КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 849
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Ямбол
Бориславе, юначе!
Накай Русев да заплаче.
Завижда ти безмерно,
пред очите му е черно.
Ден и нощ гадае
и не може да узнае
Кой къртицата е тук.
Бобсъне велик си ти велик,
искам от теб да забременея в този миг.
Отивам да те постна в смешките.
А смешникът от последните страници с вулгарен ник даже не заслужава да го цитирам.

# 1 276
Хем са отбор, хем не са. Заедно трупат, един печели.
В основата на предаването е имплантирана прецаквацията.

bggirl22, тоест в колкото по-тежка ситуация си, толкова по-лоши действия си склонна да правиш?
И това е оправдано? Действията ти са избор на обстоятелствата, а не на теб самата?  Thinking

# 1 277
  • Ямбол
Борислав в момента се държи като удавник. Хваща се за всичко, което успее да докопа. Обаче все уцелва късата клечка, защото не умее да използва това, до което се е добрал, просто не му стига акъла да го използва в своя полза и затова се получават такива абсурдни ситуации.
Даже в свалките си с жените прозира колко е прост.
Като интелект е доста нива под Емил Каменов.

# 1 278
  • Мюнхен
Наш Боби е черната овца,
в таз толкоз готина игра.
Дневниците чужди той чете,
без страх гнева на други да си навлече.

С лавандула да се клепа той обича,
че суетен и надъхан е не отрича.
Комплименти на жените да раздава бърза,
но уви така и никоя не му се върза.

В игрите Боби равен няма,
жалко че никой не го признава.
Дръж се лъве с теб сме ний,
а Бориса днес завинаги затрий.

Вики жената е за тебе,
весела и нежна като цвете.
Сано ти на Минчев остави,
инак той на теб не ще прости.

Глупостите на Марина забрави,
пак при теб скоро ще се появи.
Сълзи безкрайни тя ще лее
и на Цеца песни ще ти пее.

За пръв път пиша нещо такова!!

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 11:06 от bggirl22

# 1 279

Страхотно е. Simple Smile

Пишете още, някой и картина може да нарисува, песен да сътвори. Рап това онова, Дражето, Гошо от Почивка, къде стеее?  Mr. Green

# 1 280
  • Ямбол
.....

Много те моля, не прави повече опити. Praynig Едва го прочетох.

# 1 281
Е няма такъв олигофрен като Каменов ooooh! ooooh! ooooh! Ако съм на мястото на Гергана, много ще се скофтя,че името ми изобщо е било свързвано с това подобие на човек... Прост, прост до безобразие!

# 1 282
  • Мюнхен

bggirl22, тоест в колкото по-тежка ситуация си, толкова по-лоши действия си склонна да правиш?
И това е оправдано? Действията ти са избор на обстоятелствата, а не на теб самата?  Thinking

Не напълно. Колкото по-тежка е една игра или ситуация, толкова повече те кара да намериш изход да излезеш от нея и разбира се да го направиш като победител. Не всичко е позволено и не всичко бих толерирала, независимо дали е позволено или не. Но четенето на дневници не ми се струва чак толкова страшно. Не бих наранила и обидила никого с думи или физически. А целта да открият къртицата трябва да е обща. Но всичко е въпрос на гледна точка.

# 1 283
  • Мюнхен
.....

Много те моля, не прави повече опити. Praynig Едва го прочетох.

Научи се да четеш тогава. Майтап. Винаги има първи път и със сигурност повечето са неуспешни. Повторението е майка на знанието.

# 1 284
Не напълно. Колкото по-тежка е една игра или ситуация, толкова повече те кара да намериш изход да излезеш от нея и разбира се да го направиш като победител. Не всичко е позволено и не всичко бих толерирала, независимо дали е позволено или не. Но четенето на дневници не ми се струва чак толкова страшно. Не бих наранила и обидила никого с думи или физически. А целта да открият къртицата трябва да е обща. Но всичко е въпрос на гледна точка.

Едни реагираха бурно, други си предложиха дневника. Различни хора, различни гледни точки.

Очаквам Боби (може би още днес) да се извини на засегнатите.

# 1 285
Извинявам се, че мнението ми е малко встрани от темата, но тъй като предаването ми е много интересно не само с търсенето на къртицата, а и с това, че е социален експеримент, исках да ви обърна внимание на нещо интересно. Така беше и в първия сезон и сега е така. Независимо какви лагери се оформят, кой кого защитава и харесва, след всичките битки и палячовщини, факт е, че от началото досега от 10 жени са излезли 6 и от 9-мата мъже- двама, като единият е Стоян и де факто не бива да се брои. Интересноооо... Толкова ли наистина е трудно на жените да играят отборно, да се подкрепят. Явно толкова:))) Струва си да се замисли човек. Как така им се получава на мъжете, че въпреки уж големите конфликти между тях, почти всички са още вътре, а както е тръгнало тая седмица излиза и Бориса. Какви са тия вечни сравнения, че всичко , което е слабо, безхарактерно и т.н. е женско поведение, при положение, че фините Гергана и Вики пренесоха колкото някои от мъжете в игра, в която чисто физически жената не е на равни шансове с мъжа(даже самата Бориса каза, че поведението на Борислав и било женско???!!!, с дневниците)Какви са тия топки:)))) и  кой колко е пич и т.н.  . Тая игра ми показва за кой ли път колко добре се справят жените в какви ли не ситуации, но колко им е трудно да се подкрепят една друга. Ако Ивайла не е къртицата, за мен тя също е достойна да спечели играта. Боби ми харесва, но не му се възхищавам колкото на Любо в първия сезон. Много добър играч, много нахъсан, симпатичен, готин, бих му се радвала да спечели, защото ме увлича със силното си желание за това,  но интелектуално ми куца. Евгени според мен е малко набеден за голям интелект и т.н. Хората в играта, които за мен са доста интелигентни, са Ивайла, Костя и  Русев(макар и хич да не му симпатизирам), донякъде и Георги. Много бих искала да спечелят Ивайла или Костя, защото играят изключително фино и ловко. А тази игра е готино да бъде играна така.. А ако някой въобще може да бъде посочен за пример за децата:))), бих посочила единствено Костя. Малко ми е мъчно, че точно той живее в чужбина и едва ли е "продукт" на нашето общество.
Интересно! Thinking Доста интересна гледна точка.Ето част от нещата,които трябва да наблюдаваме в такъв вид предавания.Има още време до края,де.Да видим какво ще стане.Дали пък няма накрая да останат само жени,а защо не и да спечели жена.

Задаваш въпрос,на който сам си си отговорил в същия пост-"В основата на предаването е имплантирана прецаквацията."

подаръче,
Tова, че главният герой в това предаване трябва да е лицемер, означава ли, че и ТИ(ако си в това предаване) ще бъдеш и ще постъпваш неморално - погазвайки всички етични норми на поведение, за да спечелиш? И хубаво, да речем СПЕЧЕЛИШ по този начин, с какви очи после ще гледат на теб newsm78

Първо не разбирам защо намесваш мен и личността ми,след като аз не участвам в играта и моите принципи и методи не са предмет на обсъждане в темата.Да знаеш в България всички изкарват парите си с честен труд,спазвайки всички етични и морални норми.Бъди сигурна в това.Айде моля те,това е една игра.Всичко,което не е забранено е позволено.Не казвам,че е честно,но определено не заслужава чак такова отношение.
Относно първият ти въпрос към мен,дали бих защитила всеки един от участници ако другите го бяха нападнали по същия свиреп начин,по който нападнаха Боби,пак ще ти кажа ДА.А ти ако искаш вярвай.Не съм и длъжна да те убеждавам.

# 1 286
Ох, моля се Каменов да удари Боби най-накрая и да го изкарат от играта служебно, че едва го трая този тъпунгер.

# 1 287

Е няма такъв олигофрен като Каменов ooooh! ooooh! ooooh! Ако съм на мястото на Гергана, много ще се скофтя,че името ми изобщо е било свързвано с това подобие на човек... Прост, прост до безобразие!

+1
Аз съм на мнение,че простите чобани като Каменов трябва да се мачкат ежеминутно и непрестанно,психоатака нон стоп.Не само,че е с интелекта на едноклътъчен организъм,но е и много лабилен психически,никакъв самоконтрол ,слаба психика.Като го заплашиха със съд се насра .Ако бях на Боби щях да го предизвикам да ме фрасне и айде червен картон,сори Crazy.А навън щях да го осъдя едно хубаво  Mr. GreenПо-умния премълчава,но само понякога,когато такова елементарно същество само дрънка,а на мисиите е кръгла НУЛА и не спомага изобщо на отбора няма място в играта  PeaceКога ли някой ще се осмели и него да номинира за слаба игра  Rolling Eyes
Дразни ме Андрей,изобщо не може да ги притиска участниците с въпроси ,Иван от друга страна ги прави мармалад  Mr. Green

# 1 288
  • Мюнхен

]

Едни реагираха бурно, други си предложиха дневника. Различни хора, различни гледни точки.

Очаквам Боби (може би още днес) да се извини на засегнатите.

Аз пък се надявам да не го направи. Стига им се е мазнил. Щом е обявил война, решен е да победи и вижда, че каквото и да направи,  те са против него както и сценаристите, нека тогава да играе играта. И Любчо беше сам и ако не беше Рут, така и щеше да остане. Аз съм на принцип по-добре сама, отколкото с погрешните хора. Особено ако са двулични или предубедени. Или пък ако са без собствено мнение. Най-готините хора в базата не му бяха обърнали гръб: Вики, Костя и Сано. Ако сега също не го направят, значи е тръгнал по правилният път. Може би това с дневниците беше крайно, трябва и да бъде стратег, но все пак не е Любчо.

# 1 289
  • SF

Предполагам, че в името на играта и необходимостта от "подкрепа", Гергана не му показа ясно, че са от различни планети. По някакъв начин този обяд трябва да е заплатен. Не мисля, че спрягането й с Емил много ще я накърни. По-скоро се притеснява от това, че се е натискала на Георги, но и това ще се забрави. Не ми хоресваше, че когато беше вътре, отговаряше на Емил с "може би". Той е глупав и не може да разбере, че това всъщност си е чисто НЕ. Иначе Гери ми е симпатична и трябва да бяга от такива мачовци като Емил от Враца.

Общи условия

Активация на акаунт