КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 695
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 530
Във всяка група има един, който е черната овца, сплотявайки останалите. Когато овцата я няма се прехвърлят на нова. Подозирам, че следващата е Виктория, а може и да е Костя.

ПП: Не е в изолатора, защото Изкушението беше - църква и спечелилият да не ходи в изолатора срещу 2000 лв.

# 1 531
Костя честен ли? Когато му заби копие Андрей го попита: как така бяхте съратници,а сега копие?
Боби: все още сме
Костя: това, че някой ми говори докато ям или си правя закуската, не значи, че сме отбор
Костяяяяяяяя #2gunfire

Не е забранено от правилата, нали?   tooth

# 1 532
Цитат
А тя защо не отиде в изолатора?

Имаше изкушение към Сано да ходят на църква и защото е Великден днес няма да има изолиран участник.

# 1 533
Ааа ясно, благодаря за отговора Дидо!

# 1 534
newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
КРАЙ НЯМА ДА ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕ !!!

Надявам се и да спреш да пишеш и в темата, че са ми досадно инфантилни постовете ти.

# 1 535
  • Ямбол
Христос е изкупил греховете на Бориса и затова няма да ходи в изолатора. Имаше писмо от него за 2150лв.

# 1 536
Колко къртици наизлязоха  Laughing, само четете, а почнете и редовно да пишете де.  Mr. Green

# 1 537
Е на Сано какво му е нечестното, че само Костя и Вики са останали.  Аз изтървах самите въпроси, но все още не смятам да си сменям подозренията, Боби днес беше супер лабилен... Мен в общи линии никой не ме дразни в играта, за Бориса продължавам да мисля, че е повърхтностна и се самоизхвърля, затова се изненадвам, че спечели теста.

# 1 538

Надявам се и да спреш да пишеш и в темата, че са ми досадно инфантилни постовете ти.

Паднал човек не се рита. Грозно поведение на мъж!

# 1 539
  • София
Напротив Русев е, тя го познава по-добре от Боби и със сценката, че няма да играе му разклатиха психиката съвсем след недоброто представяне и сбърка на единия въпрос  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Няма да гледам повече това отвратително предаване, въпреки това ми беше приятно с вас момичета!
И на мен това ми иде да кажа!Не ми се гледа повече!Как пък точно при Бориса на тест предлагат изкушение без Изолатор?!Само като го чух,ми беше ясно,че Бориса остава... Sick

# 1 540
То в тази тема пишещите мъже са.....

# 1 541

Винаги ли трябва да има някой, който трябва да бъде груб.

Костя от началото ми е фаворит, но сега, когато Борислав го няма вероятно ще нарочат него. ooooh!

# 1 542
  • София
Ще се самоцитирам от преди началото на предаването. Simple Smile
Аз пък продължавам да си дудна, че Бориса е К. и продуцентите, затова ще спестят изолатора тази седмица! A и затова „допуснаха” най-накрая да бъде номинирана от зрителите!
За жалост според мен сега наред е Вики!

# 1 543
Напротив Русев е, тя го познава по-добре от Боби и със сценката, че няма да играе му разклатиха психиката съвсем след недоброто представяне и сбърка на единия въпрос  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Няма да гледам повече това отвратително предаване, въпреки това ми беше приятно с вас момичета!
И на мен това ми иде да кажа!Не ми се гледа повече!Как пък точно при Бориса на тест предлагат изкушение без Изолатор?!Само като го чух,ми беше ясно,че Бориса остава... Sick

Което още веднъж доказва, че всичко е нагласено, дори и това,  пред кого да забиват копията си

# 1 544
  • Ямбол
То в тази тема пишещите мъже са.....
Какви са?

Общи условия

Активация на акаунт