КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 856
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Браво на Боби ! Взех да го харесвам !!!! Почвам  да мисля , че само той играе 'Къртицата'.

# 1 156
Любо се скара  с всички накрая, но после му стиснаха ръката.  

Това си мислих и аз, дали накрая (независимо спечелил или не) ще му стиснат ръката на Боби.  Rolling Eyes

# 1 157
  • Ямбол
Поправете ме,ако греша,но нямаше ли един момент преди време,когато големият моралист Е.К. ровеше по козметиките на хората и си заделяше дезодорантчета? newsm78
Грешиш.
Това беше доставка за всички и той си избра това, което му трябваше.

Браво на Боби ! Взех да го харесвам !!!! Почвам  да мисля , че само той играе 'Къртицата'.
Само той си мисли, че играе, но много не му достига за да я играе с друго освен с мускули.

# 1 158
  • Варна
Тоз пък Евгени най-големият моралист  ooooh!.Айде спри се вече бе човек!Това е една игра!Какви бабички,какви 100лв?Децата му гледали,какво са щели да научат.
Ясно е че Борислав си ги прави сам тези неща,но как пък само за него монтират такива клипчета,които успяват да насъскат играчите с/у него.Защо не пуснаха на Бориса изцепки?На селянина с колелото Е.К....

Съгласна, съм на 100% подаръче  Peace Евгени не се усеща, съди, чете морал, дава пример на децата си ... С кое с това, че прокламира какъв морален спортсмен е и как ще номинира слабите, а когато участва в мисиите показва, че не умее да губи и крещи на жени, когато загуби за втори път вместо да прояви някакво достойнство (за което обича да говори) се измъкна с някакво жалко мрънкане за да забие копието си пред успешен в мисиите човек, за да се спаси...
Ей страхотен пример за мъжко поведение, деца учете се от чичко си Евгени, Мъж за пример е това  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 159

Това си мислих и аз, дали накрая (независимо спечелил или не) ще му стиснат ръката на Боби.  Rolling Eyes

По-скоро не. И не мисля, че основната вина ще е на Боби. Някои се правят на твърде големи моралисти и забравят, че са в игра. Мен лично това винаги ме е изнервяло адски много. Tired

ПП А като започнат да говорят за това кой е за пример и кой не и направо се изприщвам. ooooh!

# 1 160
  • София
Чудя се сега кой ще е номинирания утре... Първосигнално слагам Боби - не могат да го дишат и може би само Вики и Сано, и/или Костя биха го пощадили... Но ще изправи ли "глутницата " един от най-силните играчи срещу своя(та) вълчица или някой ще стане жертвено агънце баш за Великден?!?
Каменов е мноооого добър избор за слаб играч (във всяко отношение). Да ги видим сега стратези ли ще са, моралисти ли, що ли...?!

# 1 161
  • Ямбол
Много е възможно Бориса да тропне с копито и да каже Борислав е ходил на тест и ще ми е силен. Пратете ми Марина или Каменов или даже Виктория. Тъкмо и тримата се представиха най-зле на преддверието и ще имат основания да ги номинират.

# 1 162
Русев преди се проваля на мисии и очаква номинация, печели тестове - става страшилище.

Боби сега ги дразни яко, очаква номинация, ходи на тест и печели - става страшилище.

Е, само на един тест е ходил Боби, но така като гледам ще вдигне бройката още днес.  Laughing

# 1 163
  • Варна
Цитат
Той рискува смело, направи го с умисъл, намигна на камерата - не се е крил и "мишкувал", има тактика точно като Любо (той лично го е съветвал както каза Wink). Аз оправдавам риска, който пое, защото по този начин трябва да се действа с/у долната Къртица, сега вече разполага с най-ценния ресурс в играта информацията и ще я използва по предназначение за да победи Кърта! Ей това е играч, който си играе играта - търси К и се бори с нея, побеждава в мисиите и е амбициран да спечели, на Евгени примера да приглася на 23годишна интелектуалка и да дава сравнява играта с разни  баби на улицата е за похвала, може би  

Ако Боби успее да отстранява всяка седмица изпратените срещу него до края и в крайна сметка спечели играта и Къртицата бъде разкрита от зрителите, тогава ще е имало смисъл от действията му. Ако отпадне на някой тест до края то ефекта за него ще е нулев. Той е амбициран да спечели и едва ли се вълнува особено от зрителските мнения. Ако отпадне и Къртицата остане неразкрита това, че ще има много зрители, които му симпатизират едва ли ще е от голяма полза за него.  Ако успее да спечели ще го призная като играч, ако отпадне язък за усилията. Любо се скара  с всички накрая, но после му стиснаха ръката.  

За мен действието му беше продиктувано именно от тази цел - да бъде съвсем сигурен за Русев, защото усети, че всички го чувстват като основен конкурент и колкото и добре да се представя на мисиите винаги ще си намират повод да го пратят на тест Wink Съответно разполагайки с информацията той ще е по-силен от всички тях  Peace
И когато в последния момент обяви името на К пред зрителите искам пак да чуя колко е прост и глупав и какъв беше още...ааа да "прошляк"  Joy

# 1 164
Много е възможно Бориса да тропне с копито и да каже Борислав е ходил на тест и ще ми е силен. Пратете ми Марина или Каменов.

Много ще се радвам на подобен развой, но по-скоро биха изпратили Костя (макар че някои го мислят за къртицата). Ако се откажат от него е много вероятно копията да отидат пред Вики. Thinking

Каква е вероятността, ако къртицата е Русев или пък Евгени, да подскажат по някакъв начин на Бориса? Thinking

# 1 165
  • Ямбол
О, да великата тайна е написана точно в дневниците. Даже и да е видял нещо ценно, сигурна съм, че не знае как да го използва, защото е прост шушляк = прошляк.

# 1 166
Каква е вероятността, ако къртицата е Русев или пък Евгени, да подскажат по някакъв начин на Бориса? Thinking

Много тъпа къртица ще да е, ако каже играй с мен, аз съм.

# 1 167
Много тъпа къртица ще да е, ако каже играй с мен, аз съм.

Laughing Съмнявам се да каже това, но да се опита да я насочи по някакъв начин или да и каже отговорите си от анкетната карта. Особено ако къртицата е Русев, колкото и да не ми се вярва да е той, според мен не би рискувал да се лиши от Бориса.

# 1 168
Прецака се Борислав, хич не е тактик. Любо направи ПОДОБНО(СЪВСЕМ НЕ СЪЩОТО) нещо в последните седмици, когато не можеше да се съюзат всички срещу него. А сега докрая на играта ще е сам. Не е важно само да играеш, трябва и да се мисли...

Той рискува смело, направи го с умисъл, намигна на камерата - не се е крил и "мишкувал", има тактика точно като Любо (той лично го е съветвал както каза Wink). Аз оправдавам риска, който пое, защото по този начин трябва да се действа с/у долната Къртица, сега вече разполага с най-ценния ресурс в играта информацията и ще я използва по предназначение за да победи Кърта! Ей това е играч, който си играе играта - търси К и се бори с нея, побеждава в мисиите и е амбициран да спечели, на Евгени примера да приглася на 23годишна интелектуалка и да сравнява играта с разни  баби на улицата е за похвала, може би  hahaha

Не се обиждай, бюти, казвам го с най-добро чувство, ама в коментарите си, си много субективна. Ясно е, че си привлечена от Боби и си много пристрастна. Затова ще те помоля да прочетеш коментара ми без да влагаш емоции и да погледнеш обективно на нещата.
Когато Любо прочете СОБСТВЕНИЯТ си дневник и няколко карти с данни(защото им бяха казали да предадат дневниците, а имаха мисии, на които трябва да отговарят на въпроси, които бяха свързани с информация именно в дневниците им, той успя да намери вратичка в правилника и се възползва. Това ВЕЧЕ показва хитрост и интелект.), той го направи в последната ии предпоследната седмица, когато вече всеки играеше за себе си и не можеше да настрои целия отбор срещу себе си. Той го направи, но това в този етап на играта нямаше значение.
За Борислав, обаче, в този етап на играта има, защото оттук нататък само него ще номинират. Да не говорим, че пълна изолация хич няма да е добре за психиката му, особено като се има предвид колко много му е нужно да дудне нон стоп на някого.  Rolling Eyes
Той се пре*ба още в началото, когато искаше да номинират Ивайла(която им е като светата крава в къщата) и разруши схемата с номинирането на Русев.
А сега вече се оля, защото както се видя на клипчето нито се знае колко е прочел(не изглеждаше много), а кой знае дали въобще разбърканата информация на другите хора му е била в полза. Понякога трябва да помислиш дали да рискуваш и дали позитивите ще надделеят. В случаят не е така, каквото и да си говорим.

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 00:47 от Neko

# 1 169
  • Варна
Чудя се сега кой ще е номинирания утре... Първосигнално слагам Боби - не могат да го дишат и може би само Вики и Сано, и/или Костя биха го пощадили... Но ще изправи ли "глутницата " един от най-силните играчи срещу своя(та) вълчица или някой ще стане жертвено агънце баш за Великден?!?
Каменов е мноооого добър избор за слаб играч (във всяко отношение). Да ги видим сега стратези ли ще са, моралисти ли, що ли...?!
Изключително точен въпрос desitka*   bouquet

Ако й пратят Боби си вкарват автогол. Той ги изигра в собствената им игра - направи изключителен ход и то в точния момент - знаеше, че ще го номинират, отиде разгърна дневника на К, намигна им дори  Twisted Evil сега дали ще го изпратят да изхвърли Бориса или не ?!  Twisted Evil

Neko, не се обиждам никак дори  Peace Пристрастна съм и съм си го признала мнооого отдавна  Sunglasses
Прочети и ти моя и виж какво съм имала предвид  Peace
Борислав така или иначе е недолюбван от тях, виждат конкурент в него и постоянно ще го пращат на тест така или иначе, ясно е че няма начин да е в добри отношения с тях каквото и да направи, колкото и мисии да им изнесе и колкото и храна да им осигури, той го разбра и постъпи възможно най-хитро. Малко по-горе писах защо според мен не го интересува дали ще са с/у него или не - той просто се подсигури относно Къртицата си и сега е много по-напред от тях Wink
Те не я търсят, четат си лекции по морал, излежават се по пуфчетата в градината на слънце и злословят... Той я търсеше и я намери, провери на теста, провери и в дневниците Wink Показал е нееднократно, че има много силна психика и може да понесе всичко, сега какво значение има за него дали ще му забиват до края копия, като изпълни мисията си в предаването - да намери К  Sunglasses
Относно хода му с/у Ивайла според мен се подразни на нейните скрити ходове, а и още тогава е подозирал, че К е Русев и не искаше да го праща с/у Киряков. Съответно в тест Ивайлас/у Киряков можеше Кирячето да остане и отбора му да не се разпадне, но от продукцията му прецакаха идеята Wink

ПС: Лиляна , обиждайки и принизявайки другите, не извисяваш себе си Wink

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 00:53 от little_beauty

Общи условия

Активация на акаунт