КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 044
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 840
  • София
banunca, не е сигурно, както и по-назад писах, вота на зрителите е наказатален тази година и много зависи какво ще покажат като видео преди това, а много се съмнявам групата да я номинира.Честно казано нямам идея кой може да бъде аут тази седмица.. newsm78

# 841
Тази седмица се набляга на Бориса и щем продукцията я е набелязала, тя си тръгва на 100%. Групата ще номинира Русев и тя си тръгва... Не искам така да стане, но явно ще трябва да гледам още свалките на Боби, мрънканията на Марина и физиономията на Виктория ooooh! Outta Joint
Довечера ще има сватба, май? Laughing

# 842
Защо пък групата да номинира Емо Русев???
Според мен ще е Борислав или Костя или каквото покаже сценария - Марина, Каменов нещо вече не са интересни ...

# 843
  • София
А на мен пък Евгени ми е най-малко интересен..Защо така му се получи на тоя човек.. Thinking

# 844
  • при Дядо Коледа
Евгени наистина остана в сянка.
Аз също харесвах Бориса в началото, но ме разочарова. За мен и тя ,и Боби са на едно ниво, просто той сега влезе в ролята на страдалеца. Спомням си как в началото намекна на Индира,че много зле се е гримирала.

# 845
А на мен пък Евгени ми е най-малко интересен..Защо така му се получи на тоя човек.. Thinking

Защото е умен. Не изпада в някакви крайности, не показва простотии, умерен е, не влиза в скандали, не е "колоритен" (като някои други екземпляри Simple Smile ) Затова може би изглежда скучен. Лично на мен ми харесва като човек и не го съдя, че се спаси на предните елиминации ...
От всички там той е най - достойният човек (мое мнение) Simple Smile

# 846
Evangelina, напълно те подкрепям относно Евгени. Той е страхотен човек и голям моралист. Харесвам го най-много от мъжките екземпляри, след Сано, разбира се... Grinning Grinning

# 847
Спомням си как в началото (Боби) намекна на Индира,че много зле се е гримирала.

Сигурно е било така, вярвам в този му опит и знания.  Mr. Green

# 848
  • София
Тази седмица се набляга на Бориса и щем продукцията я е набелязала, тя си тръгва на 100%. Групата ще номинира Русев и тя си тръгва... Не искам така да стане, но явно ще трябва да гледам още свалките на Боби, мрънканията на Марина и физиономията на Виктория ooooh! Outta Joint
Довечера ще има сватба, май? Laughing
Само да сложа финален щрих-не физиономията,а цвиленето на Виктория е по-добре казано,не мислиш ли Simple Smile
И не съм на мнение,че пак ще е Емко Р. номиниран,в смисъл Simple Smile,ако зрителите пратят Бо,смятам,че ще й пратят някой по-лек "лошите".

# 849
Предполагам Вики, Костя или Боби ще е от страната на участниците.
Така както се развива тази седмица, най-вероятно Бориса ще бъде номинирана от нас.

Бо срещу Бо на теста, ще е хубав завършек на седмицата.

# 850
  • Ямбол
Тоя Борислав не знам след предаването коя би му вързала. каквато е пчеличка, той би бил кошмар за всяка уважаваща себе си жена.

А това:
...
Бо срещу Бо на теста, ще е хубав завършек на седмицата.
е много възможен вариант.

# 851
Този сезон Евгени е в сянка, а в миналия Кирил беше в сянка, макар все да се печеше на слънце. Не знам дали е случайно, че  Евгени през по-голямата част все едно го няма.

# 852
easter Боядисахте ли яйцатааа,
10 мин. до предаването.  Party

# 853
Момичета, забелязахте ли обеците на Ивайла? Някой да има идея дали са бяло злато или нещо друго, много ми харесват.

# 854
Tейккк май бред (не ляб) ауейййй.  Laughing https://www.youtube.com/watch?v=fUis9yny_lI
Има набито око Евгени Минчев обаче.  Mr. Green

Ивайла иска да е мъж (или деца да няма  Rolling Eyes ): Майка да имаш, но да не си майка.  Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт