КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 038
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
Ще се самоцитирам: Борислав прояви съвършена тактическа мисъл - заблуди и обърка врага  Twisted Evil

"Играе си играта" с един ход напред от всички останали, жестоко ме радва този мъж  Heart Eyes

begeli  Hug

Цитат
Затова ли бързаше да излезе от изолатора той, да се нагримира.

Аха, Боби, ако не си сложи спирала няма да може да миряса.  Joy

Дидо, говори после за женска злоба  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 766
Незнам за вас,но днешния епизод много ме забавлява и радва.Къде къде е по-приятно положителни емоции да има,отколкото само скандали,кавги и ламаринения глас на Бориса  Sick

# 767
Цитат
Дидо, говори после за женска злоба  35 35 35 35 hahaha hahaha hahaha hahaha

Мен ли визираш ? Няма нужда, аз не държа да имам очна линия като излизам някъде и не си мажа кожата всяка вечер с екстракт от билки.  Laughing Мога и без тях.

# 768
  • IT
Гадно беше това с лавандулата, Бочко после като посрана беше. Борислав колкото и да го даваше непукист му стана неприятно.

# 769
Цитат
Гадно беше това с лавандулата, Бочко после като посрана беше. Борислав колкото и да го даваше непукист му стана неприятно.

Айде нищо му няма. Сигурно не малко жени са го разяли досега при толкова чести опити. Ако е вземал всичко на сериозно и присърце досега да е скочил под някой влак. Голям мъж като него няма да се разциври за дето го е нахранила някаква кифла.

# 770
Мечтата на Борислав е БОЧКО  Laughing, пълен комплект лавандула за най-нежна кожа.  Joy

# 771
Така е ! С екстракт от билки.  Joy

# 772
  • Варна
Незнам за вас,но днешния епизод много ме забавлява и радва.Къде къде е по-приятно положителни емоции да има,отколкото само скандали,кавги и ламаринения глас на Бориса  Sick
Именно  Peace
От това дейли стана ясно, че позитивните участници са Вики, Костя и Боби, ако ни ги пказват по-често ще гледаме смях, шеги и закачки и ще ни е приятно Peace
А колкото пъти влезе в кадър Б.Т. от екрана започват да ме облъчват неприятни емоции  Sick

ПС: Дидо, визирах изказването ти от онзи ден за Б.Т. и едва ли не дивата ни "женска злоба"
спрямо нея Wink Това определение би било вярно, ако коментирахме злобно външния й вид (както тя прави междувпрочем). Както виждаш ние се възмущаваме не от външния й вид, а от умствения й потенциал, съответно обвинението ти не е коректно. От друга страна вашите "мъжки" коментари спрямо вида на Борислав май много повече отговарят на обвинението ти Wink

# 773
Цитат
Както виждаш ние се възмущаваме не от външния й вид, а от умствения й потенциал, съответно обвинението ти не е коректно. От друга страна вашите "мъжки" коментари спрямо вида на Борислав май повече отговарят на обвинението ти

Ти май се мъчиш да налагаш цензура. Искаш за Боби да се казва или добро или нищо. Не мисля, че е проблем с Ocaso да се забавляваме с участниците. Забележи, че двамата мъже в темата се забавляват, а жените сте взели толкова присърце характерите на участниците, че дори не можете да усетите забавната страна на всичко. Никакво чувство за самоирония спрямо любимите ви участници. Хванали сте сега Бориса на мушка и за това нямаме право да кажем нищо хубаво за нея или да се пошегуваме с Боби, иначе ни разкъсвате.

PS Странно защо аз открих изключително много позитивни образи в днешното дейли. Всеки един беше забавен и позитивен по своему. Далеч не съм съгласен, че само трима са позитивните участници, а другите развалят нечие настроение. Явно гледаме различни предавания.

# 774
  • Варна
 Joy
Ето сега вече беше забавен и ме разсмя  Joy
Първо ни обвиняваш всички в някаква несъществуваща женска злоба, после когато двамата мъже проявяват такава се чувстват едва ли не "разкъсани"  hahaha hahaha

Относно забавните моменти, ето го най-забавният за мен:  Joy

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 22:03 от little_beauty

# 775
Цитат
Първо ни обвиняваш всички в някаква несъществуваща женска злоба, после когато "двата мъже" (както ти си написал) проявяват такава се чувстват едва ли не нападнати

Нали видя, че сгреших и се поправих. Явно си решила да контрираш всеки мой коментар без аз да съм те нападнал по какъвто и да е начин. Може би искаш да превърнем темата в личен спор между нас двамата ?

# 776

М-м-м-м-м какво гладко краче...  newsm62

# 777
  • IT
В първият момент прочетох-какво сладко краче  Shocked Shocked Shocked
Поддържа се човека.

# 778
  • Варна
В първият момент прочетох-какво сладко краче  Shocked Shocked Shocked
Поддържа се човека.
Мдаам..де да бяха всички мъже добре поддържани като него  Rolling Eyes
На мен, ако мъж ми ухае на лавандула, (а не на чесън например Sick) бих му направила комплимент, а не тъпи физиономии и забележки като Б.Т.
Направи ми впечатление, че не само Ивайла изрази отношение в случая, а и останалите мъже, които бяха на масата. Прекалените й претенции и грубо отношение явно правят лошо впечатление на всички вече.
Искрено се надявам, ако не зрителите, то участниците да предприемат решителни действия спрямо нея  Praynig
ПС: Дидо, аз не споря с никого (ако не си видял и аз го поправих Wink ) просто когато отправяш обвинения, трябва да си склонен да понасяш последствията от думите си Wink като мъж Wink Нямам повече какво да ти кажа Wink

# 779
АбСолютно подкрепям включванията в темата на двамата мъже, защото иначе тази тема може да бъде наречена Ода за Борислав, а той просто не го заслужава. Изключително елементарен, твърде суетен. Ще ме извините от фен клуба му, но ако Си имате нещо такова в къщи по-скоро ще се чудите как да си спасите от него женските вещи, отколкото да се прехласвате по мускулите му.

Общи условия

Активация на акаунт