Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 44 115
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Нали в опит да я спаси, като я махне от столицата, я изгони, наричайки я „курва“. Затова и
Скрит текст:
в последния епизод на неговото „Шае, моля те, недей“ в епизода тя отвърна с треперлив глас с „Аз съм курва, не си ли спомняш?“ и после енергично започна да обяснява какво и как било.

- "You are a whore! She is fit to bear my children, and you are not. I can't be in love with a whore. How many men have you been with, 5000? I have enjoyed my time with you, and now that time is over".
...
- "Shae, please, don't." - "I am a whore, remember"?

В сериала мисля, че наистина го обича(ше).

yes Именно това е отприщило отмъстителността й.

# 481
Мога ли да отбележа, че темата е за сериала, а не за сравнение между сериала и книгите.

Последната седмица поне от 4 различни юзърки чух, че са се отписали от темата, защото се нищят спойлери свободно.
Това можем да си го правим и при книгите.

Подкрепям, и аз съм на косъм да се отпиша. Не искам да чета спойлери, а когато има нов епизод в скрития текст понякога се коментира новия епизод, друг път неща от книгите... и без да искам се спойлирам.  Confused

Наистина страхотен епизод, Тирион ми скъса сърцето. Heart Eyes А Церсей... Close

# 482
Аз нямам нищо против спойлерите. Епизода е супер, актьорската игра е  чудесна  Heart Eyes

# 483
Само епизод, без книги Wink

Скрит текст:
Хареса ми този епизод, да. Тирион игра прекрасно. И Джeйми ми харесва все повече и повече. Много човечен (а от книгите го помня като "лош"), опитва се да спаси брат си.

Шей ми е малко съмнителна. Чудя се дали Серсей не я е заплашила нещо и не е скроила цялата история, която тя да разкаже на делото ... Та нали и баща й заплаши Тирион, че ще убие следващата му к..а, за която узнае.

Ех, пак чакане ...

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 23:11 от Teresa of the Faint Smile

# 484
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Скрит текст:
На мен Джайм ми беше много смешен, докато се договаряше с баща си- Тивин като каза "Добре, ще се съглася на тези условия" и как само зяпна горкия. Останах с идеята, че искаше да направи благороден жест, но с идеята, че няма да се получи Joy.  Все пак реши да се жертва де, браво на него!

# 485
И аз изгледах епизода. Страхотен беше! Heart Eyes
Скрит текст:
Само леекинко се притесних Яра като взе да убива хората на Рамзи. За едно бройка да отмъкне Теон и после какво щеше да стане с неговата сюжетна линия.

# 486
Чудесен епизод, чудесен.

Ще празнувам, когато чудовището Рамзи си го получи. Няма да казвам 'ако', защото и за миг не искам да допусна, че тази твар ще доживее до края на книгата.

Много силни диалози имаше в епизода, Оберин и тук е един от любимите ми персонажи, поредният уникално успешен каст.

Скрит текст:
За процеса нямам  какво да добавя, освен че Питър е великан и последната сцена беше настръхваща, но почитанията ми не са само за него - всички, чиито реакции показаха след решението му за съд с двубой, казаха толкова много само с по един поглед..

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 00:01 от Анонимен

# 487
Мисля, че е много рано да коментираме ставащото в епизода без спойлери в скрит текст.

# 488
Мисля, че е много рано да коментираме ставащото в епизода без спойлери в скрит текст.

Защо да е рано, снощи серията беше излъчена по НВО. Аз бях много изморена и съм заспала по някое време, събудих се накрая. Не съм чела книгата и не знам как е там, но много неестествено ми се стори оттеглянето на Яра- преди това сечеше всичко наред, пък избяга от някакви кучета, или бъркам?

# 489
  • Варна
Много добра серия  Peace
Само Денарис ме отегчи с играта си на царица -съдница.

# 490
  • Варна
Хареса ми серията, но пак са прекалили с Джеймсбондовщината.
 Joy

Голия до кръста Рамзи се бие срещу тежковъоръжени войници с щитове и доспехи.

Да, бе, да.. Rolling Eyes

# 491
Как иначе щяхме да видим какъв бурен секс е правил.  Mr. Green

Много ме радва каква шушумига е Мейс Тирел. Чудесно са подбрали актьорът, а и той добре си играе ролята.

# 492
И Рамзи остави нападателите да си тръгнат по живо по здраво. Пак-  да, бе да. Но пък да се изправи гол срещу въоръжените и вече му течеше кръв от извратената му любовна игра, само натъртваше колко е не добре с главата тоз човек.

# 493
  • Варна
И Рамзи остави нападателите да си тръгнат по живо по здраво. Пак-  да, бе да. Но пък да се изправи гол срещу въоръжените и вече му течеше кръв от извратената му любовна игра, само натъртваше колко е не добре с главата тоз човек.

А очите му са толкова "Болтън", голямо попадение с този актьор.

Хиздар също ме впечатли. Много добре са показали персонажа.

# 494
Бъркате се нещо, тия рани не бяха от секса, ами от битката преди да стигне до там.
Преди това нямаше нито една рана и мадамата го задушаваше само.

Общи условия

Активация на акаунт