КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 043
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 705
  • IT
Ама лошо няма да се гледа човека. Преди в Италия беше модерно сред младежите като ходят на дискотека да си слагат черен молив, а и задължително да са с направени вежди, това не ги е правило гей .

# 706
Злоба, злоба и пак злоба от тази Б.Т.  Sick

Aз хумор видях  Whistling , ама то нали знаеш всеки какво вижда.  Wink

Дори и свалка, ейй Борисата какъв подход имала към мъжете да видиш.  Mr. Green

# 707
  • София
И аз си мисля,че тия двамката накрая може и да се вземат  Mr. Green/двете Бо-та/.Много искри прехвърчат нещо...

# 708
Ако му беше безразлична щеше да спре да й отговаря там онзи ден, като изригна Бо-ту.

Бо-ту или както той й казва - Бобси.  txtloves

# 709
  • Варна
И аз си мисля,че тия двамката накрая може и да се вземат  Mr. Green/двете Бо-та/.Много искри прехвърчат нещо...
Тъй като беше наречен "к..вар" от нея, ако случайно им се получи, то това би означавало само 1 единствено нещо за нея  hahaha

Аз се надявам с Вики да им се получи  и то да не е еднократно Heart Eyes, защото тя е  много по-стойностен и точен човек е от Б.Т.
А и на живото много сладко си бърбореха с него и стана ясно, че вечерта нещо са се шегували и не разбрах точно дали спят в едно легло Rolling Eyes или Боби се е мушнал в нейното, за да я стресне в тъмното Mr. Green (bggirl много добре ги усети нещата Laughing
Скрит текст:
като се появиш хвърли един поглед на това  Heart Eyes:
"В навечерието на Великден в "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване" кипи от любовни емоции и страсти. Хубавецът Борислав все по-настоятелно напира да интимничи с манекенката Виктория Джумпарова, която кокетно приема особените му чувства. Довечера играта помежду им ще влезе в "beauty зоната", а Вики старателно ще лакира ноктите на краката на Боби в розово"

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 16:05 от little_beauty

# 710
  • София
Е, не опита се човека да запази добрия тон, въпреки, че според мен му идваше да й отпери една... Mr. Green Няма лошо да се поддържа един мъж, много е тъпо Бо да го напада на такава тема.. ooooh! А тя кога ще си съблече якето?  Mr. Green

little_beauty, като гледам Борислав не е мъж за  една жена..горко на тази, която ще му се върже за по-дълго.. ThinkingА иначе се замислих сега това да не е някаква нова стратегия от негова страна.Нещо като Любчо мин.сезон, да търси любовната авантюра за да е интересен на зрителите..

# 711
Тъй като беше наречен "к..вар" от нея, ако случайно им се получи, то това би означавало само 1 единствено нещо за нея  hahaha

Ще означава, че тя е грешила в това че го е нарекла кравар  Laughing, нали така? Mr. Green

# 712
Е, не опита се човека да запази добрия тон, въпреки, че според мен му идваше да й отпери една... Mr. Green Няма лошо да се поддържа един мъж, много е тъпо Бо да го напада на такава тема.. ooooh! А тя кога ще си съблече якето?  Mr. Green

Една... да разбрах за коя част от тялото говориш.  Joy hahaha Joy квак

# 713
  • IT
Клипчето, в което Виктория му лакира краката беше мн забавно. В забавно отношение го нареждам на второ място, като първо все още държи Кети и нейното ски спускане.
В сайта ги дават новините обаче не хронологично, сега излезе клипче как Сано-то отказал на някаква сръбкиня, а това го гледах на някакво дейли преди 2 дена примерно. Клипът, в който Вики иска лак от Ивайла е след този, в който лакира ноктите на Борислав.

# 714
  • Варна

little_beauty, като гледам Борислав не е мъж за  една жена..горко на тази, която ще му се върже за по-дълго.. ThinkingА иначе се замислих сега това да не е някаква нова стратегия от негова страна.Нещо като Любчо мин.сезон, да търси любовната авантюра за да е интересен на зрителите..

Сърчице***, да направо му се възхищавам на стоицизма и търпението на Бобсън, аз не бих я издържала  #2gunfire
Иначе както вече писах той определено има стратегия (за което също  получава моите адмирации), но по-скоро е да обърка и заблуди противниците Wink
Това с милите жестове си мисля, че по-скоро му е по природа (както споменаваш - не е за 1 жена  Mr. Green) и просто си е такъв (характерно за овните)Wink От друга страна може пък да има и някаква умисъл в тези действия, но пак е много хитро от негова страна - все пак кой нормален мъж не би искал да е влиятелен сред жените  Crazy

# 715
все пак кой нормален мъж не би искал да е влиятелен сред жените

Зодиакално ли?  Laughing Ама то зависи и от жените, за кво да си влиятелен на някви кифльоци.  ooooh!

Клипчето, в което Виктория му лакира краката беше мн забавно. В забавно отношение го нареждам на второ място, като първо все още държи Кети и нейното ски спускане.
В сайта ги дават новините обаче не хронологично, сега излезе клипче как Сано-то отказал на някаква сръбкиня, а това го гледах на някакво дейли преди 2 дена примерно. Клипът, в който Вики иска лак от Ивайла е след този, в който лакира ноктите на Борислав.

В него клип споменават единственото лакирано пръстенце.  Mr. Green
Търси още лак.

иф лак аут
елсе сърч мор

# 716
  • София
Цитат
Публикувана от: Ocaso

Ооо ама разбира се не е случайно, сигурно си вика Боби: Тъй и тъй ше ми забият копията, поне да ги въртя на бавен огън и да им гледам сеира. 

Направо ги върти на шиш...а те дали знаят  smile3506

Цитат
"Спящият красавец от Казанлък, който навярно превъзхожда по суетност всяка от дамите в Базата, провокира поредно възмущение в Бориса Тютюнджиева. Топмоделът го изгони от стаята заради неприятния аромат на лавандулов крем, с който плейбоя се беше намазал и открито изказа мнението си, че има нещо много гей у него – от плитките на главата му, до пудрата по лицето му. "
А сега вече и педикюра му ОК

Вики му лакира ноктите на краката newsm08

# 717
  • IT
Да грешка за лакчето, но за сръбкинята съм сигурна защото съм го гледала, сега даже ще проверя.
Ивайла като иска да покаже езикови познания, показа незнание.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ако не знае, има гугъл транслейт примерно.
Проверих-от 14-ти е това с богатата сръбкиня.

# 718
Ако му беше безразлична щеше да спре да й отговаря там онзи ден, като изригна Бо-ту.

Е ако й мълчат са мишкари,ако й отговарят я харесват.Ма недей така!Ако на теб ти  подскачаше тая пикла с този противен махленски тон,как би реагирал?Едва ли би мълчал дълго.То просто не се трае  ooooh!

# 719
Е ако й мълчат са мишкари,ако й отговарят я харесват.

Точно.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт