КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 812
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Мюнхен
Е няма такъв олигофрен като Каменов ooooh! ooooh! ooooh! Ако съм на мястото на Гергана, много ще се скофтя,че името ми изобщо е било свързвано с това подобие на човек... Прост, прост до безобразие!

+1
Аз съм на мнение,че простите чобани като Каменов трябва да се мачкат ежеминутно и непрестанно,психоатака нон стоп.Не само,че е с интелекта на едноклътъчен организъм,но е и много лабилен психически,никакъв самоконтрол ,слаба психика.Като го заплашиха със съд се насра .Ако бях на Боби щях да го предизвикам да ме фрасне и айде червен картон,сори Crazy.А навън щях да го осъдя едно хубаво  Mr. GreenПо-умния премълчава,но само понякога,когато такова елементарно същество само дрънка,а на мисиите е кръгла НУЛА и не спомага изобщо на отбора няма място в играта  PeaceКога ли някой ще се осмели и него да номинира за слаба игра  Rolling Eyes
Дразни ме Андрей,изобщо не може да ги притиска участниците с въпроси ,Иван от друга страна ги прави мармалад  Mr. Green

И аз писах това. Не разбирам защо не го номинират и ако бях на Боби щях през цялото време да го предизвиквам и да му натяквам колко е зле в мисиите. С такъв човек само така.
Бориса пък се пали, че Боби раздавал билети, миришел и и какво ли не. Ама иначе забрави, че Каменов я изкара проститука пред цяла България. Чак му каза, че го обича.

# 1 291
Страх ги е от агресията му, затова не го номинират. Надеждата ми е в публиката  Praynig

# 1 292
  • SF
Ама иначе забрави, че Каменов я изкара проститука пред цяла България. Чак му каза, че го обича.

Всяко чудо за три дни. А това с обичането е подходящо за манипулирането на Глупака.
Кога е чувал той толкова хубаво момиче да му каже нещо подобно.
Бориса е още незряла и има едни такива наивни прояви… Не мога да ги опиша, но като цяло виждам едно хубаво безинтересно тинейджърче по телевизията, което още се кефи на разни работи. Лош вкус е, че това е комбинирано с едно големеене.

# 1 293
  • in Wonderland
Браво на момичетата със стихотворенията  smile3501
Много ме развеселихте  Joy Joy Joy

# 1 294
Изобщо не се изненадах, че Бориса ще е номинирана от зрителите. Това се очакваше, след като всеки втори коментар в този форум и във facebook е против нея и нейното държание. За пореден път се ядосвам от постоянното сравняване на Любомир и този Борислав. По нищо не си приличат. Любо не е чел дневниците на другите! А Борислав го направи явно, което е още по покъртително. Любо се скри в тоалетната да препише анкетата на Кирил, защото той знаеше кой е К. А Борислав е много далеч от нейното разкриване. Между впрочем Любо не е пробвал на всички фронтове, като този...
Той си харесваше Марина, но тя не му обръщаше внимание. После си личеше, че има чувства към Рут, което е коренно различно от държанието на Борислав #Cussing out
Борислав се пробва с всичките, за него жените са еднодневки и това си личи. С едната днес, с онази утре..., с петата в неделя и т.н. И ми е непонятно, че толкова жени го защитават и го уважават...
В игрите не оспорвам, че е номер едно, но в живота е кръгла нула. Както го нарече Каменов. #2gunfire

Надявам се този да не спечели формата, че това ще е направо..., оффф, нямам думи даже какво е... Днес Бо си тръгва и на мен ми е супер тъжно заради това. Единственият шанс да остане е групата да гласува срещу Марина или Виктория, за да може Бочко да остане още в играта.
НО това няма да стане. Очаквам да се изправи на тест срещу Боби или Емил Русев, и си тръгва

На нейно място ще погнете Ивайла. После Каменов, а защо не и Русев.
Извинете за дългия пост, но не мога да се сдържа. В момента в мен избиват доста емоции...

Стискам палци на КОСТЯ, ЕМИЛ РУСЕВ ИЛИ ГЕОРГИ ДА СПЕЧЕЛЯТ!!! Praynig Praynig Praynig

# 1 295
А защо си мислиш, че Борислав ще победи бочко на теста? Аз не съм сигурна в това.

# 1 296
  • Ямбол
Аз съм спокойна, че няма да спечели формата, защото няма абсолютно никакъв умствен потенциал. Успя да спечели срещу Гергана само защото и тя е на неговото ниво.

# 1 297
Бориса е олицетворението на повечето млади жени в България - кръгла нула!! Марина била дете не знам си какво, а тя какво е? Дори е по-малка от нея на години, още нищо не е видяла от живота и дава епитети за хората.. Аман от такива "моделки". Красотата я има, ама акъла и го няма.

# 1 298
Просто е защо той ще спечели на теста. Прочете нейния дневник и знае с кого ще играе тя.
Само Русев може да махне този женкар от предаването

# 1 299
Аз пък не мисля, че описват чак толкова важни неща в тези дневници, че да окаже влияние на играта на теста.

# 1 300
Може и времето да е решаващо, а и Борислав обяви война на Бочито Laughing Laughing

# 1 301
  • Мюнхен
Бориса е олицетворението на повечето млади жени в България - кръгла нула!! Марина била дете не знам си какво, а тя какво е? Дори е по-малка от нея на години, още нищо не е видяла от живота и дава епитети за хората.. Аман от такива "моделки". Красотата я има, ама акъла и го няма.

Аз пък много се дразня когато оправдават държанието и постъпките на Бориса с думите "Остави я, тя  е още дете", но когато Вики се появи, всички освен Боби я нападнаха. Еми тя е била само на 16г, когато Русев се е подиграл с нея. Защо никой не каза, че тя е била дете и затова трябва да и простим? За мен Бориса на 23г вече е жена.

# 1 302
  • Мюнхен
Може и времето да е решаващо, а и Борислав обяви война на Бочито Laughing Laughing

Когато Бориса беше на тест с Христина, тя беше ужасно бавна. Верно е, че Русева я изчакваше и нямаше за какво да бърза, но все пак това на мен ми направи силно впечатление. Така че не знам дали това с времето е правилната стратегия за нея. Докато Борислав беше бърз. Номера е с кого играят и колко са подготвени. Русев ще помогне на любимата си!

# 1 303
Ако тези, които искат за запазят Бочето в играта са умни, че и пратят Каменов на теста. Той е толкова кух, че тя 100% ще остане. за съжаление, не вярвам да приложат тази тактика  Mr. Green

# 1 304
  • София
Според мен сигурната „група” на Бориса са: (1.Емил Р., 2.Ивайла,3. Евгени., 4. Сано)
сигурната „група” на Борислав ( 1. Вики, 2.Костя)
Оттам решават пешките (1. Марина, 2. Емил К.), които са на страната на „силната” група, ако трябва да са против Борислав. И тактика Жоро, който според мен е К.(ако не е Бориса – фаворитка за К. на дъщеря ми!)
Демек, ако решат да стрелят срещу Боби – спукана му е работата.
Ако Бо е К., няма да има нищо против да разкара Борислав и ще каже на «групата» си – дайте ми го, тоя!
Но ако Бо не е К. ,ще иска Вики, или Каменов, или Марина и т.к. само Вики им е сигурен «враг» от тримата – ще си сложат копията на Вики.
Та за мен довечера двубоят ще е Бориса – Вики
А ако Бориса е К., двубоят ще е Бориса-Борислав.
Ще ми е много жал за Вики, защото противно на първоначално създадения ѝ образ, се оказа голяма свежарка, «мъжко» момиче.

Общи условия

Активация на акаунт