КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 779
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Цитат
Цитат на: Ocaso в Съб., 19 Апр. 2014, 00:14
Дайте ми паролите си, искам просто да видя личните ви съобщения.  

Не се избивайте, не се избивайте, на всички ще ви ги прочета.  

newsm10 точно!

За първи път тази вечер се ядосах на коментарите тук и на оправданията за Борислав. За него, от сто кладенеца вода се донесоха, за да оправдават постъпка, за която ОПРАВДАНИЕ няма!

# 1 186
Да, ама всички му гледат лошата страна на Борислав, а никой не гледа как се представя в битките, което е глупаво при положение, че в предаването трябва най-много да се гледат БИТКИТЕ!

# 1 187
Защото ако Бориса го беше направила или Емо.К. едва ли щеше да им бъде излъчено.А и да им беше излъчено,те нямаше да реагират така.

Него просто никой не го харесва(Боби)..ако някой друг беше чел дневниците, въобще нямаше да е такъв проблем. Независимо, че е много тъпа постъпка. Не мисля, обаче че някой друг би рискувал групата да го намрази. По-скоро някой като Ивайла, например, би казал "абе, я да си поразгледаме всички дневниците, да се позамислим, да си споделим, то само К ще се притеснява от тая ситуация" и другите щяха най-вероятно да се съгласят. (смешното е, че си представям само Борислав как си стиска дневничето в тая ситуация)
Подходът на Борислав беше глупав, ама него така или иначе не го любят много, много...нищо нямаше да му дадат да види, пък дори и по един шейк да им беше врътнал в замяна.

# 1 188
Който и да го беше направил, щеше да бъде излъчено. Само че щеше да бъде прието по различен начин.

# 1 189
  • София
От чисто човешка гледна точка,ситуацията  е кофти за Боби.Дано поне Вики остане с него,че съвсем сам ще му е адски трудно от тук нататък.
На мен лично ми се гледа един тест Бориса-Евгени  smile3508 ,но не вярвам.
Mari_Mar,който и да го беше направил пак щях да го защитавам ако така бяха реагирали съотборниците му срещу него.Но това едва ли щеше да се случи.Защото ако Бориса го беше направила или Емо.К. едва ли щеше да им бъде излъчено.А и да им беше излъчено,те нямаше да реагират така.Просто вече всички са си го намразили Боби и той дори и с блестящото си представяне на мисиите,не би могъл да им спечели симпатиите.Може би трябва да се сбие с някого или да ръси заплахи навред за да се докаже като мъж.При това морален.

НЕЕЕЕ...не ВЯРВАМ! нямаше нито ТИ, нито Красавицата, да се застъпите за ДРУГ, който би си позвол да погледне в дневника на Бобито. А най-малко пък, щяхте да го съжалите заради отношението и реакциите на другите към него.

# 1 190
Айде сега, големи моралисти. А га лапахте пачките(хонорара) , хубаво ви беше.
Евгени ако не иска децата му да гледат това предаване, да си оди дому и да си ги наглежда и възпитава. Ето има възможност , днес казва на групата си да го номинира , губи от Бориска и ....... хем си взима грошовете , хем си печели симпатии.

# 1 191
Да, ама всички му гледат лошата страна на Борислав, а никой не гледа как се представя в битките, което е глупаво при положение, че в предаването трябва най-много да се гледат БИТКИТЕ!

Така е, обаче когато някой ти пили нервите и явно е дразнител, независимо колко положителни качества има или колко добре се справя в играта, няма как да компенсира.
Хората са субективни.
Давам за пример себе си и отношението ми към ...Сано, да кажем. От сто километра се вижда, че е дървен философ и мрънкало. Не искам да му слушам великите му мисли или възмущенията. Ако си харчех парите в неща като смс-и, бих гласувала за него. Няма мисия, която той да мине(а той всъщност досега е и кръгло, както се изрази Емил К "зеро", в мисиите), за да мога да превъзмогна колко ми е префърцунен тоя човек.

# 1 192
Който и да го беше направил, щеше да бъде излъчено. Само че щеше да бъде прието по различен начин.

Тоест, безпринципност цари сред супергероите (и не само).

# 1 193
  • София

Знаеш, че това не е възможно. Не може да гледаш само битките. никой тук не го прави. Коментираме дори това, каква е била Бориса преди пластичните си операции, какво прави и как се държи Русев с жена си, Ивайла колко зле изглежда за годините си..и т.н. Не коментираме само и единствено, как се справят в битките, нали?

# 1 194
Много се радвам, че Бориса е номинирана, дано си замине.  newsm53

Евгени ме дразни и той доста. Дано той е следващия.

За Боби ми стана малко мъчно. Въпреки че аз лично не го харесвам, все пак не е лош човек.
Аз на негово място обаче, щях да поддържам по - добри отношения с другите участници. Не си изигра правилно картите и ще го номинират всяка седмица. Така шансът, да отпадне ще стои на дневен ред. И все пак, дано устиска до финала, защото е добър играч, като цяло, поне в сравнение с повечето там.

Искам Каменов, да го изгонят от предаването, защото само докато го гледам и се напрягам. То не си е живот това, да тръпнеш в очакване, кога този ще скочи, да бие някой.

# 1 195
  • Варна
НЕЕЕЕ...не ВЯРВАМ! нямаше нито ТИ, нито Красавицата, да се застъпите за ДРУГ, който би си позвол да погледне в дневника на Бобито. А най-малко пък, щяхте да го съжалите заради отношението и реакциите на другите към него.
Скъпа Мари, за себе си гарантирам, че всеки освен Русев (който няма за какво да го прави  Mr. Green) би ме зарадвал изключително много, защото за мен това не е за съжаление, а е за поздравление Wink Това е Къртицата, не ББ, да се пекат на слънце, а трябва да търсят К. Да обследват жокери, поведение, мисии и да прилагат хитрини, когато им се отдаде подходяща възможност Wink
Аз миналата година, когато Любчо направи подобни неща бях възхитена от визията му за играта на фона на останалите шматки Wink Така че в случая дори и да не беше личният ми любимец Боби, бих се зарадвала на всеки, които съумява да мисли с ход напред пред останалите Wink Аз уважавам играчите, а не туристите  Peace
Не се ядосвай излишно, гууууш Hug

# 1 196

Моля ви, предаването е Къртицата, трябва да се търси предателя, какво е това нещо!  Mr. Green

# 1 197
  • Варна
Айде сега, големи моралисти. А га лапахте пачките(хонорара) , хубаво ви беше.
Евгени ако не иска децата му да гледат това предаване, да си оди дому и да си ги наглежда и възпитава. Ето има възможност , днес казва на групата си да го номинира , губи от Бориска и ....... хем си взима грошовете , хем си печели симпатии.
Ей това е  страхотно предложение Peace Peace Peace
За съжаление обаче "а дано, ама на дали"  Joy

Моралът за този човек е имагинерна категория ! (както и за Бориса-достойната и Русев- със семейството за пример)  Sick

Ocaso, това да се търси саботьора от играчите и зрителите е едно - трябва да се случва през целият им престой там и да се използва на финала Wink Той така или иначе стига до финала, където или бива разкрит или не. А това да се номинира през останалото време е друго и то няма особен смисъл, а по-скоро трябва да се освобождава играта от слабите и/или неприятни участници  Peace

# 1 198
Мари права си мила. Ама гледаме и битките, пък те в базата най-много тях трябва да ги гледат, защото все пак Борислав им помага да си трупат пари за този който ще спечели.

# 1 199

Моля ви, предаването е Къртицата, трябва да се търси предателя, какво е това нещо!  Mr. Green

Той ми беше от първите заподозрени за къртица. Сега се колебая доста - Емил Р., Ивайла, дори и Каменов.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт