Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 44 158
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Dee_Dee_~ (•̪●)~ много ли чака да се качиш на трона?!
Днес е при нас та се чудя суха храна да си вземам ли  Wink

# 181
А Тивин знае ли,че децата на Церсей са от Джайм  Thinking

Цял Вестерос знае

# 182
Сложили са ревю за 3 епизод в HBO GO - ще давам инфо до края на месеца, защото не ми се подновява договора с Буласдком-а.
"Тирион преценява вариантите си за действие. Тивин е в настроение за мир. Сам осъзнава, че Черен замък не е толкова сигурно място,  а Джон има смел план. Хрътката учи Аря за истините в живота. Дани избира шампиона си."
Да давам ли спойлер тези , да пиша в другата тема или да замълча до като мине епизода ?

Те това ще е много интересно  Blush

# 183
  • В сърцето на любимия човек
Не знам дали е пускано до сега, но лично мен много ме разсмя  Joy
http://9gag.tv/p/aKN8vm/game-of-thrones-medley-the-monster-roar- … rap-zone?ref=fbl9

# 184
  • София
Някой може ли да ми припомни от миналия сезон какво точно ставаше с Теон и Рамзи. Въобще ми се губи след нападането на замъка и защо Теон се държи като подчинен. Пълна мъгла ми е какво ставаше, само избягването на момчетата помня.

Чела съм и книгите, ама нещо съм го забравила това.

# 185
Първо му "белеше"(дране) кожата от пръстите, докато Теон не поска да му одреже вече обеленият пръст(в книгата са няколк опръста, на ръцете и краката, ама съм забравил точната бройка и кой бяха, но си спомням, че не можеше да държи меч вече).
А накрая в миналият сезон Рамзи  го скопи и дори одрщязаното парче прати на Греджой като подарък.

Това го пиша 5 минути, първо ме полазиха тръпки по гърба и като стигнах скопяването чак ми "умаля"(това определени стига). Sad

# 186
  • София
Благодаря много, припомних си какво се случваше.

За да не е само спам, ще коментирам и сватбата. Не ми хареса това, че е на открито, но Джофри умря страхотно. Прекрасен грим и актьорска игра. Много по-живописно отколкото си го представях.

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 13:27 от Niya88

# 187

За да не е само спам, ще коментирам и сватбата. Не ми хареса това, че е на открито, но Джофри умря страхотно. Прекрасен грим и актьорска игра. Много по-живописно отколкото си го представях.

Защо е проблем, че сватбата е на открито?

# 188
# 189
  • София

Защо е проблем, че сватбата е на открито?

В книгата доколкото помня действието се развиваше в Тронната зала. Не гарантирам за точност, но и в моите представи е така, смятам, че ограниченото пространство нагнетява атмосферата и създава повече напрежение.

# 190
# 191
То и извън тронната зала си беше яко напрегнато  Laughing

# 192
# 193
# 194
  • София

Прочете ли статията преди да се зарадваш?
Това е първоаприлска шега.

Общи условия

Активация на акаунт