КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 111
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 615
Какво общо имат татуировките с умствения капацитет???
Ако искаш да си снимам моите да изчислиш моя умствен капацитет?

Ми изтипосай ги де! Ще ти го изчисли и мнозинството, не само аз, уверявам те Simple Smile

# 616
  • IT
Като си завърша последната ще ги снимам, но темата не е за моите татуировки.

# 617
Аз пак не съм гледала  Mr. Green
Сега като го гледам идвам да коментирам  Mr. Green

# 618
  • Ямбол
Ми що ги предлагаш тогава?
Какво скачаш на мнението на някого за татуираните?
Не са малко хората, които ги отблъскват татуираните, особено като тоя Емил.

# 619
Цитат

Кефите ме. Значи татуиран човек няма как да е интелигентен и автоматично е прост. Нямате как да защитите тезата си. Мога да ви запозная с татуирани от глава до пети хора, които могат да ви скрият шапките със знания. Ама, какво да обяснявам.   

# 620
  • IT

Аз не скачам на мнение.
Предлагам да ги снимам и покажа не на всички, а на един потребител, както и отбелязвам че темата не е за това и не съм написала че няма да го направя, но не е това мястото, пак отбелязвам.
Хората, които ги отблъскват да ги отблъскват.
Моето мнение (лично и мое) е, че татуировките не са мерило за интелигентност.

# 621
Meрнах го във Фб, засмя ме и дойдох тук да споделя -

# 622
Тоя дето го е правил говори на моа език уее.  Laughing Mr. Green

# 623
Моето мнение (лично и мое) е, че татуировките не са мерило за интелигентност.
Никакво даже. NaughtyНикой не казва,че задължително трябва да се харесват на всеки,но не бива да се смята,че татуираният човек е агресивен и без умствен капацитет.Мъжът ми е почти целият в татуировки,а носи сърце,което едва се побира в гърдите му.Мил,грижовен,интелигентен,галантен,тактичен и изобщо всичко друго,което не е Емил К.,но ......също като него -татуиран. Peace

Скрит текст:

[/spoiler]
ВЕЛИКО!!ВЕ-ЛИ-КО!!  smile3532

# 624
Напълно съм съгласна с подаръче.
Смехотворно е да се съди за това какъв си по това как изглежда тялото ти и какво има нарисувано по него. Познавам хора, които скриват по такъв начин белези. Случаят на Каменов не е такъв, но не можем да сложим печат на толкова много хора, че са необразовани, агресивни и още куп глупости, само защото имат татуировки.
Понякога и на 60 може да ти се преобърне живота и да станеш вярващ, да започнеш да четеш Библията. Ако тогава имаш татуировки трябва да ги махнеш, защото някой си някъде мисли, че татуирани не могат да четат Библията ли? Не ми се мисли тогава какво ви е мнението за посещенията на въпросните в църква... сигурно трябва да ги гонят с метлата навън?

# 625
От сега казвам, че съм гледала малко от днешният епизод, но за малкото - Сано ме изкефи МНОГО, а Ивайла още по ми падна в очите.  Mr. Green
Костя ми стана съмнителен, че всички се клеха, а той нее.. Опаа  Mr. Green

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 23:57 от Мама Жаба

# 626

Костя ми стана съмнителен, че всички се клеха, а той нее.. Опаа  Mr. Green

Мислиш, че е будист ли?  newsm78

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 02:39 от Ocaso

# 627
  • София
От сега казвам, че съм гледала малко от днешният епизод, но за малкото - Сано ме изкефи МНОГО, а Ивайла още по ми падна в очите.  Mr. Green
Костя ми стана съмнителен, че всички се клеха, а той нее.. Опаа  Mr. Green
И аз не бих се заклела заради някакво си тъпо ТВ шоу.

# 628
  • in Wonderland
Кой ви е най-неприятния участник в базата?
Бориса-120 (66%)
Борислав-17 (9%)
Ивайла-10 (5%)
Общо гласували- 180

# 629
  • София
....
Тук не съм напълно съгласна. Всъщност единствено се съгласявам с мнението на Сано относно правото на всеки да има позиция. Точно по този въпрос, по който те спорят, няма вярна или грешна страна. Има позиция. Ако аз искам да имам 10 деца, за да нарасне прирастът на България, никой не може да ме спре. Ако искам само едно или две, за да мога да им дам всичко, от което се нуждаят (каквато е и моята позиция в момента), никой не може да ме накара да имам повече.

Simple Smile
И аз съм на това мнение и Сано се ядоса, защото в началото на спора Бориса му каза, че това, което споделя е тъпо. От там той кипна и беше прав, като обясни, че има позиция и тая 23 годишна пикла е никоя да му казва, че е тъпо.
И аз съм на същото мнение.Въпрос на лично решение е,колко точно деца ще имаш независимо от прираста,миграциите и световната икономика  Wink. И също като Сано се дразня,когато някой който няма деца ме критикува и ми "дава акъл",какво остава пък и да ми обяснява кое било тъпо и кое не, относно децата ми.

Скрит текст:
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт