КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 993
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 930
Шишарката -> Радо Шишарката -> Тигре, Тигре -> Мутри -> Насилие -> Каменов

Железна логика!  Laughing

# 931

По същата логика - Марина е почитателка на турбо-фолка, нали все иска да и пускат чалга  Thinking

# 932
Недей споменава Марина, ще дойдат мутрите.  Joy

Иначе си права.

# 933

Хааххах, това и Ники Николов не може да го измисли...

# 934
  • Варна
А това за жокера, не казвам, че е фалшиф.. Със сигурност е свързан с Костя, но може да се свърже с почти всички играчи, затова казвам, че е объркващ. А как е свързан със Костя, засега не зная, може би нещо с родното му място?!?! Няма как да знаем всичко за него .. Ще помисля още и ако измисля нещо ще ви споделя Simple Smile
Жокерите за мен са бонус, аз гледам основно поведението на играча.
Другото, което ми направи в печатление вснощния епизод е когато Ивайла и Жоро обсъждаха жокера и Ивайла каза, че Русев се е ориентирал към Костя... , Жоро каза, че Костя просто му е удобен... Така, че Русев, ако наистина се е ориентирал към Костя, много вероятно е да имаме финал Костя - Русев. ..
Да, хубав и логичен довод - във Воронеж най-вероятно има борови гори и съответно шишарки  Peace
Относно това, което Жоржо каза на Ивайла, според мен имаше предвид, че му е "удобен" да го набеждава, тъй като момчето наистина има потенциал за К и след като Е.Р отстрани "основния си заподозрян" все в/у някого трябва да хвърли подозрението Wink  От друга страна е странно Е.Р да има толкова изчерпателна информация за него и да печели 3 теста с разни лични въпроси  Rolling Eyes

ПС: елементарността и повърхността са характеристики на личността, съответно си проличават в поведението и думите, които са част от играта Wink А колкото до моята безпристрастност още в 5та тема обявих, че не мога вече да остана обективен зрител, който търси само К. Но нека не изпадаме повече в подобни отклонения, няма смисъл Wink

# 935
Според мен абсолютно всеки един жокер може да се свърже по някакъв начин с всеки от играчите. Затова и ги дават такива многозначни, за да може ние да си ги нагодим както ни харесва. След това просто виждат най-доброто определение за жокера спрямо Къртицата и става то.
С извинение конски фъшкии да сложат ще ги свържем с някой. Я, защото има село или някога е яздил кон. Я, защото ходи до тоалетната или е гледал Малкото пони като малък. Варианти безброй. После се чудят защо хората не гласуват за Къртица, а за участника, който не им е симпатичен...

# 936
Дават на живо от базата сега, нещо интересно?  Rolling Eyes

Според мен абсолютно всеки един жокер може да се свърже по някакъв начин с всеки от играчите.

Точно, жокерите са най-малкото нещо което трябва да се мисли при сериозен анализ, на това кой е къртицата.  yes

# 937
Не гледах съсредоточено,но нищо интересно не даваха.
Борислав и Марина нещо се скараха за някаква игра.
Бориса май я няма в базата.

# 938
Цитат
Дават на живо от базата сега, нещо интересно?

Нищо кой знае какво. Сано прави палачинки от странна смес. Бориса и Русев тренират и обсъждат манията за пластични операции на Мицич. Тя пък се разправя със Боби, а Бурхан ме дразни от сутринта като не спира да се обяснява защо, как направил на мисиите. Тоя човек просто не знае кога да замълчи и да избегне спор.

# 939

Бориса и Русев тренират и обсъждат манията за пластични операции на Мицич.

Едно и също предаване ли гледате?  Mr. Green

# 940
Цитат
Едно и също предаване ли гледате?

Явно само аз гледам.  Mr. Green

# 941
А това за жокера, не казвам, че е фалшиф.. Със сигурност е свързан с Костя, но може да се свърже с почти всички играчи, затова казвам, че е объркващ. А как е свързан със Костя, засега не зная, може би нещо с родното му място?!?! Няма как да знаем всичко за него .. Ще помисля още и ако измисля нещо ще ви споделя Simple Smile
Жокерите за мен са бонус, аз гледам основно поведението на играча.
Другото, което ми направи в печатление вснощния епизод е когато Ивайла и Жоро обсъждаха жокера и Ивайла каза, че Русев се е ориентирал към Костя... , Жоро каза, че Костя просто му е удобен... Така, че Русев, ако наистина се е ориентирал към Костя, много вероятно е да имаме финал Костя - Русев. ..
Да, хубав и логичен довод - във Воронеж най-вероятно има борови гори и съответно шишарки  Peace
Относно това, което Жоржо каза на Ивайла, според мен имаше предвид, че му е "удобен" да го набеждава, тъй като момчето наистина има потенциал за К и след като Е.Р отстрани "основния си заподозрян" все в/у някого трябва да хвърли подозрението Wink  От друга страна е странно Е.Р да има толкова изчерпателна информация за него и да печели 3 теста с разни лични въпроси  Rolling Eyes

ПС: елементарността и повърхността са характеристики на личността, съответно си проличават в поведението и думите, които са част от играта Wink А колкото до моята безпристрастност още в 5та тема обявих, че не мога вече да остана обективен зрител, който търси само К. Но нека не изпадаме повече в подобни отклонения, няма смисъл Wink

Няма смисъл - да  Peace Просто прави впечатление, колко настървено защитаваш Боби и колко настървено хейтваш Бориса. Няма нищо лошо естествено, но не се обиждай, ако някой не харесва Боби, било то и на външен вид. Няма такива правила, какво може и какво не може да се обсъжда. А на мен последното нещо, което не ми харесва във Боби е външноста, преди това има още много неща Simple Smile)) Напримен, че е елементарен и повърхностен Simple Smile Слагам край на спора - Мир  Mr. Green
За Жоро разбрах какво иска да каже. Но понеже съм убедена, че е Костя, се радвам, че поне един човек в базата е стигнал до този извод. И то не кой да е, а Русев. Ще се радвам двамата да са на финал. Заслужават го. Малко остана ... Simple Smile

# 942
Или просто Цвети пуска въдичка за:

Ахх тая Борисаа  Close, опсс Б.Т.   Mr. Green, отново излиза от базата, ДВОЕН СТАНДАРТ  Joy

Laughing

Цветииии, ахх тиии!  smile3503

# 943
Цитат
Или просто Цвети пуска въдичка за:

Ахх тая Борисаа  Mad, опсс Б.Т.   Mr. Green, отново излиза от базата, ДВОЕН СТАНДАРТ  35

Абе нали трябва да се намират причини за да казваме колко отвратителна е Бориса и зрителите да я номинират.  Laughing

Цитат
Няма смисъл - да  Peace Просто прави впечатление, колко настървено защитаваш Боби и колко настървено хейтваш Бориса. Няма нищо лошо естествено, но не се обиждай, ако някой не харесва Боби, било то и на външен вид. Няма такива правила, какво може и какво не може да се обсъжда. А на мен последното нещо, което не ми харесва във Боби е външноста, преди това има още много неща Smile)) Напримен, че е елементарен и повърхностен Smile Слагам край на спора - Мир

Трудно ще сложиш край на спора с този мир. Това ще активира още повече влюбените в Бурхан да ни доказват колко страхотен е на мисиите и как заради това трябва да спечели играта и едва ли не всяко копие срещу него е предателство и всички, които го правят трябва да изпитват угризения на съвестта.

# 944
Не гледах съсредоточено,но нищо интересно не даваха.
Борислав и Марина нещо се скараха за някаква игра.
  Peace

Мярнах само с крайчеца на окото,но ми се стори,че Вики е във фитнеса.
Не исках да ви подвеждам.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт