КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 980
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 945
  • Варна
Ивайла каза нещо много смислено в живото и ще ви го цитирам: Празници са, трябва да бъдем по-добри и да не спорим излишно Wink

Evangelina, след като си съгласна, че няма смисъл защо продължаваш да се занимаваш с мен ?  Rolling Eyes Не се обиждам от нищо говорете си, не се съобразявайте с мен, все пак това е целта на дискусията да се изразяват различни мнения  Peace

ПС: спокойно Цвети, не си ни подвела  Peace чухме я като обсъжда кой колко пластични операции има Mr. Green

# 946
  • Ямбол
Ивайла каза нещо много смислено в живото и ще ви го цитирам: Празници са, трябва да бъдем по-добри и да не спорим излишно Wink

....
Смислено? И какъв е смисълът само по празници да сме добри?

# 947
  • Варна

....
Смислено? И какъв е смисълът само по празници да сме добри?

ПО-добри Wink

Ето за Дидо един празничен поздрав от Бориса, днес на разпети петък:
http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D … html#.U1D37_l_slg

# 948
Цитат
Ето за Дидо един празничен поздрав от Бориса, днес на разпети петък:

Благодаря, красавице, готино е клипчето. Бориса и Емо са симпатяги.

# 949
Просто е млад, изглежда добре, и жените му се лепят без проблем. До сега едва ли му се е налагало да си дава особено зор на Боби бой, за да бъде с някоя девойка,  за това и се държи така.

rotfImao Joy Joy Joy Всички виждаме,че бая зор си дава и пак не му се получава.Може би трябва да се насочи към някоя ........ глуха девойка  Whistling

Коментари под клипчето с Бориса и Емил Р. :

"Супер яко - да! Целият християнски свят скърби за разпъването на кръст, а тя се кефи!"

"Тя като цяло е пълен провал - или говори като гангстер от гетото или с лигав детски гласец... Има нещо много сбъркано в това момиче, но можем да й помогнем като я ДЖЪДЖНЕМ довечера, за да се радва на празниците у дома !"

"Е не разбрахте ли че бориса е информирана да настроенията навън срещу нея и сега доста несполучливо и изкуствено се мазни на зрителите ...При едно по-задълбочено вглеждане в поведението и може да се забележи как всяка дума и движение са премерени...."

# 950
Просто е млад, изглежда добре, и жените му се лепят без проблем. До сега едва ли му се е налагало да си дава особено зор на Боби бой, за да бъде с някоя девойка,  за това и се държи така.

rotfImao Joy Joy Joy Всички виждаме,че бая зор си дава и пак не му се получава.Може би трябва да се насочи към някоя ........ глуха девойка  Whistling

Коментари под клипчето с Бориса и Емил Р. :

"Супер яко - да! Целият християнски свят скърби за разпъването на кръст, а тя се кефи!"

"Тя като цяло е пълен провал - или говори като гангстер от гетото или с лигав детски гласец... Има нещо много сбъркано в това момиче, но можем да й помогнем като я ДЖЪДЖНЕМ довечера, за да се радва на празниците у дома !"

"Е не разбрахте ли че бориса е информирана да настроенията навън срещу нея и сега доста несполучливо и изкуствено се мазни на зрителите ...При едно по-задълбочено вглеждане в поведението и може да се забележи как всяка дума и движение са премерени...."

newsm10 Joy Joy

# 951
Да, Бориса когато е усмихната и се забавлява, тя играе театър за да се хареса на отвратените от нея зрители. Всяка нейна усмивка е премерена и отиграна поза. Няма нищо естествено в това едно 23 годишно момиче да се забавлява. Като цяло според много зрители Бориса 24 часа в базата вдига само скандали и обижда останалите, а тия мизерници от продукцията изрязват неколкоминутни клипчета, в който тя е в добро настроение и се разбира с останалите участници. През другото време всички в базата са ужасени от нея и се чудят как да я разкарат.

# 952
Да, Бориса когато е усмихната и се забавлява, тя играе театър за да се хареса на отвратените от нея зрители. Всяка нейна усмивка е премерена и отиграна поза. Няма нищо естествено в това едно 23 годишно момиче да се забавлява. Като цяло според много зрители Бориса 24 часа в базата вдига само скандали и обижда останалите, а тия мизерници от продукцията изрязват неколкоминутни клипчета, в който тя е в добро настроение и се разбира с останалите участници. През другото време всички в базата са ужасени от нея и се чудят как да я разкарат.

Струва ми се, че когато един човек е с твърде голямо самочувствие (без значение дали с прокритие или без), по-голяма част от хората не го харесват. Така че е нормално да е недолюбвана от доста хора тук.

# 953
По всичко изглежда, че Боби и Вики ще са главни актьори тази вечер Grinning
А тази на 100% пак ще спомене колко Емката и Бо са близки Mr. Green Mr. Green

# 954
По всичко изглежда, че Боби и Вики ще са главни актьори тази вечер Grinning
А тази на 100% пак ще спомене колко Емката и Бо са близки Mr. Green Mr. Green

Да така ще е.
В живото студио на "КЪРТИЦАТА 2", основни герои ще бъдат Боби и Виктория. Откъде тръгнаха закачките помежду им и докъде стигнаха, има ли шанс да станат истинска двойка и има ли Джумпарова настояща връзка – отговорите предстоят.
Ще гледаме и това

# 955
 smile3514 Латиното не иска да си отиде.  smile3532

# 956
  • Варна
smile3514 Латиното не иска да си отиде.  smile3532
Ще си отиде в събота, спокойно Wink Използват образа му до краен предел преди да се освободят от неудобното му присъствие Wink (тогава и аз ще ви освободя от моето и спокойно ще се любувате на Бориса по 24 часа без да ви преча)

# 957
Красавице,ти защо ще ни освобождаваш от своето присъствие?С излизането на Боби(което съвсем не е сигурно,че ще се случи точно тази събота  Naughty),ще преустановиш гледането на предаването или няма да има кой и какво да коментираш вече?На мен лично са ми приятни коментарите ти,уважавам мнението ти,макар и не винаги да съм съгласна с него.

# 958
  • Варна
подаръче, със сигурност в най-скоро време ще прекратя гледането на предаването и то не поради излизането на Борислав (ясно е че всеки ще напусне тази игра независимо в кой етап), а поради двойният стандарт, който налагат и който искрено ме възмущава. До скоро се надявах, че могат да проявят известна доза коректност в лайфовете, но от прочетения синтез за довечера съм разочарована за пореден път. Изказала съм си доводите за К, обявила съм си фаворита и не желая да досаждам на никого повече с тях.
Относно теста в събота, предположенията ми са, че номиниран/а от публиката ще са или Бориса или Русев, съответно копията ще са за Борислав и сценарият отвежда към отпадането му за сметка на престой в изолатора на Бориса, което зрителите си пожелаха още в понеделник Wink

Иначе благодаря, че ме четеш  Hug без да ми се дразниш  Mr. Green

# 959
Ако Бо и Боби отидат на тест, нищо няма да е сигурно, докато Андрей не каже резултатите от теста.
По-сигурно е Бо да си тръгне тази седмица, а Боби да спечели паричната награда в предаването, защото той е всеобщ любимец на половин България Grinning Grinning
По реално ще е Русев срещу Боби и тогава Борислав 100% ще си тръгне, ако днес не го отнесе Виктория де Laughing

Общи условия

Активация на акаунт