Стара Загора 74 - романтично, люлякова, пролетна тема

• 62 156
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, да ми препоръчате лазерна епилация в Стара Загора - цени, брой процедури и т. н.

в момента в Lege Artis има промоции на лазерна епилация. Прилагам линк, за да ги разгледаш
http://www.legeartisbg.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86% … D1%82%D1%8A%D1%80

Аз ходя в Lege Artis и съм много доволна

# 46
Айде пак да кацна и аз  Wink
Засега сме в кв. Казански и установих, че най-близката ясла до нас е  номер 5-т.е 1-ви юни. Някой да има отзиви за нея? Други ,които ни устройват са 2 (Синчец), 7 (Еделвайс), а 3 (Маргаритка) и ОДЗ Райна Княгиня пък са до работата на ММ. Ако някой има отзиви да сподели, защото рових, но няма нищо след 2011г. в нета Sad
 И да попитам за детски хирург за пишлето-казаха ми в Иван Рилски, че са добри, но работят ли със ЗК (имам направление) и конкретно за име към кой да се обърна?

# 47
Лични наблюдения нямам, но мой много близки хора са доволни от 2-ра ясла Синчец. На пръв поглед е стара сграда, но персонала се грижи добре за децата. Това са ми споделяли близките ми. За 7-ма ясла мога само да кажа, че на мен лично директорката ми направи лошо впечатление.

Иван Рилски работят със ЗК, но не мога да препоръчам конкретен хирург.

# 48

И да попитам за детски хирург за пишлето-казаха ми в Иван Рилски, че са добри, но работят ли със ЗК (имам направление) и конкретно за име към кой да се обърна?

Д-р Раичков  Peace
Координатите по-долу не знам до колко са актуални, тъй като последните месеци има много размествания там..:

http://www.mbal-kirkovich.org/index.php?option=com_content&v … --&Itemid=100

# 49
Mного ви благодаря момичета  smile3525

# 50
здравейте,искам да ви попитам знаете ли от къде мога да наема аниматор?някой ползвал ли е,каква е цената и дали на 10 годишни деца ще им бъде интересно...?

# 51
Здравейте, предстои ми да запиша детето на детска кухня. Интересува ме къде трябва да ида и какво да нося. (Между другото се записват след 10 навършени месеца,нали?)

# 52
здравейте,искам да ви попитам знаете ли от къде мога да наема аниматор?някой ползвал ли е,каква е цената и дали на 10 годишни деца ще им бъде интересно...?

Мога да препоръчам една прекрасна жена.  За това дали ще им е интересно на 10г. деца......няма как да знам. Всичко си зависи от децата.

# 53
  • Стара Загора
Всичко си зависи от децата.
И от жената Mr. Green
Хирург от Ив.Рилски...д-р Цировски

# 54

Мога да препоръчам една прекрасна жена.  За това дали ще им е интересно на 10г. деца......няма как да знам. Всичко си зависи от децата.

ще ти бъда благодарна...за каква сума става въпрос?и как точно ги занимава?

# 55
Да,да разбира се Хера,че и от жената зависи,но за нея говорим,та затова не я споменах Simple Smile .    Мисълта ми беше,че има деца,които и най-най добрият аниматор няма да им повлияе.  
Иначе за цени ....за двучасово непрекъснато аниматорство е към 70лв.  ...като за пътни се плаща и 10лв защото не е от града.     Идва с мъжът си,с много материали...лаптоп,колони,микрофони,много материали за игри,много костюми. Има неща,според възрастите и интересите на децата.   На нас,както и на всички родители на децата на рожденният ден ,много много им хареса.А децата бяха толкова емоционално изморени...превъзбудени.   В града едва ли има няма аниматор с толкова голямо желание да работи и с такъв подход към децата,както и с такъв хубав антураж.  Предвид,че аз съм много взискателна.    Иначе предвид това колко пари се дават само за престой в детски кът.....
Не знам дали може да занимава успешно 10 годипни деца,но знам,че със сигурност ще каже ако не може.

# 56
а може ли да ми дадете координати...?

# 57
  • В къщурката на хълма на феите
Здравейте, предстои ми да запиша детето на детска кухня. Интересува ме къде трябва да ида и какво да нося. (Между другото се записват след 10 навършени месеца,нали?)
отиваш в централна детска кухня, която се намира на бул. Столетов срещу входа на бърза помощ - там има спирка на градския транспорт - между 10:30 и 12:30ч. /иначе е заключено/, носиш със себе си 15 бебешки бурканчета от старите, 5 бурканчета 0.400гр. пак от старите и 20 чисто нови капачки за бурканите, освен това ти трябва копие от акта за раждане на детето и бележка от личния му лекар, че няма предпоставки възпрепятстващи храненето на детето с ястията, които се предлагат в кухнята, носиш си и 20лв., като отидеш там, ще ти вземат бурканите, ще ти набутат една абонаментна карта в ръцете, ще те питат, в кой пункт на детската кухня искаш да получаваш вашата порция, ще ти продадат и лист с 20 купончета за храна и ще те изпратят да си ходиш .. обикновено пунктовете за ДК работят от 11:30 нататък, като заверката на купона се извършва на място там и заверения купон важи за следващия ден - тоест ако завериш купон в понеделник, той важи за вторник и т.н. Peace

п.с. да на 10 навършени месеца се записват децата, затова е и копието от акта за раждане Peace

# 58
  • Стара Загора
Здравейте, аз съм с питанка. Какво правите с ненужните детски дрешки . Нямам познати деца на които да ги дам , поради голямата разлика във възрастта , а не ми се изхвърлят .

# 59
отиваш в централна детска кухня, която се намира на бул. Столетов срещу входа на бърза помощ - там има спирка на градския транспорт - между 10:30 и 12:30ч. /иначе е заключено/, носиш със себе си 15 бебешки бурканчета от старите, 5 бурканчета 0.400гр. пак от старите и 20 чисто нови капачки за бурканите, освен това ти трябва копие от акта за раждане на детето и бележка от личния му лекар, че няма предпоставки възпрепятстващи храненето на детето с ястията, които се предлагат в кухнята, носиш си и 20лв., като отидеш там, ще ти вземат бурканите, ще ти набутат една абонаментна карта в ръцете, ще те питат, в кой пункт на детската кухня искаш да получаваш вашата порция, ще ти продадат и лист с 20 купончета за храна и ще те изпратят да си ходиш .. обикновено пунктовете за ДК работят от 11:30 нататък, като заверката на купона се извършва на място там и заверения купон важи за следващия ден - тоест ако завериш купон в понеделник, той важи за вторник и т.н. Peace

п.с. да на 10 навършени месеца се записват децата, затова е и копието от акта за раждане Peace

Благодаря, mecani !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт