КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 068
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • IT
Слушам/гледам живото. На Емил Р. може да му се признае, че яде доста по-културно от Великата Бориса. Обсъждаха Емо К.(Бориса, Русев, Евгени и Ивайла), ама казват :"Тоя пак псува сутринта". А пък Бориса каза:"Боби ми сподели, че му било криво." Емо Р. пък каза, че Костя му шумял вечер и си личало, че живеел сам.

Маринчето с очилата с диоптър, с които приличала на водеща.

# 647
Чета ви от известно време и реших и аз да се изкажа по някои теми свързани с предаването:
- Бориса дразни ужасно.Реакцията и след излизането на Боби от изолатора, окончателно разби образа й в очите ми. Много злобно и просто същество и Сано много добре и каза нещата.
- Не съм фенка на Боби, но в тази война определено съм за него. Преднамереността от страна на продукцията спрямо него е много грозна. От друга страна Бориса много я жалят. От друга страна Боби много дразни с постоянните си обяснения и селското си поведение на моменти. Малко ми напомня приморския Зравко от към държание.Иначе е хубав мъж.
- Това Каменов да е къртица почва да звучи все по-достоверно и интересно като предложение. Но могат ли да си свържат жокерите с него?
- Мен пък Емо Русев след излизането на Хриси, почва ме кефи все повече. Играч е, лъжлив и мъниполативен - което не ми харесва. Но пък вади чудесно чувство за хумор и е чаровен. Започвам да разбирам защо жените му се лепят. Такива мъже са много опасни. Да ги гледа човек по телевизията е приятно, но да не са ти в къщата. Разсмя ме лафа му от вчера за делфините.
Това е за сега от мен...

# 648
  • Ямбол
Както си говорим за вярващи в клетви, така можем да изключим Виктория, която сто пъти накара Емил в изолатора да се кълне, че не лъже или нещо подобно. Даже тя употребяваше дума "заклей се", която не съществува. Не само че е простичка, а и е неграмотничка. Тя обаче показа, че силно вярва в клетвите и съответно можем веднага да я изключим от заподозрените за къртица.

# 649
Край!Къртицата е Костя! Mr. Green

# 650
Аз пък щях да се закълна. Това за мен е нищо, не вярвам. Мога да се закълна във всичко каквото ми кажат - деца, семейство, библии и пак да правя каквото си искам. Това го вярват само децата и простоватите хора.

Лиляна ти искрено ме забавляваш, денят ми стана още по прекрасен след този пост hahaha hahaha hahaha

# 651
  • Варна
Диди    bouquet  за анкетката, гласувах си за моята К  Е.Р. Twisted Evil

20666, тъй като съм спомената от теб, държа да отбележа едно обстоятелство: изводите ми съвсем не са направени на база само 2 теста Wink Не налагам предположението си на никого, но мнението ми е въз основа на наблюдение над поведение и тълкуване на жокери, анализиране на психопрофили, а направата на таблици беше проверка на всичко това (назад из темите)Wink
Още повече: НЕ би било логично да сменят К, защото в базата би имало 2ма човека, които да знаят механизмите за осведомяване и саботаж на К + допълнителното обстоятелство, че 1вата К би била ощетена, тъй като е положила усилия да събира финансови средства в своята сметка Wink (единствения допустим вариант за мен в случая е: 1во да е била Христина, а след това Е.Р., тъй като сметката им е семейна Wink )

ПС:  Майка Зайка, аз и затова ви го споделих  Hug

# 652
Чета ви от известно време и реших и аз да се изкажа по някои теми свързани с предаването:
- Бориса дразни ужасно.Реакцията и след излизането на Боби от изолатора, окончателно разби образа й в очите ми. Много злобно и просто същество и Сано много добре и каза нещата.
- Не съм фенка на Боби, но в тази война определено съм за него. Преднамереността от страна на продукцията спрямо него е много грозна. От друга страна Бориса много я жалят. От друга страна Боби много дразни с постоянните си обяснения и селското си поведение на моменти. Малко ми напомня приморския Зравко от към държание.Иначе е хубав мъж.
- Това Каменов да е къртица почва да звучи все по-достоверно и интересно като предложение. Но могат ли да си свържат жокерите с него?
- Мен пък Емо Русев след излизането на Хриси, почва ме кефи все повече. Играч е, лъжлив и мъниполативен - което не ми харесва. Но пък вади чудесно чувство за хумор и е чаровен. Започвам да разбирам защо жените му се лепят. Такива мъже са много опасни. Да ги гледа човек по телевизията е приятно, но да не са ти в къщата. Разсмя ме лафа му от вчера за делфините.
Това е за сега от мен...

Абс съм съгласна за Емо Р. - чаровен и приятен за компания ама да ти не е в къщата. За Емо К. отдавна и на мен ми е в списъка на заподозрените. Ще съм приятно изненадана ако накрая наистина с еокаже къртица. Но все пак мисля че К  е Русевия, най-вече поради фактът, че бие на тестовете и после очевидно лъже с кой е играл.
Бориса - типична столична селяндурка (има такова съсловие ако не знаете, доста негови мембъри знам)
Бобсън - не е лошо момче ама много се излага. Но пък е мил и чаровен

# 653
  • Sofia
 Joy тоя Емо К, наистина ли е толкова тъп или се прави на такъв...
Костя му казва,че  като  работел в Берлин за Сименс,получавали по 3-4000Е и повечето си идвали с колело на работа...Каменов разбра,че им давали по толкова само ако идват с колело Mr. Green

# 654
  • София
Говорят си на двора и Пушката пита кой ли ще е номинираният от публиката и Бориса казва "Аз!" Mr. Green

# 655
Говорят си на двора и Пушката пита кой ли ще е номинираният от публиката и Бориса казва "Аз!" Mr. Green

Умна е.  Mr. Green

# 656
  • София

Умна е.  Mr. Green

Joy

# 657
  • Ямбол

Умна е.  Mr. Green
Може и да е Костя и ще е жалко. Трябва да е Бориса.

# 658
Съъъъъъъ Съъъъъъъъъъ Съъъъъъъъъъ  Joy

Добър завършек на живото. Laughing Един изгубен час.   doh

# 659
Сигурно ще е Бориса номинираната на публиката. Но кой ще пратят срещу нея. Костя или Виктория или може би Марина? Ще видим ... Бориса ще победи и ще я пратят при плъхчетата да видим какъв пич е.. Това е по сценарий Simple Smile)
Ако случайно изпратят Костя срещу нея, ще отпадне и всичките и "фенки" ще се успокоят...

Общи условия

Активация на акаунт