КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 584
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 545
Не успях да гледам днешното предаване , радвам се че Борислав си замина и то победен от Бориса , защото така подхранва съмненията ми , в това кой е къртицата . Стеснила съм си кръга до Бориса , Емил Русев ( който по необясними причини започна да ми допада от както жена му я няма  Mr. Green )  и Сано .
Много ми е мъгляво още , но мисля че след следващият жокер ще съм по наясно .  Peace

# 1 546
Как ще печелят сега игри, кой ще им изкарва парите?  newsm45

# 1 547
newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
КРАЙ НЯМА ДА ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕ !!!

Надявам се и да спреш да пишеш и в темата, че са ми досадно инфантилни постовете ти.

Ти пък кой беше,че ще определяш кой да пише и кой не в темата?!?!Абее,алоуу,на който не са му интересни нечии постове,може просто да не ги чете!Айде много моля!Че пък и определящи епитети ooooh!

# 1 548
  • София
Аз знаете,че подкрепям лошите.Много се радвам,че малката Бо победи. Simple Smile
На Боби пожелавам всичко най-добро,беше добър играч,но малко мисъл не му достигаше само.

# 1 549
Бориса курвето е къртицата.Ще видите накрая на финала ще съм права

# 1 550
Поздрав за всички.. е може би не всички.  Mr. Green

https://www.youtube.com/watch?v=Jmd4OLzhQw0

# 1 551
  • Ямбол
....!Абее,алоуу,на който не са му интересни нечии постове,може просто да не ги чете!....
Кой е алоуу? Който няма да гледа повече е достатъчно само веднъж да го каже, а не по сто пъти да врещи, как се отказвала, че червени и подчертани букви, че по сто емотикона ревливи. Много ме интересува мене през пост да я чета, че нямало да гледа. Ми да не гледа, що ни занимава и нас с това. Ще накриви нечия шапка, сякаш.

Как ще печелят сега игри, кой ще им изкарва парите?  newsm45
Емо Каменов се събуди от сън дълбок. Wink

...
На Боби пожелавам всичко най-добро,беше добър играч,но малко мисъл не му достигаше само.
Не малко, много мисъл липсваше.

# 1 552
То в тази тема пишещите мъже са.....
Един иска да му роди син. Толкова ме разчуства, че прописах стихове. На другите какво да им е?

# 1 553
ДЕЦА! Учете се! С болезнено прекалена амбиция не става! Без морал - не става!

Joy

# 1 554
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз приключих с Къртицата.За мен има един победител и той се казва Борислав.
Всичко останало са уредени мачове и двоен стандарт.Браво на господин Николов,че отново доказа как в България простащината и връзкарството ще бъдат винаги на първо място.

# 1 555
Бориса курвето е къртицата.Ще се убедите на финала.Психоложката на предаването Ани Владимирова я издаде

# 1 556
  • Варна
Всичко останало са уредени мачове и двоен стандарт.Браво на господин Николов,че отново доказа как в България простащината и връзкарството ще бъдат винаги на първо място.

+ 100

# 1 557
  • София
ДЕЦА! Учете се! С болезнено прекалена амбиция не става! Без морал - не става!

Joy

И само с лавандула   не става, трябва и акъл и топки (звънци...т.н)

И каква работа му свърши НАДНИЧАНЕТО в дневниците? освен че си осигури всички копия  Rolling Eyes

# 1 558
Мисля, че не е редно да се дават определения за никого дори и да сте повлияни от афект. Gost 32 думите не струват и пет стотинки. Недей да даваш определения за хора, които не познаваш.

# 1 559
  • Варна

+1

Благодаря на всички, които изразиха съчувствие  Hug  Hug Hug Много ми беше хубаво с вас момичета   bouquet
На всички тези, на които съм неприятна за четене - спокойно това е последният ми пост в темата Wink
Желая ви всичко хубаво и на едните и на другите   Peace

Общи условия

Активация на акаунт