или играеш с къртицата и имаш много верни отговори или не играеш с К и имаш малко верни. Гергана е играла с Евгени, за Борислав предполагаме, че е играл с Русев. Щом отпадна Гергана с Евгени, значи и Борко не е уцелил къртицата. Защото в противен случай щяха да имат голяма разлика. (защото въпросите бяха лични) Много объркано го обясних, незнам някой дали ще ми разбере логиката изобщо..
И да не забравя - Костя е къртицата и добре си играе ролята Simple Smile

# 211
Сега се замислих над думите на Иван, а именно, че ту единият ту другият са повеждали в теста снощи. Това ще рече, че и двамата са давали грешни отговори със сигурност...
Това и аз се зачудих и аз, но Иван сякаш имаше предвид, че повеждат в бързината... Не мисля, че би издал ключова информация за отговорите, а и той не вижда такава... (уж)

# 212
  • Варна
Много се говори кой е манипулирал и колко е лошо това.. За мен по лошото е да нямаш собствено мнение и да се оставяш да те манипулират. После все някой друг е виновен.
На последните номинации, Бориса като стана да говори за Боби и натърти как той щял да зомбира Пинджи и как Марина била много лесна за манипулация. След това стана Марина и заби за всеобщо учудване копието си пред Костя. Ей това е манипулация, Марина даже не се усети какво направи. За да покаже, че има собствено мнение, предаде "брат си" Simple Smile))
Именно,  Evangelina Wink Играчите без мнение са безинтересни персонажи, които догодина даже няма да помним Wink
На тази номинация обаче много точно се видя, кой отбор предварително е заложил на манипулации и "наговаряне", за да получат 6  копия без абсолютно никаква аргументация, свързана със замисъла на играта "Къртицата" пред играчът, който печели най-много пари за групата Wink и в кой отбор решенията се взеха на момента с ясна обосновка за слабо представяне в мисията (съответно предполагаем саботаж), което е в унисон с идеята на играта  Peace
ПС: за Боби си изразявай мнението свободно, на теб не бих ти се подразнила Hug (защото обикновено изказваш мнение, подкрепено с някакви доводи, пък било то и различни от моите - а аз уважавам чуждото, когато е на база смислени аргументи  Peace)

ДиДинка, много са си хубави и подредени темичките  bouquet

# 213
  • Ямбол
О, трябва да имаме разрешение дали да говорим за Борислав?
Пред играчА, който най-много се оплете в собствените си калчища, имаше очаквано най-много копия.

# 214
  • София
  bouquet за темата, Dee.
Радвам се, че излезе Гериту, трябва да си много кух, че да играеш с който те посъветва "врагът".
Борко наистина е кифльо и не ми трябваха снимки, че да го видя. Но е добър играч (сухоземен) и ми се ще да остане повечко в играта. Дори и само, за да помогне в разтурянето на другата групичка.
Емил Р. е играч от най-долен тип както в играта, така и в живота, но пък винаги му се получава. Доста от фактите го сочат за кърт, но интуицията ми говори друго. Освен това е прекалено очевидно от самото начало на играта. Има голяма вероятност част от жокерите да са фалшименто, от продукцията ще си пазят зорко къртичката този път.
Мислех, че Ивайла не може да ми падне повече в очите, пък то.....  Sick
Каменов с избора си на Борислав за елиминации ми доказа, че изобщо е далече от теориите за прикрит интелект, по-глупаво нещо не можеше да измъдри.
Евгени ми е в топ 3 все още.

# 215
  • София
Едно нещо ми направи силно впечатление по време на лайфа в събота. Когато забиха първото копие на Евгени. Иван коментира, че това му е първата номинация за къртица. Евгени каза нещо от сорта:
Бях в борбата за номиниран от публиката. После Иван като че ли се опита да смени веднага темата. Може и да греша, но така ми се стори. Питам се от къде Евгени ще знае, че по някое време е бил сред номинираните от публиката. Както знаем продукцията дава информация и помага на
Къртицата. Дали Евгени не се изпусна??? Ако може някой, който гледа по-задълбочено от мен да коментира. Когато съобщават кой е номиниран от публиката, съобщават ли кои са били сред първите през вечерта или не?
Момента, за който говоря е от последния лайф в сайта на къртицата точно на втория час - 2:00:00. Който желае може да го види и да коментира, дали разсъждавам в правилна посока.

# 216
  • София
Едно нещо ми направи силно впечатление по време на лайфа в събота. Когато забиха първото копие на Евгени. Иван коментира, че това му е първата номинация за къртица. Евгени каза нещо от сорта:
Бях в борбата за номиниран от публиката. После Иван като че ли се опита да смени веднага темата. Може и да греша, но така ми се стори. Питам се от къде Евгени ще знае, че по някое време е бил сред номинираните от публиката. Както знаем продукцията дава информация и помага на
Къртицата. Дали Евгени не се изпусна??? Ако може някой, който гледа по-задълбочено от мен да коментира. Когато съобщават кой е номиниран от публиката, съобщават ли кои са били сред първите през вечерта или не?
Момента, за който говоря е от последния лайф в сайта на къртицата точно на втория час - 2:00:00. Който желае може да го види и да коментира, дали разсъждавам в правилна посока.

Това, заедно с лапсуса на единия от водещите, когато замени къртица с Евгени, доста намирисва.

# 217
  • Sofia
айдеее,почнаха с Мара и Гущеров да си чешат езиците...

# 218
Аз още от началото смятам, че най-подходящи за къртица са Евгени и Сано. Мисля, че един от водещите критерий за избора е бил човекът да е преди всичко симпатичен на зрителите. А тези двамата най-добре го покриват. Единият обичан национален състезател по волейбол, другият нашумял напоследък артист от хитов сериал. Би било рисковано да се избере къртица сред неизвестните участници, защото не се знае дали още сред първите няколко предавания няма да има издънки и да е номиниран.

ПС. А, да - и Киряков донякъде отговаряше на това, но вече се разбра, че не е той. Simple Smile

# 219
Те казаха на всички,че втория заподозрян е Евгени.
Като казаха на Гергана,че е номинирана,тогава не казаха кой е втори.

# 220
На един от лайфовете, казаха и втория по вот и това беше Евгени. От там знае. Мисля, че търсите под вола теле Simple Smile Може да съм много наивна, но вярвам, че водещите не знаят кой е къртицата. Това би им попречило, защото можеха да я издадат по много начини.. И също Гергана каза, че е играла с ЕВгени и отпадна. Това не изключва Евгени на 100% от подозрения, но на 99% го изключва. Колко грешки трябва да направи Гергана, че да падне с Къртицата от човек, който не играе с К??? Струва ми се невъзможно.

# 221
Не знам дали гледате живото в момента,ама яко коментирт фолкпевицата Мария.Сигурно й парят ушите на милата.
Ивайла и Бориса са жените в групичката на двора.
Темата е за жените,които се хващат с мъже само заради парите им и се опитват да убедят обществото,че това е добра практика.
 hahaha

# 222
  • Ямбол
На предишен лайв мисля, че веднъж им казаха кои са подгласниците на номинирания. Не помня обаче кога беше.

# 223
  • Ямбол
А защо не след като зрителите вече очакват да са избрали някой умен и интелигентен за къртица, този път продукцията да е заложила на някой по-глуповат и елемнтарен, но привидно и мнимо да е такъв.
В този ред на мисли, аз не изключвам Емо Каменов и Марина, защото понякога прекаляват с демонстрация на малоумие. За каменов всички се убедиха, а Марина преиграва например, когато плаче за глупави неща. Помня как Виктория залягаше от смях на глупавите маринини сълзи.

# 224
  • София
Гошето цепи с коментари  Joy

Общи условия

Активация на акаунт