Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 44 164
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Дочакахме  Mr. Green Добра серия.

# 166
Великденска серия ще има ли?
Какво значи, че дори да ги махнат, стои магнитният линк? В Замунда има ли подобна екстра и как да я открия?

# 167
Аз не можах да я сваля, пише ми, може да я свалите без намесата на аренабг, т.е. ние не носим отговорност  Laughing Обаче линкът, който предложиха, е празен  Rolling Eyes

# 168
Примерно отваряме този торент http://DMCA-removal-from-Google/torrents/game-of-thrones-s04e01- … 4-killers/398542/ на него има download torrent fail,в случая това е онази стрелка надолу в зелено квадредче(същото се случва ако цъкнете и на загалвието), това е торент файла. В дясната страна-в края на името има един подковиден магнит( това е магнитния линк) на него като цъкнете пак почва да се теглите съдържанието на филма.
Разлиакате е, че в първитя случаи с торент файла , ако сървара на който е списака с сийдърите  на  арената спре(поради реч причини), то ще ви изчаезнат сийдърите.
В магнитния линк  този проблем изчезва и вие не зависите от съвър със списък със сийдъри - на теория уш е по трудно  да ви проследят.
В арената до сега( не им рпавя реклама) слагат нов филм, веднага им пращат " покана " да свалят торента от сайта си, те съответно го махат самият файл , но оставят магнитния линк и потребители от там си свалят филма, програма, музика и каквото там решат.
От както ги направиха редовно свалям с магнитен линк,(не зависимо дали от замунда- нова и стара или арена)единственитя недостатък е че не ти отчита рейтинг(поне не съм забелязъл да отчита).
Изивнявам се ако не обяснявам добре, но не съм експерт в тези неща и не мога да ги обясня с прости думи и примери  Simple Smile

# 169
  • sf
Извинявам се ако е коментирано- но да не са сменили актьора, който играеше Рууз Болтън или просто съм го забравила  Thinking

# 170
Същият си е.

# 171
Примерно отваряме този торент http://DMCA-removal-from-Google/torrents/game-of-thrones-s04e01- … 4-killers/398542/ на него има download torrent fail,в случая това е онази стрелка надолу в зелено квадредче(същото се случва ако цъкнете и на загалвието), това е торент файла. В дясната страна-в края на името има един подковиден магнит( това е магнитния линк) на него като цъкнете пак почва да се теглите съдържанието на филма.
Разлиакате е, че в първитя случаи с торент файла , ако сървара на който е списака с сийдърите  на  арената спре(поради реч причини), то ще ви изчаезнат сийдърите.
В магнитния линк  този проблем изчезва и вие не зависите от съвър със списък със сийдъри - на теория уш е по трудно  да ви проследят.
В арената до сега( не им рпавя реклама) слагат нов филм, веднага им пращат " покана " да свалят торента от сайта си, те съответно го махат самият файл , но оставят магнитния линк и потребители от там си свалят филма, програма, музика и каквото там решат.
От както ги направиха редовно свалям с магнитен линк,(не зависимо дали от замунда- нова и стара или арена)единственитя недостатък е че не ти отчита рейтинг(поне не съм забелязъл да отчита).
Изивнявам се ако не обяснявам добре, но не съм експерт в тези неща и не мога да ги обясня с прости думи и примери  Simple Smile

Аз пробвах, но въобще не мърда  smile3511

# 172

За втория епизод ли ти трябва? Ще ти пратя магнет и ще си оставя програмата да сийдва, ако искаш да пробваш. ?

# 173

За втория епизод ли ти трябва? Ще ти пратя магнет и ще си оставя програмата да сийдва, ако искаш да пробваш. ?

Да, за втория  Praynig

# 174
А сега де, и двата ги свалих преди малко за 5 минути от там, а при теб не тъгват ????
Не знам къде е проблемът Sad

# 175
А сега де, и двата ги свалих преди малко за 5 минути от там, а при теб не тъгват ????
Не знам къде е проблемът Sad

pticasprujina  Hug ми изпрати магнет, вече се свали. Благодаря!   bouquet

# 176
А добре,редактирам си поста тогава - махам го .
За понеделник ще гледам да сложа магнитен линк за новата серия(като я качат) ->  в нета е обявена датата 20 април за 3 епизод Simple Smile

# 177
Сложили са ревю за 3 епизод в HBO GO - ще давам инфо до края на месеца, защото не ми се подновява договора с Буласдком-а.
"Тирион преценява вариантите си за действие. Тивин е в настроение за мир. Сам осъзнава, че Черен замък не е толкова сигурно място,  а Джон има смел план. Хрътката учи Аря за истините в живота. Дани избира шампиона си."
Да давам ли спойлер тези , да пиша в другата тема или да замълча до като мине епизода ?

# 178
  • sf
А Тивин знае ли,че децата на Церсей са от Джайм  Thinking

# 179
Знае,знае  hahaha
Доста неща от книгите ни спестяват,но и колко ни казват ясно  Shocked
Хич не ми харесват Джайм и Бриен,нищо лично просто не ми допадат.А развитието на Аря ми е най-любопитно,дали чичо Мартин ще я направи такава каквато винаги е искала да бъде  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт