Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 44 636
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Спойлер от книгите с въпросчета:

Скрит текст:
Много отдавна съм ги чела, но имам блед спомен, че Кутрето блъсна лелята през една дупка в пода, когато тя се опита да нарани Санса (или нещо такова) и хвърли вината на трети човек в залата? И й каза, че е обичал само една жена - майката на Санса. Ама ожениха ли се първо, за да стане той владетел на Орлово гнездо? Ох, май е време да прочета книгите отново ...

# 346
да, това ще го видим много скоро и в сериала.

# 347
Скрит текст:
да, ожениха се

# 348
  • Варна
Някой ако иска да разгледа по-добре Нощния крал.

Скрит текст:
:

# 349
От далече освен, че Краля на нощта ми заприлича на жена, ами цялото Сърце на зимата ми заприлича на Стоунхендж.  Laughing

# 350
  • Варна
От далече освен, че Краля на нощта ми заприлича на жена, ами цялото Сърце на зимата ми заприлича на Стоунхендж.  Laughing

Леден Стоунхендж си беше. Peace

# 351
  • в моя гьол
На мен също ми заприлича на кромлех и ми се стори съвсем подходящо избран символ.

# 352
Аз се надявам някоя добра душа да сложи линк за магнетче за тези, дето сме без НВО  Praynig

# 353
Аз се надявам някоя добра душа да сложи линк за магнетче за тези, дето сме без НВО  Praynig

За кое?

# 354

За кое?

За последния епизод, нали 5ти сте гледали, или бъркам?  newsm78

# 355

За кое?

За последния епизод, нали 5ти сте гледали, или бъркам?  newsm78
Бъркаш  Simple Smile

# 356
Брадата на Тормунд  Mr. Green

http://www.wimp.com/shavesbeard/

# 357
 Mr. Green А, итс грейт!

# 358
Joy
Тоя човек извън кадър го докарва много по-добре на Тормунд от книгите. Супер забавен. Да им се чуди човек на тия от сериала защо държат да го правят такъв сериозен и застрашителен. А виждаме, че на актьора си му идва отвътре да го раздава по-комично.

# 359
Joy
Тоя човек извън кадър го докарва много по-добре на Тормунд от книгите. Супер забавен. Да им се чуди човек на тия от сериала защо държат да го правят такъв сериозен и застрашителен. А виждаме, че на актьора си му идва отвътре да го раздава по-комично.

Нали? Отдъхнах си като го видях, дано има сцени по-нататък с точно такъв Тормунд. Дори каза "Ха!" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт