КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 797
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 170
Чак ми се струва невероятно да е разгледал дневниците, за да ги стресне, че е много напред с информацията, и да не го номинират. Чак толкова акъл май няма.
Утре ще е интересно.
Иначе браво и на Ивайла, и на Боби и на Русев. Ивайла също се раздава във всяка игра.

# 1 171
Поправете ме,ако греша,но нямаше ли един момент преди време,когато големият моралист Е.К. ровеше по козметиките на хората и си заделяше дезодорантчета? newsm78
Грешиш.
Това беше доставка за всички и той си избра това, което му трябваше.

Не,ти грешиш.Не само ,че беше бърникал из козметиките,ами и в на Костя гардероба и му беше взел шапката мисля. Ама кво да го правиш- чобанин си е момчето. Peace

# 1 172
Силно се надявам Бориса да си тръгне утре.  Praynig
За Евгени какво да кажа-с всеки изминал лайф ми става все по-неприятен. ooooh!
Мисля,че утре ще номинират Вики,за да спасяват Бориска.

# 1 173
Боби е питал гл. редактор дали може или гл. редактор е подсказал на Боби, че може?  smile3503

# 1 174
Съгласна съм с Неко.Така е.Постъпва глупаво.Вече доста пъти.Не е тактик,не е стратег,но е адски мотивиран и играе на 100%.Не виждам нищо лошо в което.Лошо виждам в това,че продукцията всяка седмица го подлага тези разправии.Как пък не се смилиха малко.То монтажи,монтажи....Все той в центъра.Другите са светци.Костя го държат в сянка.Той е къртицата.Ами останалите?Каменов простее яко.Открадна на Костя шапката,а дори не го показаха на живото.

# 1 175
Боби е питал гл. редактор дали може или гл. редактор е подсказал на Боби, че може?  smile3503
Точно така. Ники Николов е казал, че може.
Никъде не пише,че е забранено, нито пък че е разрешено.
Не е направил чак толкова лошо нещо, а всички скочиха - според мен от яд.

# 1 176
Накрая ще разберем дали е стратег или не, не се знае защо го е направил

# 1 177
  • Ямбол
....
ПС: Лиляна , обиждайки и принизявайки другите, не извисяваш себе си Wink
Е, и? Аз не участвам в играта, така че не се слагам никъде.
Темата е за обсъждане и аз това правя.
Не се мъча да ме забележат, като ползвам червен и уголемен текст.

Силно се надявам Бориса да си тръгне утре.  Praynig
...
Мисля,че утре ще номинират Вики,за да спасяват Бориска.

И аз искам да си тръгне Бориса. Но ако номинират Вики, рискуват Борислав да я подучи, на какво ли, но все пак те не знаят, какво той знае.

# 1 178
Съгласна съм с Неко.Така е.Постъпва глупаво.Вече доста пъти.Не е тактик,не е стратег,но е адски мотивиран и играе на 100%.Не виждам нищо лошо в което.Лошо виждам в това,че продукцията всяка седмица го подлага тези разправии.Как пък не се смилиха малко.То монтажи,монтажи....Все той в центъра.Другите са светци.Костя го държат в сянка.Той е къртицата.Ами останалите?Каменов простее яко.Открадна на Костя шапката,а дори не го показаха на живото.

Определено го дават много и само следят да стъпи накриво. Пък и как другите му сеподиграват дават...абе целите епизоди, особено дейлите, се превърнаха в Борислав прави нещо "неморално" , Борислва дудне глупости, всички в тая къща групово се смеем на Борислав.
На Каменов е крайно време да му ударят някоя наказателна глоба, твърде агресивен е. Заплахите са вид насилие и не трябва да бъдат насърчавани или игнорирани.

# 1 179
С кого ще се чука на Великден Боби?  smile3518 Дали някой ще му поднесе козуначе?  Weary

# 1 180
  • Ямбол
С кого ще се чука на Великден Боби?  smile3518 Дали някой ще му поднесе козуначе?  Weary
С който си е боядисал яйцата.

# 1 181
  • София
Точно така. Ники Николов е казал, че може.
Никъде не пише,че е забранено, нито пък че е разрешено.
Не е направил чак толкова лошо нещо, а всички скочиха - според мен от яд.

И пак продукцията виновна, хората отвън, световен заговор срещу Борислав едва ли не има..А че ТОЙ се прави на голям тарикат, кой му е крив, та чак ходил да пита дали е забранено, да гледа в чужди дневници.

Било игра и всичко - МОРАЛНО ИЛИ НЕ,  е позволено  Rolling Eyes

И както тук все се споменава, че има двоен стандарт, да ви питам вас, ЗАЩИТНИЦИТЕ НА БОБИ, ако това поглеждане в чужди дневници, еле пък в дневника на Боби, бяха решили да го направят Ивайла, Русев или Бориса, дали пак щяхте да ги оправдавате така? Какво пък толкова е станало  newsm78

# 1 182
И както тук все се споменава, че има двоен стандарт, да ви питам вас, ЗАЩИТНИЦИТЕ НА БОБИ, ако това поглеждане в чужди дневници, еле пък в дневника на Боби, бяха решили да го направят Ивайла, Русев или Бориса, дали пак щяхте да ги оправдавате така? Какво пък толкова е станало  newsm78

Да се самоцитирам:

Дайте ми паролите си, искам просто да видя личните ви съобщения.  tooth

Не се избивайте, не се избивайте, на всички ще ви ги прочета.  Mr. Green

# 1 183
  • Варна
Чак ми се струва невероятно да е разгледал дневниците, за да ги стресне, че е много напред с информацията, и да не го номинират. Чак толкова акъл май няма.
Някой беше споменал нещо много точно в предните страници - да не подценяваме никога мъж овен Wink
Зад фасадата се крият качества, които няма как да видим още повече пък в реалити Wink
Ще стане ясно на 19ти май, когато ще обявят и победителя и К  Peace
Аз  лично разчитам в действията му от началото до сега стратегия и му се радвам  Peace

Mari, аз щях, даже щях да адмирирам действията им, за мен да се търси К е основна цел и подобни ходове намирам за хитри, независимо кой ги прави  Peace

# 1 184
От чисто човешка гледна точка,ситуацията  е кофти за Боби.Дано поне Вики остане с него,че съвсем сам ще му е адски трудно от тук нататък.
На мен лично ми се гледа един тест Бориса-Евгени  smile3508 ,но не вярвам.
Mari_Mar,който и да го беше направил пак щях да го защитавам ако така бяха реагирали съотборниците му срещу него.Но това едва ли щеше да се случи.Защото ако Бориса го беше направила или Емо.К. едва ли щеше да им бъде излъчено.А и да им беше излъчено,те нямаше да реагират така.Просто вече всички са си го намразили Боби и той дори и с блестящото си представяне на мисиите,не би могъл да им спечели симпатиите.Може би трябва да се сбие с някого или да ръси заплахи навред за да се докаже като мъж.При това морален.

Общи условия

Активация на акаунт