КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 070
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 750
А Жоро хич не е нагъл... Whistling

# 751
  • out of space
Борко Отворко на моменти става доста нагъл и не се усеща кога започва да прекалява с натискането на девойките. А такъв голям бяс как да му се изрепчиш. Само Бориса от жените изобщо не му се церемони.

Така е.

Такава досада трудно бих понесла.

# 752
  • Варна
Борко Отворко на моменти става доста нагъл и не се усеща кога започва да прекалява с натискането на девойките. А такъв голям бяс как да му се изрепчиш. Само Бориса от жените изобщо не му се церемони.
Дидо,а ти защо се заемаш да правиш изводи за женските реакции, Вики през цялото време се смееше, очевидно й харесва Wink
Хората се забавляват и веселят - тя го лакира, той я погушка  Crazy Все пак са на по 20 и нещо години Wink
На мен лошо впечатление ми направиха истериите на Ивайла и Георги...Особено непонятно ми е как бивша  мис БГ си позволява да се държи по този инфантилен начин  ooooh!

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 21:48 от little_beauty

# 753
  • out of space
Ега ти гушкането  Laughing

# 754
Цитат
Дидо,а ти защо се заемаш да правиш изводи за женските реакции   Mr. Green
Не видя ли че хората се забавляват и веселят, тя го лакира, той я погушка  Crazy Все пак са на по 20 и нещо години Wink
На мен лошо впечатление ми направиха истериите на Ивайла и Георги...Особено непонятно ми е как бивша  мис БГ си позволява да се държи по този инфантилен начин 

Е дай сега да делим хората на млади и стари. Всеки може да прави каквото му е приятно без значение на колко години е. За Борислав може, за Жоро не може. Малко двоен стандарт.

# 755
Интересна ли е серията, после ше гледам аз.  Party

Да, Бочко го прави на две стинки и той точно тва харесва.  Joy

# 756
  • Бургас
не!! няма по непоносим участник от бориса за мен.няма такова животно   Sick

# 757
Цитат
не!! няма по непоносим участник от бориса за мен.няма такова животно  

Е права е сега. Бобчо така доста метро го раздава. Аз досега не бях виждал мъж, който да се гримира толкова активно.  Joy Търсете лайф, в който Боби да е без грим.    

# 758
Боби как я котка Ивайла. Laughing

# 759
  • Варна
не!! няма по непоносим участник от бориса за мен.няма такова животно   Sick
Тя е най-добре да мълчи и стои извън кадър  Sick Продуцентите не усещат какъв автогол си вкараха с антипатичното й присъствие.
Не проумявам как е възможно да съществуват толкова злобни жени и как е възможно да е толкова елементарна и повърхностна да се изказва за външния вид на хората и да проявява претенции...
Ивайла пък го играе медиатор и я защитава поради възрастта й ...
Тези жени съвсем се побъркаха вътре  #Crazy

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 00:08 от little_beauty

# 760
Е права е сега. Бобчо така доста метро го раздава. Аз досега не бях виждал мъж, който да се гримира толкова активно.  Joy Търсете лайф, в който Боби да е без грим.    

Затова ли бързаше да излезе от изолатора той, да се нагримира.  hahaha Joy

# 761
  • Бургас
Цитат
не!! няма по непоносим участник от бориса за мен.няма такова животно  

не е права.всеки човек е свободен да прави сам избори  дори и как да изглежда

познавам такива мъже и какво не са по малко мъже .просто времето ни е такова.

а бориса е изостанала....мисловно..

# 762
Цитат
Затова ли бързаше да излезе от изолатора той, да се нагримира.

Аха, Боби, ако не си сложи спирала няма да може да миряса.  Joy

# 763
  • Бургас
 благодаря ти литл бюти че ме подкрепяш винаги newsm10

# 764
Цитат
не е права.всеки човек е свободен да прави сам избори  дори и как да изглежда

познавам такива мъже и какво не са по малко мъже .просто времето ни е такова.

а бориса е изостанала....мисловно..

Хайде, хайде. Бориса дори Библията да рецитира дума по дума пак ще и намерите грешка. Просто гледате през вашата призма. Аз намирам всичко за достатъчно забавно и не ме дразни нито Бориса, нито някой друг. Вие си тровите нервите и душите с някакви вечни негативизми. Много си е печена Бочко. Вярно хапе малко повече от нужното за жена, не казвам дама, ама и това с времето ще отмине.

Общи условия

Активация на акаунт