КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 023
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 795
Емил Р. обаче го бие по точки Laughing Laughing

# 796
Мечтата на Борислав е БОЧКО  Laughing, пълен комплект лавандула за най-нежна кожа.  Joy

Joy Joy Joy още преди да съм гледала днешния епизод ме разсмя  Laughing

а и гифче обеща  newsm78

# 797
Пламен Медаров и Мира ако бяха в това предаване, Къртицата щеше да е разкрита на втората седмица.

А ако Ваня Червенкова беше в Базата,къртицата щеше от зор сама да си излезе.  Joy

newsm10 Mr. Green

Днес епизода ми беше забавен. Много са сладки Боби и Вики.
А пък Ивайла май харесва ЖоркУ.

# 798
Цитат
Както виждаш ние се възмущаваме не от външния й вид, а от умствения й потенциал, съответно обвинението ти не е коректно. От друга страна вашите "мъжки" коментари спрямо вида на Борислав май повече отговарят на обвинението ти

Ти май се мъчиш да налагаш цензура. Искаш за Боби да се казва или добро или нищо. Не мисля, че е проблем с Ocaso да се забавляваме с участниците. Забележи, че двамата мъже в темата се забавляват, а жените сте взели толкова присърце характерите на участниците, че дори не можете да усетите забавната страна на всичко. Никакво чувство за самоирония спрямо любимите ви участници. Хванали сте сега Бориса на мушка и за това нямаме право да кажем нищо хубаво за нея или да се пошегуваме с Боби, иначе ни разкъсвате.

PS Странно защо аз открих изключително много позитивни образи в днешното дейли. Всеки един беше забавен и позитивен по своему. Далеч не съм съгласен, че само трима са позитивните участници, а другите развалят нечие настроение. Явно гледаме различни предавания.

Дидо каква цензура....какви 5 лева. Как реши,че тук някой е хванал Бориса на мушка.  Joy Joy Joy Как ни раздели пък на жени и мъже  hahaha hahaha hahaha Давай го по лежерно..... забавлявай се Wink

# 799
  • Варна
Много са сладки Боби и Вики.
**Sisi**  Peace Най-сладко беше като я целуна по бузката  Heart Eyes
Скрит текст:

Ikia  Hug

# 800

Мен най-сладко в целия епизод ми беше този поглед на Каменов  Mr. Green
Но много долно говори Бориса за Борислав  newsm78 От къде тая злоба не мога да разбера...

# 801
Имам чувството, че негативите към Евгени идват от това, че е като придатък на Бориса.

Мисля, че Боби иска, да се сприятели с Ивайла, да и обещае, че ще и разкрие стратегията си, а тя да не го номинира.

# 802
  • Варна
хахах Жабке как точно си го уловила само  smile3534
Трябва и мен да ме научите с тези гифчета да си хващам любимите моменти, аз само на снимки го карам  smile3506

**Sisi** за Евгени си много права, мисля си че ако не беше слабостта му към нея никога нямаше да извърши и изговори много от нещата в базата, които развалиха добрите впечатления за него Wink Относно Ивайла на мен ми се стори че по-скоро тя иска да се спрятели с Боби и да "заровят томахавката" - виж как излезе при него навън след като Б.Т. направи коментарите  Rolling Eyes Взе да го успокоява, влезе в роля на медиатор  Rolling Eyes Странно поведение ми се стори, а някъде четох че често излизала на фризьор - може там да са й споменали, че масово аудиторията в момента е на страната на Борислав, а не на Бориса и да се опитва деликатно пак да смени отбора  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 00:37 от little_beauty

# 803
Помните ли на лайфа как Ивайла и Марина обвиниха  Костя че е изключително "Хлъзгав" човек и му забиха копието,а той може би е най-възпитаният и неконфликтен човек в базата като поведение и се представя много добре на игрите.Дори той да е Къртицата се надявам да си вземе паричките,а дори да не е - да е победител от  групата.Самата Ивайла от върл противник на Русев се присламчи заедно с Георги и обърна палачинката.Марина същата работя- и тя уж против Русев,пък сега полека лека и тя натам отива.Ей ма какви са мазни беее,после Костя-та бил хлъзгав  Mr. Green

# 804
Евала на Бориса! Мъжо трябва да вони на... ПАЧКИ, дори и с нас..ни гащи.                                       Те не меришат...

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 02:02 от kurcho

# 805
# 806

Тука ако не ми кажеш, че е Вики, няма да я позная.  Shocked

# 807
  • Мюнхен
Много сте кротки нощем, никакви ви няма 2 дена. Аз сега изгледах епизода. Много свеж, много приятен. Естествено само и единствено Бориса успя да го развали. На никой не му миришеше, само на нея... То пък бива глезене и претенции, ама това вече е прекалено. Какъвто и да е Боби, този мъж беше се увлякъл по нея (не говоря за любов), а тя го тъпче колкото повече, толкова по-добре. И има късмет, че той не е Каменов или Жоро, защото до сега да са я хванали за косата. Ето резултата без удължения. Снимката не е много стара.

Скрит текст:

Много злобно момиче. Но защо имам чувството, че този път продукцията я е взела на прицел? Тази седмица наблягат повече на глезотиите и злобата и.  newsm78 newsm78 newsm78 Дано съм права.

Колкото и да симпатизирам на Боби, мисля че малко прекалява с Вики. Тя явно има притеснения от хората, които гледат и то от някои конкретни. Аз лично много мразя някой като него или Георги  Sick да ме натиска така. Сетих се и за вторият когато обиди  Бориса, а после и влезе в леглото.  #Cussing out #Cussing out Иначе Боби и Вики са големи сладури заедно.

Направи ли впечатление когато тя му каза да внимава, да не си помислят хората нещо, а той и каза нещо от рода "дори и след информацията, която вкарах/вкараха"? Може би става дума за приятелят и който отричал, че са заедно. А тя каза, "въпреки това".  newsm78

Много се смях когато Боби искаше да и покаже, че е мъж, а тя му погледна лака и каза "сигурен ли си?"  hahaha hahaha hahaha hahaha И на идеите на Сано за следваща битка  Joy Joy Joy Joy Такива неща ми се гледат, другите простотии ме натоварват.

И още нещо, обичам чисти мъже, които се грижат за себе си. Грима би ми дошъл в повече, иначе да мирише хубаво, да има прическа и да се грижи за тялото и кожата си за мен е похвално.
Малко кифленски снимки!

Скрит текст:

Понеже Бориса не обича парите!

# 808
  • in Wonderland
Уф ,тази Бориса , мислих си ,че след клипа на ( кой поп-фолк изпълнител беше? ) няма с какво да ме втрещи- ама не . Потресна е !

А между другото , след като всички сте се захванали с това ,че Ивайла ходи на фризьор , чухте ли Борис , когато се обясняваше за Борислав какво каза ? Точните й думи бяха : " Плетът му плитки човек ! Влиза с мен на фризьор , да му плетат плитки ! "

Изглежда всички жени ходят на фризьор ,че и Боби бой даже . А също и Костя е все с интересни подстрижки , а наскоро и Жоро и той беше по-различно подстриган .

Мисълта ми е ,че трябва да сме обективни ( доколкото можем , наясно съм ,че в риалити формат няма как да останеш напълно обективен ) .

Да се изкажа и аз за двамата ни господа - мн ме кефите !  smile3503

# 809
  • София
Имам чувството, че негативите към Евгени идват от това, че е като придатък на Бориса.

Мисля, че Боби иска, да се сприятели с Ивайла, да и обещае, че ще и разкрие стратегията си, а тя да не го номинира.
По-скоро стратегията му е да я накара да не го номинира ,за да е тук и другата седмица,когато ще й признае стратегията си.

Общи условия

Активация на акаунт